|  
| 
| 
| 
| #6629659 - 13/03/2016 22:46  Re: Film, TV, seriale [40]
[Re: Tazen] |  
|   Na pełnejjj kurrr...

Meldunek:  02/04/2004
 | 
Wstrząs (Concussion) 2015r z Will Smith
 Film oparty na faktach, śmierci zawodników NFL (dokładnie Pittsburg Steelers).

Polecam
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6630672 - 14/03/2016 23:47  Re: Film, TV, seriale [40]
[Re: Piostar] |  
|   journeyman

Meldunek:  16/03/2002
 | 
Poczytasz streszczenie 3-go sezonu i pewnie da radę ale wg mnie warto 3 sezon pooglądać |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6630764 - 15/03/2016 00:16  Re: Film, TV, seriale [40]
|   Pooh-Bah

Meldunek:  20/12/2008
 | 
^up to pewnie do mnie?    dzieki Panowie, przemysle to, ja jestem nudny jesli chodzi o takie sprawy, np. juz ze 30 raz ogladam wszystkie sezony Soprano i cos mnie nosi zeby Housa obejrzec od poczatku. @fechu obejrzalem pierwszy odcinek Fortitude, calkiem przyjemnie zrealizowany, widze ze ma duzo dobyrch opinii, moze sie skusze na drugi odcinek. Obejrzalem tez ostatnio "7 lat w Tybecie" calkiem dobry film, Pitt zagral zajebiscie moim zdaniem   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6630948 - 15/03/2016 14:20  Re: Film, TV, seriale [40]
|   stranger

Meldunek:  15/03/2016
 | 
Requiem dla snu, niesamowita muzyka wprowadzająca w kilmat tych psychoz, histora świetne ukazjue, jak używki prowadzą na dno. Przestroga:) |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6632006 - 16/03/2016 17:13  Re: Film, TV, seriale [40]
[Re: Ojro] |  
|   Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek:  24/11/2003
 | 
Wstrząs (Concussion) 2015r z Will Smith
 Film oparty na faktach, śmierci zawodników NFL (dokładnie Pittsburg Steelers).

Polecam
Dobry materiał na film, a zjebany jak mało który. Na dwa razy musiałem oglądać, flaki z olejem, wątek miłosny jak z afrykańskiej telenoweli, Will z tym niby akcentem i ciągle uniesionymi brwiami w grymasie ciągłego zdziwienia wyglądał jak nie do końca sprawny umysłowo. Film katastrofa, temat mógłby zostać przedstawiony o wiele, wiele lepiej, a wyszło fatalnie. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6632092 - 16/03/2016 19:22  Re: Film, TV, seriale [40]
[Re: Biszop] |  
|   Na pełnejjj kurrr...

Meldunek:  02/04/2004
 | 
Biszop, zgodzę się z Tobą, że temat mógłby zostać przedstawiony lepiej, ale to film oparty na faktach. Co do wątku miłosnego... lol tematem filmu jest choroba, konsekwencje futbolu, a nie miłość nigeryjsko-kenijska. Chcesz miłości oglądaj TV Romanse     Zaginiona dziewczyna  (Gone girl) 2014 z Ben Affleck, Rosamund Pike     Opowieść typowa, zdrada, pieniądze, rewanż... a przede wszystkim toksyczna relacja między dwojgiem ludzi. Niezły temat. Taka ciekawostka, początek filmu, jest również jego końcem...  Minusem, trochę długi film, ale przynajmniej akcja jest. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6633089 - 17/03/2016 12:39  Re: Film, TV, seriale [40]
[Re: Ojro] |  
|   Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek:  24/11/2003
 | 
Biszop, zgodzę się z Tobą, że temat mógłby zostać przedstawiony lepiej, ale to film oparty na faktach. Co do wątku miłosnego... lol tematem filmu jest choroba, konsekwencje futbolu, a nie miłość nigeryjsko-kenijska. Chcesz miłości oglądaj TV Romanse     Zaginiona dziewczyna  (Gone girl) 2014 z Ben Affleck, Rosamund Pike     Opowieść typowa, zdrada, pieniądze, rewanż... a przede wszystkim toksyczna relacja między dwojgiem ludzi. Niezły temat. Taka ciekawostka, początek filmu, jest również jego końcem...  Minusem, trochę długi film, ale przynajmniej akcja jest.  Nie załapałeś:) Wątek miłosny w ogóle mnie nie interesował, a wsadzony do filmu jak ziemniak do herbaty, chuj do czoła, ju noł;-) Ze zdziwieniem przeczytałem informację, że ponoć Smith się obraził na akademię, że nie dostał nominacji, no ja się pytam za co?? Lubię gościa ale ten film w jego wykonaniu to katastrofa, sam film również, a szkoda bo temat bardzo ciekawy tylko przedstawiony fatalnie:) |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6638360 - 23/03/2016 05:46  Re: Film, TV, seriale [40]
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  18/09/2012
 | 
Polecam polski serial "Prokurator: ponoć leciał w tv, ja z płyty lece i jak na polskie realia to jest całkiem fajny, mimo, że główną rolę gra tam ten żałosny aktorzyna Zieliński.... Ale bardzo fajna akcja, inteligentny scenariusz, zaskakujące zakończenia,  taki typowy kryminał w starym wydaniu. Brak znanej z większości naszych seriali kryminalnych lipnych wątków,  nie ma jakiś strzelanin, głupawych pościgów, super glin, głupawych scenariuszy, gangsterki w dresach, naprawdę bardzo fajne pomysły, każdy odcinek to inna sprawa, miło się to ogląda i wciąga. Nawet 2 odcinki kończą się, że to był samobój choć dowody wskazywały inaczej początkowo   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6639001 - 24/03/2016 09:28  Re: Film, TV, seriale [40]
[Re: Gustawo Lima] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  14/12/2003
 | 
Ja wczoraj sobie zrobiłem maraton filmu Diler (Pusher) że też nigdy tego nie widziałem (w 3 części mocny polski wątek :D) Ogólnie ciężko ten film ocenić i nie zdziwiłbym się jakby ktoś mu dał 3/10 ale ja dawałem średnio 7,5 na część bo jest mega dosadny i realistyczny ,nie ma murzynów latających z klamkami a relacje między gangsterami są takie jakie są w rzeczywistości i nawet brutalne sceny na których bazują niektóre filmy (np.hostel) tutaj po prostu są na miejscu.  No i postać Radovana (Slavko Labovic)ocenę pierwszej i trzeciej części podnosi przynajmniej o jedno oczko.7,5 - ogólnie
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #6639450 - 25/03/2016 10:42  Re: Film, TV, seriale [40]
[Re: Lamer] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  04/11/2003
 | 
panowie gdzie  moge sciagnac lub obejrzecPitbull Nowe porządki ???
Aktualnie to chyba jeszcze w Heliosie w Gdyni o 12:15      grają i w Rzeszowie. . Ale co zrobić jak jest.  2700 km od domu przecież nie będę kupował biletu do Polandii żeby puść do kina na polski kicz w ocenie 7/10 Myślałem ze gdzieś w sieci ale ani na chomikuj ani Torrentów.. No znieczulica .. jak z Jestem Bogiem |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |