Strona 2 z 4 < 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#645435 - 29/08/2006 10:23 Re: US Open 28.08-10.09
striker Offline
addict

Meldunek: 24/05/2006
W dzisiejszej parze przeciw Mauresmo zagra utalentowana niemiecka zawodniczka Kristina Barrois .Kwalifikacje przeszła jak burza ogrywając w 2 setach przeciwniczki.Po wynikach osiąganych w ostanim czasie na hardzie głownie na kobiecych futuresach które zresztą wygrywała,można stwierdzić że lubi grać na tej nawierzchni.Rzecz jasna Mauresmo wygra ten mecz w 2 setach tylko jest pytanie czy niemka jest w stanie ugrać 5 gemów?

Do góry
Bonus: Unibet
#645436 - 29/08/2006 10:53 Re: US Open 28.08-10.09
RoccoRunner Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/07/2006
Utalentowana? Chyba jakis zart. Ledwie pogrywa w marnych challengerach na clayu a tak to slabiutko. Ostatnio na hardzie przegrala w Szwecji w pierwszej rundzie z jakas Larsson. Widziales ja kiedys na korcie, ze jest dla ciebie utalentowana? Wiadomo, ze to pierwsza runda i MOMO moze nie grac dobrze bo ma problemy z koncentracja ale po co tak ubarwiac analize.

Do góry
#645437 - 29/08/2006 13:09 Re: US Open 28.08-10.09
haven Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 06/01/2006
Radwańska - Yan

Postanowiłem w tym spotkaniu postawić na Polkę , która w przeciwieńśtwie do naszej drugiej rodaczki , BIG Marty , ma dużo więcej szczęścia w losowaniach . W pierwszej rundzie trafia na nie za wysoko notowaną Chinkę na dodatek mało zawrotną . Aga swoją techniczną grą powinna ją zabiegać i przejść pare rund i zamienić się miejscami z Jączącą Martą . Solidnie pograła w kwalifikacjach gdzie demolowała swoje rywalki , powinna i zdemolować dziś Chinkę . Szkoda że meczu nie pokaże żadna stacja , ale.. i tak Agnieszka wygrać bo ma wygrać

Do góry
#645438 - 29/08/2006 14:51 Re: US Open 28.08-10.09
Aslan Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/04/2004
Quote:

Pierwszy dzień US Open za nami... Noc przed kompem, śledzenie wyników (brawo Albanese, Stosur wrrrr...)... Analiza dzisiejszych spotkań, czytanie różnych opinii, własne spostrzeżenia i szereg innych okoliczności prowadzą dziś do czegoś takiego (kursy znów z tipsporta, bo mam przed oczami ich ofertę z zaznaczonymi pickami, w necie nieco niższe, ale podobne, czasu mało więc sami szukajcie korzystnych opcji ):

Perry - Danilidou 1,75
Dwie niespełnione nadzieje... Przynajmniej póki co, ale mam wrażenie, że za dwa lata nadal tak będziemy o nich mówić. Mimo wszystko Perry ostatnio coś gra, a Greczynka raczej dochodzi do siebie. Jakiś czas temu miała uraz i chyba do dziś jeszcze nie odzyskała optymalnej dyspozycji fizycznej. Danilidou być może zagrałbym na trawie, ale tutaj nie powinna już raczej specjalnie namieszać. Biorę reprezentantkę gospodarzy...

Frazier - Ruano Pascual 1,60
Po obu stronach już raczej zmierzch karier, Frazier zrobiła całkiem sporą, choć dawno temu, Ruano Pascual nieco mniejszą, ale też należało się z Nią liczyć w tenisowym światku. Spodziewam się bardzo brzydkiego meczu, pewnie będzie sporo unforced errors, ale mimo wszystko Frazier odwdzięczy się publiczności za gorący doping, jakiego z pewnością może się spodziewać.

Santangelo - Raymond 1,50
Odwrotnie niż w poprzednich typach gram tutaj po raz pierwszy w tym roku przeciwko reprezentantce gospodarzy. Dlaczego? Ano dlatego, że jest po prostu słabsza. Mam wrażenie, że Lisa to jużprzeszłość i występuje tutaj tylko po to, aby się pokazać, przypomnieć o sobie kibicom. W ciągu roku gra już dużo mniej, lata robią swoje. Santangelo młoda strzelba, gra naprawdę nieźle, losowanie sprawiło, że może dość głośno przebrnąć pierwszą rundę, bo zawsze w Stanach robi się rozgłos wokół zawodniczek elimiujących Amerykanki (u Panów jest podobnie). Sądzę, że Ona wykorzysta okazję na udzielenie paru wywiadów więcej...

Pin - Loit 1,80
Pin grała ostatnio w turniejach niższej rangi, ale zostawiła po sobie naprawdę dobre wrażenie. Teraz zrobiła sobie 2 tygodnie przerwy, żeby przygotować się do Szlema. Czy ma zamiar coś zwojować? Nie sądzę, aby się łudziła, że może coś więcej tutaj zdziałać, ale na Francuzkę, która tak jakoś niewiadomo gdzie się podziewała przez ostatnie pół roku powinno spokojnie wystarczyć. Loit według mnie bez formy, po takim kursie Pin jest dla mnie value. Doping publiczności też Jej pomoże...

Radwańska - Yan 1,60
Przyznam, że dość dużo w tym typie patriotyzmu. Faktycznie Aga powinna być faworytką tego spotkania, ale myślałbym raczej o kursach rzędu 1,75 - 1,95. Chinka naprawdę grać potrafi, ale nie ośmielę się stwierdzić, że mamy value beta po Jej stronie, bo gorąco wierzę w Radwańską i zamierzam mocno Ją dopingować, a to, że mam ją zagranąjeszcze mi w tym pomoże...

Czink - Nakamura 1,75
Dramatyczny odwrót buków netowych od pierwotnie ustalonych kursów. Prawie wszędzie na początku faworytką była Nakamura. Dziś jest zupełnie odwrotnie. I wydaje się, że dzisiejsze kursy są bliższe prawdy mówiącej o umiejętnościach i formie tych zawodniczek. Dla mnie poo pierwsze Czink jest lepszą tenisistką, po drugie Nakamura jest w bardzo kiepskiej formie (przyznam, że nie wiem jak z formą Czink, ale wierzę, że są duże szanse, że jest lepiej niż u Japonki). 1,75 to może niezbyt wiele, ale jeśli ktoś zdążył zagrać w necie wczoraj to mógł znaleźć pyszniutki kursik powyżej 2,0. Ja niestety wziąłem to dopiero dziś, ale ... wziąłem i tyle

Shaughnessy - Vinci 1,35
No chyba nie ma innego wyjścia. był taki czas na turniejach w Europie, kiedy Roberta mi mocno imponowała. Ale to minęło i słowo "bezpowrotnie" samo ciśnie się na usta. Nie przekreślam Włoszki, ale na amerykańskiej ziemi nie powalczy z będącą w dobrej dyspozycji i budującą formę właśnie na Szlema Meghann...

Myślałem wczoraj dużo o meczu Jackson - Pironkova, ale mam z nim ogromny ból głowy i się wstrzymuję. Ze znośnych kursów rozważam jeszcze Gajdosovą z Glatch, bo w Europie na pewno bym tak zagrał. Natomiast jeśli chodzi o coś do podbicia kursu to z sensownych w miarę rozwiązań (tak, żeby nie schodzić poniżej 1,20) widzę dziś chyba tylko Chakvetadze...

Tutaj Panie, a Panowie za chwilkę...

Do góry
#645439 - 30/08/2006 12:25 Re: US Open 28.08-10.09
Randall Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2004
Myskina - Azarenka 3.40 Betfair

Mecz przerwany przy stanie 1:0 dla Azarenki.Chociaż babski tenis jest zdradliwy i może się tam zmienić wszystko w ciągu sekundy to spróbuję tutaj troszkę zaryzykować.Już na początku meczu Azarenka pokazała, że nie będzie to łatwa przeprawa dla Myskiny łamiąc ją na przywitanie Rok temu wygrany turniej juniorski, a więc dziewczyna dobrze się czuje na hardzie i na pewno łatwo się nie podda.Myskina po turnieju w Sztokholmie, gdzie doszła do finału i łatwo przegrała z Zheng, nie pokazała nic szczególnego, przegrywając dwa kolejne turnieje w pierwszych swoich meczach.Azarenka także nie zachwyca, ale to jeszcze młoda zawodniczka, a więc ma prawo Skoro Radwańskie pokazały, że z Myskiną da się powalczyć to czemu nie ma tego zrobić także Azarenka.Obie spotkały się już dwa razy w tym roku i w obu meczach górą była Rosjanka, ale po ciężkich pojedynkach.Wcale nie były to łatwe wygrane.A więc może do trzech razy sztuka

Do góry
#645440 - 31/08/2006 10:22 Re: US Open 28.08-10.09
JP2 Offline
old hand

Meldunek: 18/07/2005
Tatiana Golovin - Agnieszka Radwańska 1.22-3.35 BAW

Po takim kursie nie wziąść naszej młodej gwizdeczki byłoby nietaktem

Widziałem wczoraj w akcji Golovin fakt grała niezle
ale jesli zlekceważy nasza zawodniczke moze sie
w konsekwencji bardzo zdziwic
Poł rowerka z Yan 6-0 tez musi robic wrazenie

3/10 Agnieszka

Pozdr

Do góry
#645441 - 31/08/2006 10:36 Re: US Open 28.08-10.09
lodzianin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/05/2006
oto moje pzremyslenia na dzis odnosnie pan:

golovin-aga niestety ale francuzka zdecydowana faworytka mysle ze nie zlekcewazy polki i ze spokojnie wygra 6:3 6:2 juz z harklerod grala dobre spotkanie poza tym to jets wielki szlem tu nie ma odpuszcania tym bardziej ze ta czesc drabinki nie ma ciezkiego zycia golovin wygra kurs 1.37

santangello-bammer wloszka ostatnio w dobrej formie tzn, w takiej jaka powinna wystarczyc na austryjaczke wczoraj ladne zwyciestwo nad lisa raymond w 2 setach bammer grala 3 sety z dechy mysle ze wloszka da rade pokonac sybille bo przy swojm podaniu jej serwis jets calkiem calkiem natomiast lamac bammer bedzie miala kilka razy szanse bo przy swojm podaniu sybille nie robi furory kurs 1.68

likhovtsev-pratt spotkanie dwoch starszych zawodniczek H2H 5:0 dla rosjanki i to mnie martwi ze jets 5:0 bo kiedys musi byc ten pierwszy raz ale ja mam nadzieje ze nie teraz bo pratt gra teraz straszna padake licha nie gra nic lepszego ale jednak mysle ze wyjdzie z tego pojedynku zwyciesko kurs 1.38

kanepi-fedossova mecz estonki poteznie zbudowanej z mloda zawodniczka z francji mysle ze tu olrzymia role odegraja warunki fizyczne i wygra ten pojedynek estonka

zastanawialem sie rowniez nad daniem na :
jackson-azarenko 1 i petrova-ruan 1 ale co zrobi petrova to duza niewiadomo czy ju jej minol kryzys czy nie a co do azarenk jak zagra tak jak z mysza to jackson nie ma sasn jakz agra na normalnym swojm poziomie to sciany pomoga i amerykanka wygra

Do góry
#645442 - 31/08/2006 12:44 Re: US Open 28.08-10.09
FSevEn Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/12/2003
Quote:

golovin-aga niestety ale francuzka zdecydowana faworytka mysle ze nie zlekcewazy polki i ze spokojnie wygra 6:3 6:2 juz z harklerod grala dobre spotkanie poza tym to jets wielki szlem tu nie ma odpuszcania tym bardziej ze ta czesc drabinki nie ma ciezkiego zycia golovin wygra kurs 1.37

ja się z Tobą nie zgodze.Wczoraj nie mogłem śledzić meczu Agnieszki choćby na live ale dziś po przeanalizowaniu doszedłem do wniosku że Polka jest przyszłościowa zawodniczką.Pierwszego seta wczoraj wygrała 6-0 później przy stanie 4-2 straciła kolejno 3 piłki.Wygrała jednak 7-5.Agnieszka ma jeszcze przestoje ale wydaje mi się że dziś powinna znó wygrać z Golovin 2-0 Jej techniczna gra nie pozostawia wiele do życzenia tylko prosimy o mniej przestoi i będzie okey.

Do góry
#645443 - 31/08/2006 12:50 Re: US Open 28.08-10.09
T3NnIs Chi3F Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/08/2003
Zvon/A.Ram-Med/Prie (1) 1.31 10/10

W tej chwili najlepszy i najrówniej grający mix w kręgu tenisowym ostatni szlem należał właśnie do nich, świetnie sie rozumieją razem i znakomicie współpracuja na korcie, przeciwnicy Medina i Prieto to taki zlepek na turniej, Polecam

Do góry
#645444 - 31/08/2006 13:37 Re: US Open 28.08-10.09
Randall Offline
Carpal Tunnel

Bremond set hc 1.5:0 - Kirilenko 1.80 Gamebookers

Wydaje mi się, że to dobra decyzja.Bremond znakomicie pokazała się na Wimbledonie, gdzie dała radę dojść aż do ćwierćfinału.Zagra dzisiaj z będącą raczej bez formy Kirilenko, która ostatnie miesiące ma strasznie słabe.Grały już ze sobą w tym roku na French Open, gdzie wygrała Kirilenko.Był to zacięty trzy setowy pojedynek, który wygrała Kirilenko 8:6 w trzecim secie.Jeśli dobrze pamiętam to była tam w niezłych tarapatach i Bremond serwowała chyba kilka razy na mecz i nie dała rady.Bremond na pewno jest w stanie powalczyć przynajmniej o seta, jeśli nawet nie o zwycięstwo.

Rezai set hc 1.5:0 - Safarova 1.80 Gamebookers
Trochę nie rozumiem GB.Jeśli dobrze widzę to na hc mają 1.80, a na przynajmniej jeden set Rezai 1.36.No to ja biorę hc Rezai nie jest jakimś ułomkiem, aby nie mogła powalczyć z Safarovą.Oczywiście bardziej jej leży clay, ale jest to utalentowana zawodniczka i nie wierzę, że tak łatwo odda mecz na hardzie.Szczególnie, że Safarova do wielkich zawodniczek nie należy.Obie są młode, a więc nie widzę tutaj przewagi doświadczenia.Safarova najlepsze wyniki w tym roku osiągała raczej na początku sezonu, a teraz gra tylko przeciętnie i nie widzę powodu, dla którego Rezai nie miałaby powalczyć przynajmniej o seta.Safarova zaskoczyła w pierwszej rundzie wygrywając ze Stosur, ale tutaj spodziewam się bardziej wyrównanego meczu z Rezai niż to sugerują kursy.Jeśli pokonała Groenefeld to musi sobą Francuzka coś prezentować.

Schiavone - Mirza set hc 0:1.5 1.90 Interwetten
No i kolejny handi na przynajmniej jednego seta.Tym razem Mirza.Widziałem ją kilka razy w akcji i dziewczyna naprawdę umie grać w tenisa Szczególnie na hardzie, jako, że jest to jej ulubiona nawierzchnia.Schiavone pląta się zawsze gdzieś w czołówkach i jest wysoko w rankingu, ale jakoś nie mogę sobie przypomnieć jej spektakularnych sukcesów.A teraz, gdy wydaję się być w średniej formie, nie moge zrozumieć tak niskich kursów na nią przeciwko Sanii.Mirza po przynajmniej jednego seta come on !!!

Do góry
#645445 - 31/08/2006 16:56 Re: US Open 28.08-10.09
Randall Offline
Carpal Tunnel

Azarenka - Jackson 2.26 Pinnacle

Wydaje mi się, że szanse w tym meczu są 50/50, a więc wezmę Azarenkę po kursie powyżej 2.00.Wczorajsze zwycięstwo nad Myskiną na pewno robi na mnie większe wrażenie niż pokonanie słabej Pironkovej przez Jackson.Nie sądzę, aby po wyeliminowaniu takiej przeciwniczki, Azarenka tak łatwo odpuściła i dała się wywalić z turnieju.Moja sympatia jest po stronie Azarenki, a więc to jej zaufam

Do góry
#645446 - 01/09/2006 09:00 Re: US Open 28.08-10.09
PioKing Offline
MaSha Lover

Meldunek: 24/03/2005
Rodionova/Vanc - Dominguez Lino/Sanchez Lorenzo
Dwie dobre deblistki w tym rosjanka w doskonałej formie co potwierdzają jej singlowe wyczyny kontra dwie hiszpanki, ktore na hardzie nie maja atutów a do tego ich umieszczenie w drabince to tylko zapchanie pustego miejsca Doświadczenie, umiejętności, nawierzchnia oraz forma - wszystko to na korzyść Rodionova/Vanc

Serena-Ivanovic
Po turnieju w Montrealu można śmiało już mówić, że Ivanovic to najbardziej przereklamowana obecnie zawodniczka w całym tourze. Tyle szczęścia co w Kanadzie Serbka nie będzie mieć przez najbliższe pare miesięcy z resztą pokazały to już dwie pierwsze rundy w Nowym Jorku, ktore miały być tylko rozgrzewką przed potencjalnym starciem z Amerykanką a były dosłowną męczarnią i to z zawodniczkami nie najwyższych lotów. Serena na pewno nie jest jeszcze na swoim normalnym poziomie ale na Ane obecna dyspozycja powinna wystarczyć. Przede wszystkim Williams nie ma kłopotów z poruszaniem sie po korcie czego wciąż nie można powiedziec o rywalce, serwis bardzo często ją ratuje a siła jej uderzeń pozwala mi wierzyć, że braki wyszkolenia w defensywie Any ujrzą bardzo często światło reflektorów sesi nocnej

Petrova-Golovin
Nadia wróciła Jest głodna gry i w końcu gotowa, ponownie prezentuje perfekcyjną regularność jak na swój sposób gry co dało efekt w postaci demolki dwóch pierwszych rywalek. Teraz na drodze staje kolejna zawodniczka, ktora próbuje wrócić do wysokiej dyspozycji ale wg mnie nawet jeśli już tam jest to do poziomu rosjanki i tak brakuje jej jeszcze paru stopni. Przede wszystkim objawiają się kłopoty z regularnością i serwisem, co przy ofensywnej taktyce francuzki robi jej grę znacznie mniej efektywną - a takie przewinienia w meczach przeciwko dobrze dysponowanej Petrovej są karane odesłaniem do domu

Do góry
#645447 - 01/09/2006 10:07 Re: US Open 28.08-10.09
Boczek1986 Offline
member

Meldunek: 09/08/2006
Davenport - Srebotnik

Bardzo zainteresował mnie ten mecz. Davenport w tym turnieju gra wspaniale a wczorajsza wygrana 6:0 6:0 była imponująca, ale czy na pewno? Zobaczyłem, że Jankovic praktycznie przed US Open nie wygrała meczu ( jedna wygrana w kwalach do New Haven ). Davenport miała półroczną przerwę a gdy powróciła kilka tygodni przed US Open zaliczyła 2 turnieje. W jednym odpadając w drugiej rundzie (pierwszej nie grała bo była rozstawiona) z Samanthom Stosur 6-7(4) 6-4 6-3. Dwa tygodnie później w New Haven już jej gra wyglądała o wiele lepiej do ... finału w którym skreczowała przy stanie 6:0 1:0 dla Henin W tym samym turnieju pokonałą w pierwszej rundzie właśnie ... Srebotnik ale nie bez trudu bo 6:3 6:2. Natomiast Srebotnik ma bardzo dobrą drugą część sezonu. Wczoraj pograła troszkę za długo bo aż 3 sety z Bychkovą, ale mogła mieć swój słabszy dzień w turnieju, bo każdemu musi się taki dzień przytrafić ( no może tylko nie Federerowi ale to inna bajka ). Jednak pamiętajmy że zdrowie Davenport nie jest chyba najlepsze skoro kreczuje w finale i przy większym oporze rywalki po drugiej stronie siatki może mieć już większe kłopoty. Kursy w STS to 1.10 5.00 . Ja zaryzykuję dziś na Srebotnik oczywiście zaryzykuję z rozsądkiem bo wierzę że Słowaczka może dziś powalczyć z Amerykanką nie tylko o seta ale też o cały mecz
PS. Proszę jakieś uwagi dotyczące tego meczu o których mogę nie wiedzieć. THX z góry

Do góry
#645448 - 01/09/2006 10:31 Re: US Open 28.08-10.09
haven Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 06/01/2006
Wybitnym znawcą tenisa żeńskiego nie jestem aczkolwiek miałem okazje oglądać wczorajsze spotkanie Sereny z Danielą i musze stwierdzić że Serena ma jeszcze ogromne kłopoty z poruszaniem się oraz koordynacją na korcie , nie najlepiej jest też z kondycją , co do Any Ivanović , ostatnio runda ciężka aczkolwiek japonka Nakamura jest strasznie nie wygodna, komentator Eurosportu pan. W.Domanski stawia Ivanovic w roli swojej faworytki do końcowego tryumfu w turnieju , oczywiście do czegoś takiego jeszcze daleko aczkolwiek , zwycięzca pary Ivanovic - Williams ma bardzo dobrze ustawioną drabinke jeśli chodzi o dalsze gry . Dla mnie Ivanovic , moim zdaniem ma więcej atutów ofensywnych niż Daniela i lepszą psychike .

Do góry
#645449 - 01/09/2006 13:13 Re: US Open 28.08-10.09
Randall Offline
Carpal Tunnel

Azarenka - Chakvetadze 3.00 bet365

Jeszcze raz na Azarenkę.Panienka dała już trochę zarobić, a więc zaufam jej jezcze raz.Dwa świetne pojedynki do tej pory z Myskiną oraz utalentowaną Jackson.Rywali zmiecione z kortu.Chakvetadze natomiast pokonała Suchą i Bondarenko co na pewno musi robić mniejsze wrażenie niż wyniki Azarenki.Mecz chyba będzie bardziej wyrównany niż to wskazują kursy, a więc można spróbować.Typ na hc +1.5 seta pewnie będzie ciekawy i dosyć pewny po kursie gdzieś 1.80 na Azarenke.

Schiavone - Peer 2.15 Eurobet

Wczoraj grałem przeciwko Schiavone i dzisiaj spróbuję jeszcze raz.A że Peer wydaje mi się lepszą zawodniczką niż Mirza i czuje się dobrze na hardzie to dają jej gdzieś 50% szans na wygranie tego meczu.Po kursie 2.15 można zatem spróbować.

Jankovic - Vaidisova 2.54 Pinnacle

Jankovic wydaje się być tutaj lepszym wyborem.Ostatnie tygodnie przed US Open miała znakomite.Dotarła nawet do finału w Los Angeles, gdzie przegrała po zaciętym 3 setowym pojedynku z Dementievą.Vaidisova rozegrała wczoraj 3 setowy pojedynek z Jidkovą, która jest sklasyfikowana na 445 miejscu w rankingu.To nie świadczy najlepiej o jej formie.I wydaje mi się, że ostatno nieco spuściła z tonu, a Jankovic jest w niezłej formie.Po tym kursie sopróbuję Jankovic.

Rezai - Kirilenko 3.00 Ladbrokes

Po dwóch łatwych zwycięstwach Marii może się wydawać, że dziewczyna złapała formę, ale spójrzmy na jej przeciwniczki.Schruff i Bremond??? To chyba nie jest najwyższa półka.Wydawało mi się wczoraj, że Bremond powalczy, ale jednak nie.Dzisiaj natomiast powinno być już znacznie lepiej, bo Rezai na pewno postawi znacznie trudniejsze warunki Kirilenko niż jej poprzednie rywalki.Mimo wszystko pokonanie Groenefeld i Safarovej cenię wyżej niż wyniki Kirilenko na Us Open i to Rezai zaufam w tej parze.Tutaj podobnie jak w przypadku Azarenki można daćhc na +1.5 seta na Rezai za 1.80.Powinno siąść

Do góry
#645450 - 01/09/2006 13:24 Re: US Open 28.08-10.09
szczygiel87 Offline
enthusiast

Meldunek: 12/09/2005
ciekawe od kiedy Peer jest lepsza zawodniczka i od kiedy Rezai jest lepsza? Rezai zawdziecza 2 runde przez słaba dyspozycje Niemki a Kirilenko jest w formie i wygra ten mecz.wracajac do Peer to po wczorajszym meczu z Muller daje jej 20% szans i dlatego stawiam na Włoszke która po wczorajszym wyniku w debla 6-0 6-0 i poprzednich rundach wygra meczyk

Do góry
#645451 - 01/09/2006 13:48 Re: US Open 28.08-10.09
janiszelk Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/08/2006
Quote:

ciekawe od kiedy Peer jest lepsza zawodniczka i od kiedy Rezai jest lepsza? Rezai zawdziecza 2 runde przez słaba dyspozycje Niemki a Kirilenko jest w formie i wygra ten mecz.wracajac do Peer to po wczorajszym meczu z Muller daje jej 20% szans i dlatego stawiam na Włoszke która po wczorajszym wyniku w debla 6-0 6-0 i poprzednich rundach wy

gra meczyk

Kolego nie wiem dlaczego twierdzisz ze Kirilenko jest w formie,spojrz na jej ostatnie wyniki,odpadala w pierqwszych rundach,troche dalej zaszla na RG bo do 3 rundy gdzie przegrala z ta niby slaba niemka ,ktora Rezai pokonala.Pozatym Kirilenko to niespelniona gwiazdeczka,mam nadzieje ze Rezai ja dzisiaj zgasi,kazdy jednak ma prawo wyboru i ktorys z nas trafi.

Do góry
#645452 - 01/09/2006 13:51 Re: US Open 28.08-10.09
szczygiel87 Offline
enthusiast

Quote:

Kolego nie wiem dlaczego twierdzisz ze Kirilenko jest w formie,spojrz na jej ostatnie wyniki,odpadala w pierqwszych rundach,troche dalej zaszla na RG bo do 3 rundy gdzie przegrala z ta niby slaba niemka ,ktora Rezai pokonala.Pozatym Kirilenko to niespelniona gwiazdeczka,mam nadzieje ze Rezai ja dzisiaj zgasi,kazdy jednak ma prawo wyboru i ktorys z nas trafi.

no tak kolego ale Rezai wygrała z Niemka po ciezkiej walce,Kirilenko to taka nie spełniona szarapowa

i jezeli chodzi o wyniki to kirilenko miała narazie spacerek i jak dla mnie dla młodej Rezai koniec z Us open ale to sa kobiety wiec I don't know

Edited by Schranzer (01/09/2006 13:54)

Do góry
#645453 - 01/09/2006 13:55 Re: US Open 28.08-10.09
Randall Offline
Carpal Tunnel

Już wiem dlaczego kolega tak nas przekonuje Bo sam postawił na Kirilenko i Schiavone Kirilenko jest bez formy i te jej dwie wygrane wogóle mnie nie przekonują.I nigdzie nie napisałem, że Peer jest lepsza od Schiavone, czy teżRezai od Kirilenko.Jak dla mnie to na Kirilenko po takim kursie nie opłaca się grać, bo może i wygra, ale według mnie po ciężkiej walce.A mecz Peer - Schiavone to 50/50 i po prostu wziąłem lepszy kursik według mnie.Dopóki piłka w grze...Zobaczymy jak to będzie.I proszę nie kasować moich postów

Edited by Ojciec Pio (01/09/2006 14:03)

Do góry
#645454 - 01/09/2006 14:19 Re: US Open 28.08-10.09
szczygiel87 Offline
enthusiast

Edited by Ojciec Pio (01/09/2006 14:20)

Do góry
Strona 2 z 4 < 1 2 3 4 >

Moderator:  rafal08