|  
| 
| 
| 
| #749071 - 26/11/2006 16:16  Re: Autentyczne historie |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  25/03/2005
 | 
Quote:
 Hehe, dobre te wasze historie. Też sie troche przeżyło i kilka historyjek było, a najlepsze były czasy szkolne. Pamiętam ktoś mi kiedyś powiedział taką akcję, zaznaczam że nie działo się to u mnie w szkole i nie wiem czy to jest prawda. Nauczycielka do chłopaków gadających w trzeciej ławce z tekstem " trzecia ławka za drzwi". Po czym chłopaki z tejże ławki grzecznie wstali, wynieśli  ławke za drzwi i spokojnie wrócili na lekcje

To też działo sie pewnie w co drugiej szkole.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749072 - 26/11/2006 16:29  Re: Autentyczne historie |  
|   stranger

Meldunek:  09/03/2006
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749073 - 26/11/2006 17:30  Re: Autentyczne historie |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  22/09/2003
 | 
Co do szkolnych jaj to kiedys na kartkowce z WOSu trzeba bylo wymienic sasiadow Polski. Nie za bystra kumpela sie mnie pyta, to ja (niedawno slyszac taki kawal) mowie:  NRD, ZSRR i Czechoslowacja.  2 Tygodnie pozniej gosciu oddaje i sie z niej smieje, do tego czasu nie mialem pojecia, ze ona to na serio napisala   :D:D:D:D |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749075 - 26/11/2006 18:41  Re: Autentyczne historie |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  30/10/2005
 | 
Quote:

Quote:
 Hehe, dobre te wasze historie. Też sie troche przeżyło i kilka historyjek było, a najlepsze były czasy szkolne. Pamiętam ktoś mi kiedyś powiedział taką akcję, zaznaczam że nie działo się to u mnie w szkole i nie wiem czy to jest prawda. Nauczycielka do chłopaków gadających w trzeciej ławce z tekstem " trzecia ławka za drzwi". Po czym chłopaki z tejże ławki grzecznie wstali, wynieśli  ławke za drzwi i spokojnie wrócili na lekcje

To też działo sie pewnie w co drugiej szkole.

Taka akcja była w szkole w Janowie Lubelskim z tym, że nauczycielka powiedziała: "ostatnia ławka do przodu" i dwóch wzięło ławke i przenieśli ją na sam początek. To jest prawda na 100% i mogę sobie dać rękę uciąc. Wiem od najlepszego kumpla. pzdr
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749078 - 26/11/2006 20:02  Re: Autentyczne historie |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  11/08/2005
 | 
Quote:
 Mój kumpel pojechal na egzaminie na prawko w lewo na rondzie

a co w tym dziwnego skrecic w lewo na rondzie?? mysle ze chodzilo ci ze wjechal pod prad?? byla taka sytacja pamietam a tym programie na TVnie co pokaztwali kursantow... to byl twoj kolega ??
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749079 - 26/11/2006 20:05  Re: Autentyczne historie |  
|   addict

Meldunek:  23/02/2005
 | 
Quote:

Quote:
 Mój kumpel pojechal na egzaminie na prawko w lewo na rondzie

a co w tym dziwnego skrecic w lewo na rondzie?? mysle ze chodzilo ci ze wjechal pod prad?? byla taka sytacja pamietam a tym programie na TVnie co pokaztwali kursantow... to byl twoj kolega ??

no pod prąd wlasnie przy wjezdzie na rondo w lewo
    nie to nie on to byla panienka jak dobrze pamietam :P |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749081 - 26/11/2006 23:07  Re: Autentyczne historie |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  25/03/2005
 | 
Byliśmy na 2 roku. Bylismy w trakcie sesji. Napisalismy egzamin i w oczekiwaniu na wyniki postanowilismy sobie wypić kilka piwek. Jak wypilismy to oczywiście zaczelismy szukać wrażeń. Patrzymy a do sali wchodzi 1 rok na egzamin z ekonomii. Długo sie nie zastanawialismy i weszlismy razem z nimi. Zajelismy miejsca obok siebie, podpisalismy kartki nazwiskami osób z naszej grupy, które nie były naszymi ulubieńcami, kobieta podyktowała pytania i zabralismy się do pisania.  Jeden z kolegów Jakub O. na pytanie o scharakteryzwanie importu i eksporu zaczał opisywać proces importu.....marihuany i heroiny z Kolumbii do Polski. Jeszcze lepszy numer zrobił inny kolega Tomasz S. który pisał na temat: "Opisz model Kaleckiego". Dla ludzi niebędących w temacie - model Kaleckiego to jeden z modeli wzrostu gospodarczego. Kolega Tomasz napisał tak: "Kalecki to był niezły model" i......................narysował Kaleckiego   Za kilka dni kobieta wywiesiła wyniki. Wszyscy dostalismy oceny niedostateczne. Chciałbym wiedzieć co myslała sobie, czytając nasze prace.   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749082 - 26/11/2006 23:17  Re: Autentyczne historie |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  09/06/2001
 | 
Quote:
 Co do szkolnych jaj to kiedys na kartkowce z WOSu trzeba bylo wymienic sasiadow Polski. Nie za bystra kumpela sie mnie pyta, to ja (niedawno slyszac taki kawal) mowie:
 NRD, ZSRR i Czechoslowacja.

2 Tygodnie pozniej gosciu oddaje i sie z niej smieje, do tego czasu nie mialem pojecia, ze ona to na serio napisala
  :D:D:D:D 

a umnie gość zdawał półrocze i zamiast NRD powiedział Prusy
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749083 - 26/11/2006 23:33  Re: Autentyczne historie |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  21/08/2003
 | 
U mnie koles w podstawówce. lekcja Polskiego 8 rano nagle wchodzi dyrektorka i sie pyta czy jest TAKI i TAKI, kumpel wstaje, a dyra mówi że musi szybko isc do domu bo miał zalanie w domu,  ....a kumpel  PRZECIEZ JA DZISIAJ WODY NIE WŁĄCZAŁEM  pamietam ze spadłem z krzesła   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749084 - 26/11/2006 23:49  Re: Autentyczne historie |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  01/03/2005
 | 
Quote:
 U mnie koles w podstawówce. lekcja Polskiego 8 rano nagle wchodzi dyrektorka i sie pyta czy jest TAKI i TAKI, kumpel wstaje, a dyra mówi że musi szybko isc do domu bo miał zalanie w domu,

....a kumpel

PRZECIEZ JA DZISIAJ WODY NIE WŁĄCZAŁEM

pamietam ze spadłem z krzesła

:D dobre  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749085 - 27/11/2006 00:47  Re: Autentyczne historie |  
|   rzut rozny

Meldunek:  10/05/2005
 | 
Quote:
 U mnie koles w podstawówce. lekcja Polskiego 8 rano nagle wchodzi dyrektorka i sie pyta czy jest TAKI i TAKI, kumpel wstaje, a dyra mówi że musi szybko isc do domu bo miał zalanie w domu,

....a kumpel

PRZECIEZ JA DZISIAJ WODY NIE WŁĄCZAŁEM

pamietam ze spadłem z krzesła

leżę kur**
                |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749086 - 27/11/2006 10:57  Re: Autentyczne historie |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  09/02/2004
 | 
Quote:
 W I liceum miałem w klasie dziewczyne, która nie potrafiła pokazać Afryki na mapie, myślała, że to miasto w USA.

hehe ja mam kumpla i pamietam jak w 8 klasie podstawowoki na lekcji geografi nauczyciel go wzial do tablicy, wisi mapa Polski i zadaje mu pytania. Po ktoryms tam z rzedu bez odpowiedzi kazal pokazac morze baltyckie. Kolo szukal go w karpatach
  i mimo usilnych prób podpowiadania nie znalazł    oj było u nas kilku takich gigantów  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749087 - 27/11/2006 11:13  Re: Autentyczne historie |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  19/09/2005
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749088 - 27/11/2006 11:28  Re: Autentyczne historie |  
|   rzut rozny

Meldunek:  10/05/2005
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #749089 - 27/11/2006 13:08  Re: Autentyczne historie |  
|   antimadrista

Meldunek:  06/01/2005
 | 
Quote:
 W tym momencie oburzony nauczyciel: "Co ty opowiadasz ? Podwarzasz autorytet autora książki od geografii. Siadaj, jedynka !!! Albo nie chodź jeszcze do mapy"
  Kazał mu szukać na mapie jakichś kosmicznych rzeczy, których nie dał się znaleźć  A nauczyciel kontynuuje; "Widzę, że mapy też nie umiasz. Siadaj, druga jedynka !!!"  

Hehe, mielysmy kiedys podobna historie tylko na macie w LO, ja moj kumpel rozrabialsimy, nie sluchalismy co baba mowi, i w koncu wzieła TOmka(kolega z lawki) do tablicy, rozwiazywal tam zadanie, pomecyl sie ale rozwiazal(dobry byl z maty), na to babka jednak "Tomek przykro mi, dopusczajacy".

On odchodzac sie usmiechnal i tylko powiedział "aha fajnie dzieki" po czym ona go zawolala ponownie i znow zadanko i znowu dopuszczajcy

Ja przez ten czas nie moglem wytrzymac w lawce.

Generalnie moja matematyczka to byla kobieta

Dłguie blond włosy, nazywala sie helena STANIK, w klacie tez ja slusznie rozdelo.
 Oprcz tego nosila krotkie spodniczki, panterki etc a buty kozaczki z krokodyla, weza etc

Mozna by o niej ksiazke napisac, jedno z najslyszniejszych hasel, to jak na lekcji wypalila
 "Podzielcie kartke na trzy nierowne polowy"

|  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |