[QUOTE]Oryginalnie wysłał Furi:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał kzamojc:
[qb]A ja mam pytanko z innej beczki.Wczoraj miałem włączonego kompa na stronce live betandwin na meczu everton-arsenal i jednocześnie sobie oglądałem ten meczyk w telewizji na canal+.I myślę sobie, a spróbuję postawić jakiś zakład live.Przeglądam ofertę i widzę zakład
4 and more goals patrzę na tv a tam wynik 3-1(czyli 4 gole) więc bez wahania za całą kasę puszczam ten zakład.Kurs był 1,4.System zaakceptował, więc sobie myślę, żę zrobiłem interes życia.A dzisiaj rano patrzę w moje konto a tam ten zakład co prawda zaznaczony na zielono(więc wygrana) a w kolumnie wygrana tyle ile postawiłem!Dlaczego?Oszukali mnie na jakąś stówkę
! Co robić?Co prawda nie powinno mi zaakceptować, ale przyjęło zakład!Powinnienem dostać tę kasę.Ktoś miał już coś podobnego?[/qb][/QUOTE]ja miałem coś podobnego jakieś pół roku temu ja na live obstawiłem biatlon.Patrze w TV że na mete wjeżdża Niemiec.A na
B@W jest kto wygra Niemcy,Austaria..... To ja zaraz za 10$ zagrałem na Niemców.Patrze po 15 minutach a tam wygrana 20$ bo kurs 2,00 byl.Słyszałem że żadko ale przypadki dziwne bywają[/qb][/QUOTE]No tak, ale mi policzyli jakby tego zakadu nie bylo!!!