padik
Pooh-Bah
Meldunek: 15/01/2002
Jak tylko dostalem maila powitalnego to odpowiedzialem na niego dodajac w zalaczniku skan dwoch stron dowodu osobistego. Nic wiecej nie robilem. Kasa juz jest u innego buka hehe
Mam podobnie konto zweryfikowane(wysłałem tylko skany dowodu) a w nocy zagrałem 2 mecze z NBA back Sonics(1.75) oraz Suns(1.68) za 20euro czyli mam jeszcze zagrać za minimum 10euro aby starać się wypłacić ? Naturalnie kursy muszą być powyżej 1.5 ?
90 funtow wyplacone na netellera - I OD RAZU KASA NA KONCIE!!!!!!!!!! Wczoraj wyslalem tylko scana dowodu ale nie wiem czy nawet zdazyli rozpatrzyc. Najlepsye jest to ze kto gral Phoenix (jak ja) niech looknie na wyniki na strone 710 Totomixa w telegazecie tvp - te zlamasy napisaly tam ze Phoenix przegralo 102-105 jak to zobaczylem (ojciec robil na kompie to jak wstalem spojrzalem w telegazete) to sie wqrwilem na maxa ja tu sie loguje a jednak slonca wygraly
wczoraj sie zarejestrowalem, dostalem 20 funtow bez zadnego wysylania skanow, psotawilem na dallas i teraz wyplacilem na netellera 30 funtow tez bez wysylania niczego
Wczoraj zagralem za 30 EUR na Phoeinx i teraz jak chce wyplacic kaske na Netellera to wyskakuje: Merchant does not have enough funds available for that payout
Meldunek: 08/11/2005
Quote: Wczoraj zagralem za 30 EUR na Phoeinx i teraz jak chce wyplacic kaske na Netellera to wyskakuje: Merchant does not have enough funds available for that payout
widze, ze armia polskich bonus hunterow oproznila juz konto tego buka
ten buk (tzn. ta gielda) ma system automatycznych wyplat na netellerka, a ten komunikat znaczy, ze na koncie netellera u tego buka juz nic nie ma i nie mozna dokonac wyplaty tak wiec juz raczej nikt nie wyplaci z tych co chcieli tam dluzej pograc, bo watpie, zeby sie szybko ich konto netellera zapelnilo z taka oferta
Quote: Wczoraj zagralem za 30 EUR na Phoeinx i teraz jak chce wyplacic kaske na Netellera to wyskakuje: Merchant does not have enough funds available for that payout
widze, ze armia polskich bonus hunterow oproznila juz konto tego buka
ten buk (tzn. ta gielda) ma system automatycznych wyplat na netellerka, a ten komunikat znaczy, ze na koncie netellera u tego buka juz nic nie ma i nie mozna dokonac wyplaty tak wiec juz raczej nikt nie wyplaci z tych co chcieli tam dluzej pograc, bo watpie, zeby sie szybko ich konto netellera zapelnilo z taka oferta
jak serio maja automatyczne to by mozn bylo na inne konto na netelerea poslac ?? bo kupel konta n netelerze nei ma i chcial poslac na moje pzejdzie to ?
I to jest POLSKA ! zakladajcie po 50 kont robcie jakies walki na inne konta a uczciwi pozniej nie wyplaca po polaczki na widok $ dostaja orgazmu .frajery! nie do wszystkich sie to tyczy ale czytam na innych forach i juz pisza ze porobili na inne konta i obstawiaja .palanty
marvel dobrze gada... polac mu! a ja sie spoznilem z wylata... bleeee jak mi nie zamkna konta przez naszych rodakow to moze moze kiedys da rade z tamtad wyplacic ehhe Pozdrawiam
Meldunek: 08/11/2005
Quote:
jak serio maja automatyczne to by mozn bylo na inne konto na netelerea poslac ?? bo kupel konta n netelerze nei ma i chcial poslac na moje pzejdzie to ?
nie, musi sie zgadzac mail i imie i nazwisko, oni frajerami nie sa, a co za problem sobie konto na netellerze zrobic?
nie, musi sie zgadzac mail i imie i nazwisko, oni frajerami nie sa, a co za problem sobie konto na netellerze zrobic?
przy zakladaniu konta na netellerze trzeba wysylac jakies dokumenty / beda do mnie dzwonili czy zakladam i wszystko pieknie ladnie ? mistrzu
Ile trwa założenie konta? Żeby było już w pełni funkcjonalne