Witam!
Już tradycyjnie rozpocznę temat NBA na dany dzień.
Dziś proponuję takie pozycje:
Boston-
New Jersey 2.2 (!!!:-)
Cleveland -New York H(0-10) 1.9
Utah-
San Antonio 1.95
Seattle-Orlando
SP194 over 1.9
NJ 6 wtop (!)z rzędu.Drużynie z takim potencjałem naprawdę nie przystoi taka passa.Nie wiem co jest powodem tak słabej postawy Nets.Chyba to, że muszą grać praktycznie we 4(Carter,Jefferson,Kidd,Krstić), a reszta nie za bardzo im pomaga.Myślę,że z drużyną pokroju Bostonu wreszcie nastąpi przełamanie, a kurs jest BARDZO zachęcający

Kolejny dzień,kolejny typ przeciwko NY.
CLE prawdopodobnie będzie już wzmocnione głównym "pomagierem" LeBrona-Larrym Hughes'em.NY nadal osłabiony brakiem Frye i Richardsona(choć występ tego drugigo jest możliwy).To drugie spotkanie tych ekip w tym sezonie,pierwszy mecz zakończył się wyjazdowym zwycięstwem Kawalerzystów(102:96).Wszelkie atuty po stronie gospodarzy, więc do boju Cavs!

Utah po wymarzonym starcie(12-1!)odnotowało dwie znaczne porażki, w których zdobywało 78 i 75 pkt
SAS wzmocnine powrotem Manu zrobi wszystko by nie dopuścić do zakończenia kryzysu Jazzmanów.
SEA rzuca @home średnio 99,9pkt na mecz,Statystykę tą zdecydowanie zaniża ostatni mecz z SAS, gdy zdobyli 78pkt.Dziś będą chcieli odrobić tą stratę z nawiązką, a graczy mają wręcz stworzonych do ofensywnego grania(Allen,Lewis,Ridnour).
Do tego dochodzą dokonania ORL.Ich SP zdecydowanie spada w ostatnich meczach(211,177,163,)i dziś jest idealna okazja by zminić tą tendencję spadkową.
W poprzednim sezonie w meczu SEA-ORL padło 217pkt.
Wszystko to składa się na mój typ.
Czekam na opinie do moich typów, a także na wasze propozycje
POZDRAWIAM!