#6294200 - 06/08/2014 22:06

Re: QC Piłka Nożna - 06.08.2014 - Celtic FC - Legia Warszawa
[Re: Tazen]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  21/12/2002

| 
Tak obiektywnie patrząc to każdy rozstawiony zespół jest w zasięgu Legii. Salzburg przegrał z Karabachem, APOEL ledwo się męczył z finlandzkim zespołem (Finlandia gra padakę nawet Rumak wygrał z finlandzkim zespołem 1:3 :D), Steaua Bukareszt to taki szczęśliwy tartak, udało im się to rok temu, w tym już im fart nie pomoże bo Legia jest lepsza, Dynamo Zagrzeb widzimy jak się męczy z "mistrzem" Danii, Bate Borysów nie muszę mówić Legia Warszawa w LM   jak kibice Celticu spierdalają do drzwi    dobra, juz juz, chlodna glowa, bo za tydzien beda pisac nowa historie i to ze klepneli Celtic 40-1 nic nie zmieni   No jeżeli dinamo przegra i odpadnie i partizan jakimś cudem ogra bułgarów (grają w 10 będzie cieżko) to legia będzie rozstawiona. Także może może  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#6294202 - 06/08/2014 22:07

[Re: BeneQ]
 | 

veteran

Meldunek:  18/06/2014

| 
Tak obiektywnie patrząc to każdy rozstawiony zespół jest w zasięgu Legii. Salzburg przegrał z Karabachem, APOEL ledwo się męczył z  finlandzkim zespołem (Finlandia gra padakę nawet Rumak wygrał z finlandzkim zespołem 1:3 :D), Steaua Bukareszt to taki szczęśliwy tartak, udało im się to rok temu, w tym już im fart nie pomoże bo Legia jest lepsza, Dynamo Zagrzeb widzimy jak się męczy z "mistrzem" Danii, Bate Borysów nie muszę mówić Legia Warszawa w LM   jak kibice Celticu spierdalają do drzwi    O cie florek  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#6294203 - 06/08/2014 22:07

[Re: dadycool]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  18/03/2004

| 
Tak obiektywnie patrząc to każdy rozstawiony zespół jest w zasięgu Legii. Salzburg przegrał z Karabachem, APOEL ledwo się męczył z finlandzkim zespołem (Finlandia gra padakę nawet Rumak wygrał z finlandzkim zespołem 1:3 :D), Steaua Bukareszt to taki szczęśliwy tartak, udało im się to rok temu, w tym już im fart nie pomoże bo Legia jest lepsza, Dynamo Zagrzeb widzimy jak się męczy z "mistrzem" Danii, Bate Borysów nie muszę mówić Legia Warszawa w LM   jak kibice Celticu spierdalają do drzwi    dobra, juz juz, chlodna glowa, bo za tydzien beda pisac nowa historie i to ze klepneli Celtic 40-1 nic nie zmieni   No jeżeli dinamo przegra i odpadnie i partizan jakimś cudem ogra bułgarów (grają w 10 będzie cieżko) to legia będzie rozstawiona. Także może może   qwa następny analityk    .... nie bedzie legia rozstawiona  było już wyjaśniane 20 stron wstecz!!!!  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#6294208 - 06/08/2014 22:08

| 

Carpal Tunnel

Meldunek:  18/09/2007

| 
Tak obiektywnie patrząc to każdy rozstawiony zespół jest w zasięgu Legii. Salzburg przegrał z Karabachem, APOEL ledwo się męczył z finlandzkim zespołem (Finlandia gra padakę nawet Rumak wygrał z finlandzkim zespołem 1:3 :D), Steaua Bukareszt to taki szczęśliwy tartak, udało im się to rok temu, w tym już im fart nie pomoże bo Legia jest lepsza, Dynamo Zagrzeb widzimy jak się męczy z "mistrzem" Danii, Bate Borysów nie muszę mówić Legia Warszawa w LM   jak kibice Celticu spierdalają do drzwi    dobra, juz juz, chlodna glowa, bo za tydzien beda pisac nowa historie i to ze klepneli Celtic 40-1 nic nie zmieni   No jeżeli dinamo przegra i odpadnie i partizan jakimś cudem ogra bułgarów (grają w 10 będzie cieżko) to legia będzie rozstawiona. Także może może  nie bedzie rozstawiona bo jeszcze po drodze jest maribor, ktory trzepnal wczoraj zydow musialby sie salzburg wyjebac z azerami  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#6294209 - 06/08/2014 22:09

| 

Ice Hockey Champion

Meldunek:  07/01/2008

| 
 No jeżeli dinamo przegra i odpadnie i partizan jakimś cudem ogra bułgarów (grają w 10 będzie cieżko) to legia będzie rozstawiona. Także może może 
  Nie będzie, dodatkowo Karabakh musiałby jeszcze wywalić salzburg.  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#6294210 - 06/08/2014 22:09

[Re: rafal08]
 | 

old hand

Meldunek:  26/11/2010

| 
I się wszysko wyjaśniło. Szkoci nie chcieli aby europa oglądała kompromitację swojej mega druzyny 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#6294212 - 06/08/2014 22:09

[Re: rafal08]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  28/03/2008

| 
 |  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#6294219 - 06/08/2014 22:12

[Re: bitnap]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  21/12/2002

| 
Tak obiektywnie patrząc to każdy rozstawiony zespół jest w zasięgu Legii. Salzburg przegrał z Karabachem, APOEL ledwo się męczył z finlandzkim zespołem (Finlandia gra padakę nawet Rumak wygrał z finlandzkim zespołem 1:3 :D), Steaua Bukareszt to taki szczęśliwy tartak, udało im się to rok temu, w tym już im fart nie pomoże bo Legia jest lepsza, Dynamo Zagrzeb widzimy jak się męczy z "mistrzem" Danii, Bate Borysów nie muszę mówić Legia Warszawa w LM   jak kibice Celticu spierdalają do drzwi    dobra, juz juz, chlodna glowa, bo za tydzien beda pisac nowa historie i to ze klepneli Celtic 40-1 nic nie zmieni   No jeżeli dinamo przegra i odpadnie i partizan jakimś cudem ogra bułgarów (grają w 10 będzie cieżko) to legia będzie rozstawiona. Także może może  nie bedzie rozstawiona bo jeszcze po drodze jest maribor, ktory trzepnal wczoraj zydow musialby sie salzburg wyjebac z azerami   Ok ok pomyliło mi się faktycznie maribor jest wyżej niż legia. Niżej jest malmo i slovan. Sory mój błąd  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#6294221 - 06/08/2014 22:13

[Re: BeneQ]
 | 

Blade Runner

Meldunek:  04/05/2004

| 
  Proszę uszanować mój pełen optymizm ponieważ Legia gra futbol totalny.   To Celtic gra futbol totalny. Totalnie beznadziejny.  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

|  

|