Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: pawel01979
Eeee nsport, to jednak retransmisja jakas.....
Jak to u morka, on albo ogląda c+ 1 z godzinnym poślizgiem albo stream na łączu z modemem od TP SA
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted By: Szuman
chwile mnie nie było, a tutaj ciągle napięta atmosfera:)
francuskie melepety nie ogarnęły mojego scenariusza Na korki do Stefka
fechu
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
Originally Posted By: aker
Originally Posted By: fechu
Ja już sobie wyrobiłem zdanie o tym pajacu jak dał popis na konferencji po meczu Legii w Szczecinie. Teraz tylko potwierdził, że ma zryty beret
a co zrobił?
Stwierdził, że Legia była lepsza i nie zasłużyła na porażkę, konsternacja na sali, a ten brnal dalej. Kto oglądał ten wie jak wyglądało spotkanie gdzie Legia nawet nie piarła
Originally Posted By: aker
Ja już sobie wyrobiłem zdanie o tym pajacu jak dał popis na konferencji po meczu Legii w Szczecinie. Teraz tylko potwierdził, że ma zryty beret
a co zrobił?
Stwierdził, że Legia była lepsza i nie zasłużyła na porażkę, konsternacja na sali, a ten brnal dalej. Kto oglądał ten wie jak wyglądało spotkanie gdzie Legia nawet nie piarła
Tego akurat nie mogli zrobić, bo buńczuczny Rysio zrobił im z dupy jesień średniowiecza przed sezonem..., także nie wymyślaj Fechu
a co zrobił?
dokładnie, zagrali tam ledwo ostatnie 5 minut i starczyło na 1 gola
Kowal z Iwanem na rauszu, ten drugi już ledwo na oczy patrzy a tak faflunią do mikrofonów że nie trzeba ich ani znać ani patrzeć na obraz żeby stwierdzić że są "walnięci"
Kowal z Iwanem na rauszu, ten drugi już ledwo na oczy patrzy a tak faflunią do mikrofonów że nie trzeba ich ani znać ani patrzeć na obraz żeby stwierdzić że są "walnięci"