Witam. No to jedziemy z decydującą fazą mundialu !
Zaczniemy od półfinałów:
Brazylia - Serbia
1 Na tym etapie rozgrywek... powinien wygrać każdy z każdym, ale sorry... ja nie widzę tutaj takiej opcji jak zwycięstwo Serbek... Obiecywałem sobie że nie tykam już ich na tych MŚ, zresztą pisałem na początku... dodałem je sobie do combosa za @1.1 z Tajwanem... trochę się źle czułem po tym meczu, ale na szczęście nie bardzo ;-) ... Ale wracając do środowego spotkania... Brazylijki jako główne faworytki tej imprezy... grają super siatkówkę na tych MŚ - prezentują to samo co w GP... Miały tylko jeden dzień słabszy z Holenderkami... W środę walczą o finał MŚ i czegoś takiego jak 'słabszy' nie będzie
Włochy - Rosja
over 186.5 W tym półfinale natomiast widzę walkę naprawdę baaaaardzo zaciętą... Rosjanki grają super... mimo porażki z Brazylijkami... dostały naprawdę od każdego znawcy siatkówki - bardzo wysokie noty za dotychczasowe spotkania i czują się tutaj w Japoni bardzo dobrze... Włoszki? - Myślę że po tej jedynej porażce z Serbkami... później złapały już odpowiedni wiatr... i popłynęły naprawdę bardzo daleko

Czy popłyną aż do finału? Sprawa otwarta jak dla mnie... Widzę tutaj zacięte spotkanie, więc spróbowałbym overek w takim wypadku

Kuba v Chiny
2 @ 1.60
Chinki na pewno jedna z większych niespodzianek... brak ich w czwórce... świadczy tylko o tym .. że europejskie drużyny zaczęły łapać Chinki... Bo porażki z Niemkami i Rosjankami... na pewno o tym zaważyły że widzimy Chinki tutaj, a nie tam...

Kubanki na pewno chciały też troszkę więcej... liczyły na strefę medalową zapewne... ale znowu jakieś wielkiej tragedi nie ma... Myślę jednak że tutaj zdenerwowane Chinki po porażkach m.in jeszcze z Holenderkami.. zdołają pokonać Kubanki... kurs do przyjęcia...
Niemcy v Turcja
1 @ 1.42 |
-7.5 pts @1.85
Niemki jak najbardziej do grania i jak najbardziej myślę że są do grania do głównego combosa, dla niektórych. Kurs nawet w miarę... Turcję widziałem w meczu z Polkami gdzie pokazały w miarę dobrą siatkówkę... ale po tym co pokazały z Koreankami, naprawdę... spooooorą niespodzianką będzie jak nie pokonają Turczynek.........
Holandia v Japonia
1 @ 1.65
Myślę że jednak tutaj powinno wziąść górę... 'siła w ataku' choć.. już te Serbki co niektórym... Japonki na koniec, na pewno będą miały jeszcze troszkę motywacji... w końcu ten mundial na ich terenie... Radziłbym odpuścić... jak już trzeba ;> ... to raczej te Holenderki...
Krótka piłka jak zawsze.. musi być

:

Brazylia v Serbia,
Brazylia -13.5 @1.85
Rosja v Włochy,
over 186.5 @1.85
Kuba v Chiny,
Chiny @1.60
Tajwan v Usa,
over 180.5 @1.85
Niemcy v Turcja,
Niemcy oraz -7.5 @1.42 , @1.85