|  
| 
| 
| 
| #687134 - 17/10/2006 19:59    Re: Co Was denerwuje ? [3] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  31/01/2003
 | 
Quote:
 kolo mnie tez wlasnie lezy "historia ustroju i prawa sadowego Polski"
 przez 1,5h ogarnalem tytul rozdzialu

Dokładnie to samo mam
  Teraz czytam o polis grecki, a potem czeka mnie Ustrój dawnej Polski do 1975  
 Shane --> ja zamówiłem w internecie, wyszło taniej, a książki odebrałem w Gdańsku. W gdyni nigdzie nie znalazłem tego co mnie interesowało, a na uniwerku strasznie drogo.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #687136 - 17/10/2006 20:23  Re: Co Was denerwuje ? [3] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  04/02/2005
 | 
ja wszystkie ksiazki kupilem od kumpla z drugiego roku, calkiem tanio wyszlo |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #687137 - 17/10/2006 20:29  Re: Co Was denerwuje ? [3] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  31/08/2004
 | 
Quote:

Quote:

Dokładnie to samo mam
 Shane --> ja zamówiłem w internecie, wyszło taniej, a książki odebrałem w Gdańsku. W gdyni nigdzie nie znalazłem tego co mnie interesowało, a na uniwerku strasznie drogo.

Ciesze sie, ze studia juz za mna. A jak sobie przypomne "doktryny", "sadowke" lub "hup" (historie ustroju panstwa), to mnie "częsie"
  Uczcie się, uczcie. Mam nadzieję, że po studiach spotka was za to nagroda
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #687139 - 17/10/2006 20:44  Re: Co Was denerwuje ? [3] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  06/06/2005
 | 
Quote:

Quote:

Dokładnie to samo mam

widze ze tu rosnie pokolenie prawnikow
  nie bede oryginalny piszac ze przezywam to samo co wy
  pozdro chlopaki i powodzenia na studiach
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #687140 - 17/10/2006 20:52  Re: Co Was denerwuje ? [3] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  13/04/2006
 | 
Quote:
 Wszystko.

Już gorzej być nie może

Aż tak fatalnie?

|  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #687141 - 17/10/2006 20:53  Re: Co Was denerwuje ? [3] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  03/02/2004
 | 
Quote:
 Kamel znasz jakas internetowa ksiegarnie pedagogiczna? Cos w tym stylu gdzie mozna kupic jakas literature naukowa? Albo ktokolwiek z Was takowa zna? Bo kurde mnie wlasnie denerwuje ze na miescie nic spotkac nie moge, trzeba bedzie zamawiac

nie macie u siebie w miescie antykwariatow? u mnie przy samej uczelni sa 3 - studenciaki sprzedaja im uzywane ksiazki, a antykwariat sprzedaje je inny studenciakom - oczywiscie po cenach nizszych niz nowki
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #687142 - 17/10/2006 21:14  Re: Co Was denerwuje ? [3] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  04/08/2005
 | 
Akurat w Stalowej Woli jest jeden antykwariat, ale w nim raczej znajdują się podręczniki do szkoł podstawowych, gimnazjów i szkół średnich.  Narazie na studiach podyktowali jedynie kilka pozycji, wykładowców mam w miare możliwych. Zakupiłem tylko jedną książkę, ale już jutro dołączą do mojej kolekcji 2 następne co wiąże się z wydatkiem 150 zł.    i to mnie właśnie denerwuje. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #687143 - 17/10/2006 21:17  Re: Co Was denerwuje ? [3] |  
|   Carpal Tunnel

| 
Quote:
 Akurat w Stalowej Woli jest jeden antykwariat, ale w nim raczej znajdują się podręczniki do szkoł podstawowych, gimnazjów i szkół średnich.

Narazie na studiach podyktowali jedynie kilka pozycji, wykładowców mam w miare możliwych. Zakupiłem tylko jedną książkę, ale już jutro dołączą do mojej kolekcji 2 następne co wiąże się z wydatkiem 150 zł.
  i to mnie właśnie denerwuje. 

patrzac na Wasze dydaktyczne problemy to dostrzegam plus co do swojej uczelni - wiekszosc ksiazek udaje mi sie wypozyczyc w bibliotece, a jak nie moge ich wypozyczyc na dluzszy okes to wypozyczam do czytelni i kseruje interesujace mnie rozdzialy
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #687145 - 17/10/2006 21:27  Re: Co Was denerwuje ? [3] |  
|   Ana <3

Meldunek:  21/06/2005
 | 
Quote:
 Doskonale wiem co czujecie. Ja na tym I roku socjologii tez ledwo co ciagne to wszystko. Za duzo tego sie nazbieralo. Niech Ci w LO co sa, sie ciesza bo studia to juz nie przelewki.

ja za podstawówką tęsknię, od rana do wieczora za piłką się ganiało, a średnia w szkole 5,5

a teraz
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #687146 - 17/10/2006 21:28  Re: Co Was denerwuje ? [3] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  04/08/2005
 | 
nOcnY biblioteka uniwersytecka jest naprawde obszerna. Ale nie wszystko można skserować, a czasami niektóre pozycje są bardzo długo przetrzymywane, ciężko bardzo je dostać. Zdarzają się też tacy profesorowie, którzy wymagają książki z własnoręcznym podpisem   No ale muszą zarabiać skoro to książki ich autorstwa. Co zrobisz    Nic   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #687147 - 17/10/2006 21:36  Re: Co Was denerwuje ? [3] |  
|   Carpal Tunnel

| 
Quote:
 nOcnY biblioteka uniwersytecka jest naprawde obszerna. Ale nie wszystko można skserować, a czasami niektóre pozycje są bardzo długo przetrzymywane, ciężko bardzo je dostać.
 Quote:

u mnie na polibudzie sa egzemplarze ksiazek to wypozyczenia na okres 3/6 miesiecy oraz egzeplarze, ktore mozna wypozyczyc bezposrednio do czytelni

Quote:
 Zdarzają się też tacy profesorowie, którzy wymagają książki z własnoręcznym podpisem

No ale muszą zarabiać skoro to książki ich autorstwa.

Co zrobisz
  Nic   

w tamtym semestrze caly moj rok mial problem poniewaz jeden z prof zauwazyl jak student kserowal jego skrypt i na pierwszy termin dal pytania z serii tylko Pan Bog umie na 4, prof na 3 reszta na mniej niz 2
  naszczescie na poprawce zlitowal sie nad nami... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #687148 - 17/10/2006 21:44  Re: Co Was denerwuje ? [3] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  19/01/2005
 | 
Quote:

Quote:
 "meczy mnie stan, w ktory sie wprawiam myslac o dziewczynie, z ktora sie rozszedlem ponad 1,5 roku temu"

kurde, też to mam. 

a dostaliscie kiedys sms'a o tresci, ze jest szczelsiwa z nowym chlopakiem

No walsnie mnie tez to wkurza...rozstalismy sie ok...ale po kiego ch** pisze smsy jaka to jest szczesliwa z nowym chlopakiem, przychodzi z nim do pubow gdzie ja przesiaduje , itp.
 To mnie wlasnie wkurza u bab, zerwą i jeszcze kopia lezacego...
 jeszcze ten jej facet patrzyl na mnie jakby chcial mi lufe sprzedac
  przeparszam ze bylem z jego nowa dziewczyna 2 lata   Napiselem jej esa , zeby dala spokoj  ale nie...dalej smsy i wbijanie noza w plecy

One to chyba lubia
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #687149 - 17/10/2006 21:48  Re: Co Was denerwuje ? [3] |  
|   Carpal Tunnel

| 
Quote:

Quote:

Quote:
 "meczy mnie stan, w ktory sie wprawiam myslac o dziewczynie, z ktora sie rozszedlem ponad 1,5 roku temu"

kurde, też to mam. 

a dostaliscie kiedys sms'a o tresci, ze jest szczelsiwa z nowym chlopakiem

No walsnie mnie tez to wkurza...rozstalismy sie ok...ale po kiego ch** pisze smsy jaka to jest szczesliwa z nowym chlopakiem, przychodzi z nim do pubow gdzie ja przesiaduje , itp.
 To mnie wlasnie wkurza u bab, zerwą i jeszcze kopia lezacego...
 jeszcze ten jej facet patrzyl na mnie jakby chcial mi lufe sprzedac
  przeparszam ze bylem z jego nowa dziewczyna 2 lata   Napiselem jej esa , zeby dala spokoj  ale nie...dalej smsy i wbijanie noza w plecy

One to chyba lubia

ja dostalem takiego sms'a ale chyba mial on miec inny wydzwiek. wiem, ze napisala mi go po to zeby mi powiedziec, ze jest szczesliwa w nowym zwiazku i zebym w jakis tam sposob sie o nia nie martwil - i tu znowu mamy tak zwana konfliktowa sytuacje - dobrze, ze jest z kims przy kogo boku jest szczesliwa ale z drugiej strony to ...

...
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #687151 - 17/10/2006 22:01  Re: Co Was denerwuje ? [3] |  
|   Carpal Tunnel

| 
Quote:
 hłe hłe, dokładnie nOcny, dokładnie.

zawsze bedzie w mojej pamieci

Pelson - Ona I on (Feat. Olga.S, Aga.S)

tyle...
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #687153 - 17/10/2006 22:51  Re: Co Was denerwuje ? [3] |  
|   Profesor

Meldunek:  19/08/2005
 | 
Quote:
 Ja się zastanawiam czy nie dać sobie spokoju z tą bukmacherką. Zyski są, ale ile mnie to nerwów kosztuje - umrę chyba 20 lat wcześniej przez grę, a siwy będę za kilka lat :/

"Nawet najtwardsi mają chwile, kiedy potrzebują klęknąć"
 |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |