|  
| 
| 
| 
| #749031 - 26/11/2006 10:30  Autentyczne historie |  
|   member

Meldunek:  02/09/2002
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749033 - 26/11/2006 10:48  Re: Autentyczne historie |  
|   addict

Meldunek:  23/02/2005
 | 
Quote:zaje*iste
 Kolega mieszkający aktualnie w Wawie opowiadał ostatnio co mu się przydarzyło w autobusie . Jest taka sytuacja , autobus zapchany , nie ma miejsca . Na jednym z przystanków wsiada starsza pani , w tym momencie z jednego z siedzeń wstaje wielki "dres" (łysy , 3 paski itp , taki typowy
  ) i mówi do babci : "babcia se pierdolnie"  :D jak zareagował "autobus" chyba się domyślacie   

|  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749034 - 26/11/2006 10:50  Re: Autentyczne historie |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  17/12/2004
 | 
 Quote:powiedz koledze ze ta opowiesc krazyła ze 2lata temu po Wa-wie , zmieniał sie tylko srodek lokomocji ,marka dresu i osoby którym sie to "przydarzyło" . :-)
 Na jednym z przystanków wsiada starsza pani , w tym momencie z jednego z siedzeń wstaje wielki "dres" (łysy , 3 paski itp , taki typowy ) i mówi do babci : "babcia se pierdolnie"

|  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749035 - 26/11/2006 10:58  Re: Autentyczne historie |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  04/02/2005
 | 
Quote:

Quote:powiedz koledze ze ta opowiesc krazyła ze 2lata temu po Wa-wie , zmieniał sie tylko srodek lokomocji ,marka dresu i osoby którym sie to "przydarzyło" . :-)
 Na jednym z przystanków wsiada starsza pani , w tym momencie z jednego z siedzeń wstaje wielki "dres" (łysy , 3 paski itp , taki typowy ) i mówi do babci : "babcia se pierdolnie"

heh po Bialymstoku tez

podobnie jak historia o zjaranych kolesiach jezdzacych wokol ronda, ilez razy to ktos opowiadal mowiac ze to jego kumple
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749037 - 26/11/2006 11:12  Re: Autentyczne historie |  
|   Carpal Tunnel

| 
ja nie potrafie tego tak fajnie opowiadac jak niektorzy
 kolesie sie zjarali i postanowili pojezdzic sobie po miescie, wjechali na rondo, i tak sobie koleczka robili, w pewnym momencie trzask, uderzyli w kogos, zazwyczaj policji w takich wypadkach nie ma, ale tym razem byla, kolesie szybko wietrza woz,  mija troche czasu, podchodzi policjant, przedstawia sie i mowi "Nic wam sie chlopcy nie stalo, ten pojeb ma 2 promile alkoholu"

jakos tak, zmienialy sie ronda, osoby, ale motyw zawsze ten sam pozostawal
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749041 - 26/11/2006 11:33  Re: Autentyczne historie |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  03/02/2004
 | 
Quote:

kolesie sie zjarali i postanowili pojezdzic sobie po miescie, wjechali na rondo, i tak sobie koleczka robili, w pewnym momencie trzask, uderzyli w kogos, zazwyczaj policji w takich wypadkach nie ma, ale tym razem byla, kolesie szybko wietrza woz,  mija troche czasu, podchodzi policjant, przedstawia sie i mowi "Nic wam sie chlopcy nie stalo, ten pojeb ma 2 promile alkoholu"

zapomniales dodac, ze malach jezdzil pod prad na rondzie, a kierowca drugiego pojazdu zaczal opowiadac policjantowi, ze wjechal w niego maluch, ktory jezdzil w odwrotnym kierunku i wtedy nastapil test trzezwosci
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749042 - 26/11/2006 11:35  Re: Autentyczne historie |  
|   old hand

Meldunek:  02/01/2004
 | 
Quote:

ja slyszlaem to w nieco innej wersji tzn. kolesie sie najarali, weszli do maluch i postanowili pojezdzic po rondzie, a ze im sie dosc szybko to znudzilo to zaczeli dla urozmaicenia jezdzic na wsetecznym w pewnym momencie pach i uderzyli w samochod. Pech chcial, ze najechala policja.  Przestraszeni siedza nie wychodza z samochodu, podchodzi do nic policjant i mowi: chlopaki nie bojcie sie to nie wasza wina koles jest nawalony do tego stopnia ze mowi ze ktos w niego na wstecznym uderzyl.

ps. to bujda, bo ja bynajmniej z Balegostoku nie jestem a slyszalem to jako autentyk jakies 3 lata temu.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749045 - 26/11/2006 11:42  Re: Autentyczne historie |  
|   Carpal Tunnel

| 
Quote:
 aż jeden nie wytrzymał i powiedział, że sam był w tym maluchu

|  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749046 - 26/11/2006 11:44  Re: Autentyczne historie |  
|   Carpal Tunnel

| 
Quote:
 Też była taka historia o kolesiach, co jechali z baletów na wsi w maluchu we 12. łapie ich Policja, liczy i mówi: "Jakby was było 13, to bym was puścił". W tym momencie otwiera się bagażnik i wyskakuje 13 koleś. Sam słyszałem, jak kolesie się kłócili z jakich baletów ta fura wracała, aż jeden nie wytrzymał i powiedział, że sam był w tym maluchu

hehe, maluch nie ma bagaznika, chyba ze mowisz o tym z przodu co mozna najwyzej damska torebke zmiescic
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749047 - 26/11/2006 11:48  Re: Autentyczne historie |  
|   member

Meldunek:  02/09/2002
 | 
Raz po imprezie na działkach jeden kolo chciał nas podwieżć swoją furą ( jakiś wóz bez dachu ale nie pamiętam bo byłem po paru hehe) to jechało nas chyba z piętnastu na oparciach gdzie się dało ale jak gość depnął i wziął parę zakrętów ( na szczęście na drodze osiedlowej ) to dojechali tylko ci co siedzieli na siedzeniach ha! ha! |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749048 - 26/11/2006 11:50  Re: Autentyczne historie |  
|   Carpal Tunnel

| 
Quote:
 Raz po imprezie na działkach jeden kolo chciał nas podwieżć swoją furą ( jakiś wóz bez dachu ale nie pamiętam bo byłem po paru hehe) to jechało nas chyba z piętnastu na oparciach gdzie się dało ale jak gość depnął i wziął parę zakrętów ( na szczęście na drodze osiedlowej ) to dojechali tylko ci co siedzieli na siedzeniach ha! ha!

co powiedzieliscie rodzinom tych osob, ktore zginely
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749049 - 26/11/2006 11:53  Re: Autentyczne historie |  
|   podwórkowy attaché

Meldunek:  23/11/2004
 | 
Quote:

Quote:
 Raz po imprezie na działkach jeden kolo chciał nas podwieżć swoją furą ( jakiś wóz bez dachu ale nie pamiętam bo byłem po paru hehe) to jechało nas chyba z piętnastu na oparciach gdzie się dało ale jak gość depnął i wziął parę zakrętów ( na szczęście na drodze osiedlowej ) to dojechali tylko ci co siedzieli na siedzeniach ha! ha!

co powiedzieliscie rodzinom tych osob, ktore zginely

nie mieli biletów
  |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |