Buk jak już wszyscy wiedzą jest sprawdzony, ale dodam kilka uwag od siebie!   :rolleyes:  
  :1gw:  Po pierwsze: jak była promocja założyłem z jednego komputera (czyli jedno IP) dwa konta na Admiralu, ale na dwie inne osoby!  
  :2gw:  Po drugie kasą obruciłem 5 razy i uzyskałem sume łączną 250  euro!   
  :3gw:  Po trzecie całą kase z Admirala wypłaciłem na konto PKO BP - Inteligo w następujący sposób:
Transaction: Wire transfer 
Amount: 250 EUR  
Account owner: jabolukas
Bank name: PKO BP SA Inteligo 
Account number or IBAN (if available): 501020555811111229********
BIC (SWIFT): BPKOPLPW 
Bank address: ul. Wspólna 47/49 
Bank city: Warszawa 
Bank postal code: 00-684 
PS. Pieniadze wyslalem na konto o innym nazwisku niz moje wiec nie ściemniajcie ze kasa dochodzi tylko na konto o nazwisku wyplacającego!  
  :4gw:  Po czwarte: na kase czekałem od 20 czerwca (to była niedziela, w ten dzień dokonałem wypłaty z Admirala) do dzis, czyli 2 lipca! Dało to w sumie 10 dni roboczych, czyli Admiral zmieścił sie w swoich załozeniach, że kasa dochodzi w ciągu 2-10 dni roboczych!
  :5gw:  Po piate: kasa doszła, z wypłaconych 250 EURO dostałem 1059,82zł, już nie bede zagłebial się w sprawy kursu i oplat bankowych, bo to nie ma sensu i tak kasy nie odzyskam!   

al:  
Najważniejsze jest to że buk sprawdzony, kase wyplacil i już mu podziekowalem, kasy napewno odemnie nie zobaczy!    

iwo: