#616201 - 18/07/2006 17:15
Re: DRUŻYNOWY PUCHAR ŚWIATA (SWC) 2006
|
enthusiast
Meldunek: 07/05/2006
|
moim zdaniem mihala typ jest zly, a dlaczego?
hmm moim zdaniem Hancock moze dzisiaj nastukac sporo pkt, poniewaz na bank pojedzie jako JOKER wiec mozliwe ze za jeden bieg dostanie 6 pkt...
|
Do góry
|
|
|
|
#616202 - 18/07/2006 17:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2003
|
Quote:
moim zdaniem mihala typ jest zly, a dlaczego?
hmm moim zdaniem Hancock moze dzisiaj nastukac sporo pkt, poniewaz na bank pojedzie jako JOKER wiec mozliwe ze za jeden bieg dostanie 6 pkt...
gdybys spojrzal w oferte expekt widzialbys takie cos "max 3 pts per ride"
|
Do góry
|
|
|
|
#616205 - 18/07/2006 21:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2003
|
Tzn kazda - ekstraklasy British Elite League, Elitserien szwedzka, Polska Ekstraliga + GP Dziś bylo 2.55 na Szwedów *** Bardzo fajne zawody, lubie takie sciganie na otwartym gazie. Max bardzo pozytywnie, odszczekuje co zlego na niego powiedzialem Co nie zmienia faktu, ze w Reading nie bedzie Szwedom tak latwo. Lindback i Jonsson niesamowicie szybcy, Szwedzi dobrze spasowani z torem... Wkurzył mnie Bjarne, nie mogl tak pojechac w piatek???
|
Do góry
|
|
|
|
#616207 - 19/07/2006 08:17
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Quote:
Witam.
Wypada mi pogratulowac Wszystkim , ktorzy typowali zwyciestwo Szwecji.Mnie osobiscie rozczarowala troszke Dania, zwlaszcza w poczatkowej fazie zawodow i nie ma co tu zganiac na tor, zle spasowanie itd. ze mozna bylo jechac przez cale spotkanie dobrze udowodnili nie tylko gospodarze , ale rowniez G.Hancock.Zwyciestwo calkowiecie zasluzone "Trzech Koron".Mysle jednak ze szanse awansu Polski drastycznie spadly.Teraz juz Dunczycy sie przyloza i powinni z W.Bryt.awansowac do finalu, tym bardziej zal troszke 2m. w Rybniku.Pozdrawiam.
Ale czy naprawde Dania ma taka przewage nad nami? Nie sadze. jesli tylko w polskiej ekipie nastapia zmiany tzn. Greg i Kolodziej za Jagusia i Pepe to Polska moze powalczyc. Jest N. Pedersen, ktory bedzie zdobywal duzo punktow, ale Dunczycy tez maja wieksze dziury, bo Gjedde i Iversen beda raczej krecic 0 niz przywozic 3. Dlatego kluczowa bedzie postawa Ulamka, ktory nie moze sobie na to pozwolic. No wlasnie propo Ulamka to nie wiem czy nie lepiej by bylo przeprosic sie z Holta.
Brytole raczej poza zasiegiem, choc ich paczka mnie w ogole nie przekonuje, ale w Rybniku niespodziewanie wszyscy pojechali calkiem, calkiem.
|
Do góry
|
|
|
|
#616211 - 19/07/2006 09:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/09/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#616212 - 19/07/2006 12:55
|
member
Meldunek: 26/03/2006
|
No i właśnie szwedzi pokazali jak to jest jechac z zębem i ambicją. Nawet bez swojego kapitana Rickardssona i przy słabym występie zastępczego kapitana PK młodzi potrafili wziąć ciężar walki na siebie. Szczególnie chodzi mi tutaj o Lindgrena. Przeciez to jeszcze junior ! Znakomity również występ młodego brazylijskiego szweda.
A u nas ? jedyny zawodnik młodszego pokolenia to Hampel. Nie wprowadzamy młodych, perspektywicznych walczaków, a później się mówi, że oni są dobrzy ale tylko w lidze (jak Jaguś).
A z drugiej strony jak już Chomski chciał zaszaleć i dopuscic młodą krew do zespołu to wziął świeżo poskładanego Kasprzaka :/ Po co mu Kasprzak ? Nie lepiej było za Jagusia wprowadzić Kołodzieja, a za PP Walaska ? Przecież Walasek to jeden z najlepszych polaków w BEL.
No, a jak nie wystawi Kołodzieja ( bo to jeszcze pewne nie jest) to bez kitu już nie wiem co się tutaj dzieje. Dymisja nieodwołalna
|
Do góry
|
|
|
|
#616214 - 19/07/2006 13:37
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/01/2005
|
Quote:
A ja napisałem do Milenium 2 dni temu i oto odpowiedź:
Witam, W odpowiedzi na Pana pytanie, informujemy iż według oficjalnych wyników Drużynowego Pucharu Świata rozegranego w dniu 16.07.2006 w Rybniku reprezentacja Polski została sklasyfikowana na 2 miejscu, natomiast reprezentacja Wielkiej Brytanii na miejscu trzecim. Za błędnie podane informacje przepraszamy. Wyniki w systemie zostały już poprawione i zakład na miejsce 1-2 reprezentacji Polski jest wygrany. Wygrany jest także zakład na reprezentację Polski w pojedynku z reprezentacją Wielkiej Brytanii. Za zaistniałą sytuację jeszcze raz przepraszamy.
Z poważaniem
WZB Milenium sp. z o.o.
dokladnie mi tak samo dzisiaj odpisali!
|
Do góry
|
|
|
|
|
|