[QUOTE] A propos zarabiania pieniążkiów.
Testowałem na
Xoods.com pewien system.
Gram na RunBets Quick 10%
1.Obstawiam 100$
2.Wybieram że nie wypadnie 0 i naciskam GO
3.Powtarzam to 3 razy i za godzine kolejne 3 itd. [/QUOTE]I jak próbował ktoś grać tym systemem?
Jakie macie wyniki?
[QUOTE] Na Xodds można spokojnie bez dużego ryzyka grać na betach "barrier range" - średnio dziennie zysk 5- 7%
W ciągu miesiąca to stosuje w realu i na 50 zakładów "barier range" tylko 4 miałem źle ustawione, było to przez chytrość chciałem mieć zysk 40 - 50 %, a przy założeniu zysku ok 6% nie miałem wpadki - gram na 5 parach walut, każdy zakład na innej, to tyle. [/QUOTE]To jest całkiem niełe. Gram tym już jakiś czas i idzie bardzo dobrze. Ja sobie ustawiam troche większy zysk tak do 15% na 2 dni.
Najlepiej ustawiać takie zakłady jak na rynku mamy konsolidacje i nie ma żadnych ważnych wiadomości z USA lub Europy.
Dobrym sposobem jest też postawić w niedziele w nocy jak tylko rynek ruszy ONE TOUCH na zysko ok. 200%. Sprawdzasz kierunek spodziewanego ruchu przez analityków i obstawiasz +- 200 pipsów na 4 dni. Średnia cena takiego zakładu to 3-4$ i w poniedziałek wieczorem śmiało można zamknąć ze 100% zyskiem.