#769211 - 04/12/2006 21:24
Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/03/2006
|
Afera wokół ‘ustawionego’ meczu Koln a łże-elity mecz.pl Jak wszyscy wiecie dzisiaj ladny chrzan dzisiaj wyszedl z niby ustawionym meczem FC Koln który mieli na 100% wygrac gospodarze – od rana szla fama na forum i trabienie o ustawce. Pojawil się na forum niejaki ‘sportowiec’ który pisal ze dzis ‘promocyjnie’ daje ludziom typ – wygrana Koln ale potem będzie pobieral oplaty za typy. Koln mialo być easy megasuperhiperizzi ustawiony mecz – normalnie bym to zignorowal i puscil plazem ale paru znajomych napisalo do mnie na gg co jest grane. Wszyscy zauwazyli jak jeden maz nadzwyczajna aktywnosc Vendetty w tym temacie, sugerujac mi ze Vendetta i sportowiec to ta sama osoba – jak on pisal CYTAT hmm od popoluddnia dostalem kilkadziesiat priv'ów z tym samym pytanien... nie chce mi sie odpisywac kazdemu z osobna a ze prosilem o niezasmeicanie tematu i ze bede odpowiadal na wszystkie pytania na priv i ku mojemu zdzwieniu nikt mi sie nie wpisuje to postanowilem ze bede slowny i postanowilem ze tu napisze odpowiedz ktorą kazdy bedzie mogl sobie przeczytac.Troche lamie zasady bo nie powinienem takich inf. podawac do uzytku publicznego no ale zrobie to dla Was Napisze tylko tak: - nie znam tego sportowca - nie wiem kto to jest - nic nigdy nie jest pewne na 100% - ja tez dostalem info(juz wczoraj) ze koln ma wygrac od pewnej osoby bo chyba zauwazyles ze pilki nie gram zbyt czesto(sam bym tego nie wysmyslil )W bukmacherce bardzo wazne sa kontakty i ja mam kilku znajomych od ktorych co jakis czas dostaje jakies "cynki" ktore bardzo czesto sa trafne ale niestety nie w 100% dlatego nie gram dzis za 10 tys tylko trzymam sie swojego stylu gry >Osoby od ktrych dostaje te typy to np Wopa z Moskwy ale mam tez znajomych w Niemczech , Austrii i Francji.Wiem ze niektore z tych osób sprzedają typy i wcale im sie nie dziwie , sam mialem epizod w ktorym "pomagalem" pomnozyc kapital pewnej starannie wyselekcjonowanej grupie osob. Mozliwe ze ten sportowiec kupuje od kogos typy i wrzucil tu jeden na forum zeby podawac je dalej i zeby zwrocilo mu sie za abonament ktory czesto wynosi kilka tysiecy zlotych W kazdym razie jestem pewien ze gdy osoba ktora dala mu ten typ dowie sie ze podal go na tym forum napewno zakonczy z nim wspolprace Tyle ode mnie.I pamietaj ze nic nie jest pewne na 100% NAwet jesli mecze są "ustawione" cos moze sie zle ulozyc ...W takim ustawionym spotkaniu nigdy nie jest przekupiona cala druzyna tylko niewielka jej czesc ..... czasami tylko sedzia... i rozne czynniki moga wplynac na to ze mecz nie skonczy sie tak jakby sie chcialo... KONIEC CYTATU Oczywiście nikt tutaj za reke nikogo nie zlapal bo trudno jest a może i niewykonalne tym niemniej aktywnosc Vendetty była zadziwiajaca. Dodatkowo przyznanie się przez niego ze ,miał epizod w którym pomnazal kapital wyselekcjonej grupie osob’ zapalilo mi się czerwone swiatelko. Bardzo bym nie chcial żeby nie okazalo się ze jeden z kandydatow do Oskara za debiut roku na mecz. Pl i jeszcze mój niedoszly faworyt o którym miałem bardzo dobra opinie okazal się zwyklym ....(tu musialyby pasc dosadniejsze slowa niż w stosunku do Valerengi) Wszyscy którzy napisali do mnie na gg zauwazyli usilne przyklaskiwanie przez Vendette sportowcowi i zapewnienia ze on sam to gra – czyzby nie chcialo się ryzykowac autorytetu nicka dla marnych kilku zlotych? Oto zapis rozmowy sportowca z jednym ze snajomych ja: czesc jestem zainteresowany tymi typami i jesli by byly naprawde trafne to byl bym sklonny zaplacic ale pod warunkami ktore bysmy ustalili na gg ..... odezwij sie to pogadamy ON: moze sie dogadamy, ja za takie informacje place duza kase, a ty mozesz ja oddemnie odkupic za pewna sume ale odrazu mowie ze to nieoferta dla dwuzlotowkowow. ten daje za darmo jako dowod uczciwosci ja: wiem ze w takich sprawach to nie za 2zl a o jaki typ ci chodzi jezeli o Koln to zobaczymy czy jest pewne.a jezeli chodzi o wykupienie czy tez placenie to sam wiesz ze jedena jaskolka wiosny nieczyni wiec musze miec jakies zabezpieczenie.odezwij sie na gg to bardziej pogadamy bo na poczcie to nieomuwimy tego az tak dokladnie.a tak na marginesie sie spytam ile kosztuje ten abonament pozdrowionka ON: zadan abonament. ja doniczego nikogo niezmuszam. majac takie informacje mozna b dobrze na tym wyjsc. ja place za takie informacje duza kasy, mozesz je odkupic odemnie na wlasny uzyek. wiem ze jeden typ wiosny nie czyni, ale dlatego daje tyn typ bo chce udowodnic moja uczciwosc, a jakby to byl fake to przeciez niema zadnej gwarancji ze to wejdzie ja(17:46) ja: a ile chcesz za jeden typ ryba (17:47) ON: pierwsze dwa za 500zl puzniej 1000zl kursy minimum 1.9-2.0 ale zdarzaja sie znacznie wieksze,czasami mam info na ht/ft,wtedy czsami ponad 10, ja tego niewymyslam tylko kupuje od pewnych osob nie z polski. jeszcze raz powtarzam do nieczego nikogo neizmuszam. zbieram 10 osob i zamykam liste. wiem ze to duzo ale kto sie orientuje w temacie wie ze to praktycznie nie sa pieniadze ja: szczerze mowiac to duzo kasy jak na sam poczatek i wiem ze niezmuszasz ale raczej nikogo niezachecisz na te typy takim pieniedzmi, musialbym ich zachecic a np ja w ciemno niewyrzucam pieniedzy.ja szczerze mowiac wierze w takie serwisy.10osob to cos mi niewydaje sie byc cos pewnego gdyz od 10 osob mialbys ok 5tys zloty czyli wartosc mojego samochodu przed tuningiem wiec mozesz wiecej osob zachecic i wiecej zarobic na forum.podaj wg mnie od 3do 6typow na forum i jak beda skuteczne to wtedy nawet niech ci placa 250zl ale wiecej zarobisz (17:47) on: cieawe bo ja siedze w tym od dlugiego czasu, i probowalem tez roznych stron itp. i sciema ciezka byla. ja tam sie ciesze z tego co mam. nie jestes zainteresowany to trudno. on: nie ty, inny moim zdaniem w porownaniu z tym co place to cena zadna jest Bardzo tajemnicza przeszlosc Vendetty sklania do zadania kilku niewygodnych pytan mam nadzieje ze moje obawy sa bezpodstawne i sprawa w miare szybko się wyjasni. Skopiowalem rozmowy z czatu w Bwin (zgadnijcie kto tam był i do jakiego wyniku – po czym musial isc ‘na trening  ) – kilka osob było to wie co się dzialo Na razie to tak na goraco sprawa jest rozwojowa wkrotce kolejne posty
|
Do góry
|
|
|
|
#769213 - 04/12/2006 21:28
Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#769215 - 04/12/2006 21:31
|
Carpal Tunnel
|
Normalnie temat zbeddny gdyby nie to ze caly dzien 'elity' naganialy stado barankow na jedynke w tym meczu i to nie pierwszy raz juz konczy sie tak jak zwykle. Polecam Rafika 25 - pisal przez kolege ze zagral mecz za 2000 tez byl pewien takze przebywal na czacie Bwin jeszcze przy 0-1 pisal w stylu 'Spokojnie jestem pewien ze Koln wygra, postawilem na to 2000' jak byk widzialem nie tylko ja i inni zreszta mam zapisy z tego czata... Po czym przy 0-2 co sie okazuje?? Rafik wchodzi na swoj temat i pisze ze zagral za 200 a nie 2000....Czy to wymaga komentarza? Rozumiem przegrac normalnie ale taka dziecinade robic to nie przystoi chyba elicie jak sadzicie?
|
Do góry
|
|
|
|
#769216 - 04/12/2006 21:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
Mógłbyś wkleić tego czata Bwin? Bo też na nim byłem...
|
Do góry
|
|
|
|
#769217 - 04/12/2006 21:32
|
ATP & WTA Tour
Meldunek: 28/10/2004
|
Quote:
Normalnie temat zbeddny gdyby nie to ze caly dzien 'elity' naganialy stado barankow na jedynke w tym meczu i to nie pierwszy raz juz konczy sie tak jak zwykle. Polecam Rafika 25 - pisal przez kolege ze zagral mecz za 2000 tez byl pewien takze przebywal na czacie Bwin jeszcze przy 0-1 pisal w stylu 'Spokojnie jestem pewien ze Koln wygra, postawilem na to 2000' jak byk widzialem nie tylko ja i inni zreszta mam zapisy z tego czata... Po czym przy 0-2 co sie okazuje?? Rafik wchodzi na swoj temat i pisze ze zagral za 200 a nie 2000....Czy to wymaga komentarza? Rozumiem przegrac normalnie ale taka dziecinade robic to nie przystoi chyba elicie jak sadzicie?
to racja, zachowanie nie fajne...
ja na pcozatku meczu mowilem ze postawilem poand 1000 zl
coz zyycie 
|
Do góry
|
|
|
|
#769220 - 04/12/2006 21:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/06/2003
|
Rzeczywiście nadwyczajna aktywność Vendetty - 2 posty , łącznie z 6-7 słów(razem ze spójnikami)  . Wysnuwając takie dosyć poważne zarzuty wypadałoby mieć PODSTAWY ku temu.
|
Do góry
|
|
|
|
#769222 - 04/12/2006 21:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/09/2005
|
Kolego nigdy nie byłem na czacie Bwin Piszesz totalne głupoty Jesteś śmieszny przecież każdy może się zalogować tam z nickiem jaki chce! Nie masz dowodów żadnych a to są same pomówienia w moją stronę. Obrażasz również Miśka,który sporo robi dla Tego forum i podważasz jego autorytet. Zastanów się zanim kogoś oskarżysz o cokolwiek.
|
Do góry
|
|
|
|
#769223 - 04/12/2006 21:36
|
addict
Meldunek: 09/05/2005
|
Quote:
No i zaraz pojawiaja sie jakies zombie i pisza ze ja i Svart to jedna osoba - Stoin widze tez ostrzezeniami grozi - co ja takiego zrobilem - opisalem z czym dziwnym i smierdzacym sie dzis zetknalem?
To jest akurat pewne na 100 % wystarczy byc spostrzegawczym i porownac sposob pisania osoby ktora posluguje sie tymi nickami.
|
Do góry
|
|
|
|
#769224 - 04/12/2006 21:37
|
Profesor
Meldunek: 19/08/2005
|
Quote:
No i zaraz pojawiaja sie jakies zombie i pisza ze ja i Svart to jedna osoba - Stoin widze tez ostrzezeniami grozi - co ja takiego zrobilem - opisalem z czym dziwnym i smierdzacym sie dzis zetknalem?
Już wyjaśniłem o co mi chodziło :/
|
Do góry
|
|
|
|
#769225 - 04/12/2006 21:37
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/03/2006
|
Quote:
Svart nie rozumiem co chcesz przez to osiagnac piszac takie posty ktore maja tylko i wylacznie wywolac jakis chory skandal z niczego ? To że Lord Devastator to Svart to chyba nikt nie ma watpliwosci

|
Do góry
|
|
|
|
#769226 - 04/12/2006 21:37
|
Carpal Tunnel
|
Fro Lech nie udawaj ze nie wiesz o co chodzi temat sportowca zostal wykasowany i Vendetta caly dzien dzis robil kampanie na 1 - zobacz sobie Quasi Czat chociaz specjalnie dla Ciebie link: http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat....rt=all&vc=1I bardzo prosze nie dyskredytuj mnie juz wiecej bo moze nie masz czasu glebiej wejsc w temat a wydajesz wyroki z gory
|
Do góry
|
|
|
|
#769229 - 04/12/2006 21:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
Quote:
Tak sobie sprawdzam IP Lorda i Svarta, z ciekawości... Hehe. Chyba to jednak nie te same osoby .
Oboje sa zalogowani...
|
Do góry
|
|
|
|
#769231 - 04/12/2006 21:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/03/2005
|
Quote:
Quote:
Svart nie rozumiem co chcesz przez to osiagnac piszac takie posty ktore maja tylko i wylacznie wywolac jakis chory skandal z niczego ? To że Lord Devastator to Svart to chyba nikt nie ma watpliwosci
ale fajnie jest wprost rewelacyjnie jak na wiejskim weselu lapac sztachety i jazdaaaaaaa to forum zreszta tez takie fajnie wiejskie sie zrobilo

|
Do góry
|
|
|
|
#769232 - 04/12/2006 21:40
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Ja postawilem dokladny wynik 1-3, poszlo z kilku kont na lacznie ponad "10 tysiacow"  Czym sie panowie podniecacie? Typ masowka, pol forum zagralo, wszyscy wtopili, czy to pierwszy raz?? Co raz czesciej warto tych masowek z forum unikac, nie pisze ze grac odwrotnie ale poprostu unikac  Inna sprawa ze jak czytam ze ktos ma info od znajomego ktory to kupil od innego znajomego i wlasnie go sprzedjae to mam lzy w oczach  Jak pojawi sie ciasteczko to najpierw wie o tym "kilku" zaprzyjaznionych, pozniej zaklad zostaje zawieszony albo cena sie drastycznie zmienia i dopiero wtedy pojawi sie cos wiecej na jakimkolwiek otwartym forum, czy to takie skomplikowane?? 
|
Do góry
|
|
|
|
#769234 - 04/12/2006 21:41
|
member
Meldunek: 03/05/2006
|
trzeba sobie zadac podstawowe pytanie. Czy to forum ma pomagac czy ewidentnie mieszac ludziom w glowach???(przede wszystkim tym mniej doswiadczonym i w wiekszoci bardziej naiwnym i narwanym). W bukmacherce nie ma typow 100%. To niejest sport to jest show biznes jak wiadomo. Ale dlaczego pozwala sie takim osobom zakladac takie tematy , albo jak juz cos to powinny byc szybko zamykane przez Panow Adminow. W typowaniu owocuje rozwaga i zakladaie sobie planow , anie ,ze komus jakos tam pojdzie ,ze gdzies cos od kogos podslucha.
Zacytuje LORD'a(zredagowane) " Mozna by przeciez samemu stworzyc nowego usera i pisac ze taki i taki typ na 100% wejdzie BLEBLE BLE .. Domagam sie tu porzadku ...!! PS: ALBO TAK ZWANA PSEUDO ELITA TYPEROW gdzie 3/4 userow jest na minusie, ktos sam sie w niej umieszcza i prawie wszytko co moze to przegrywa PSS: POMAGAC SOBIE A NIE MIESZAC W GLOWACH !! POZDRAWIAM
|
Do góry
|
|
|
|
#769235 - 04/12/2006 21:41
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Tak sobie sprawdzam IP Lorda i Svarta, z ciekawości... Hehe. Chyba to jednak nie te same osoby .
oj niektore dzieciaki na forum ponosi fantazja ... bo fantazja fantazja jest od tego .... la la la la
|
Do góry
|
|
|
|
#769237 - 04/12/2006 21:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/06/2003
|
Nikogo nie dyskredytuje, tylko zauważam iż stwierdzenie że Vendetta wykazał się dużą aktywnością w temacie sportowca jest ciut przesadzone  . Cały czas ten temat mam do dyspozycji w tzw. forumowym 'koszu'.
|
Do góry
|
|
|
|
#769241 - 04/12/2006 21:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
Quote:
Mógłbyś wkleić tego czata Bwin? Bo też na nim byłem...
Ponawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#769243 - 04/12/2006 21:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#769246 - 04/12/2006 22:01
|
Profesor
|
Quote:
dla mnie temat zbedny...
Może autor się wypowie :]
Jaki jest cel tego tematu ?
|
Do góry
|
|
|
|
#769248 - 04/12/2006 22:04
|
Carpal Tunnel
|
Rafik bardzo prosze nie osmieszaj sie juz wiecej bo jeszcze za chwile napiszesz ze zagrales za 2 zl - pewnie hipokrytycznie zabronisz wpisow w swoim temacie dlatego robie to tutaj ale nie wyraze sie dosadnie co o tym mysle - skonczmy ten temat - zagrales za 2000 co widac na forum - mam nadziei ze nie masz mozliwosci edytorskich wiec nie pokasujesz tej komedii - zamknijmy jednak sprawe z Toba bo nie Ty jestes tutaj glownym interlokutorem, choc przylaczyles sie do stada naganiajacego na Koln Szczypior  za rozwage
|
Do góry
|
|
|
|
#769250 - 04/12/2006 22:10
|
Carpal Tunnel
|
Nigdy nikomu nie zabroniłem się wpisywać w mój temat. Kolejne pomówienie z twojej strony nie można tego tak tolerować. Najpierw piszesz,że niby byłem na forum Bwin. Teraz ,że ty wieszmże i tak zagrałem za 2000 Ja się Tobie pytam człowieku kto wpisał,że zagrałem za 2000 zł Ja ? Nie więc kolo wychamuj bo to ty się ośmieszasz strasznie. Nie pozwolę na to by taka osoba jak ty obrażała mnie tutaj. twoje posty są coraz śmieszniejsze. CO zrobisz jak jutro zobaczysz skan kuponu?? Powiesz,że wydrukowałem sobie ??
|
Do góry
|
|
|
|
#769253 - 04/12/2006 22:13
|
Carpal Tunnel
|
rafal08 Nic nie da ale dobrze,wiesz,że każdy moze tutaj napisać co chce i on to czyni oczerniając mnie więc mam zamiar bronic siebie. Przecież przegrywałem już takie pieniądze http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat....art=18&vc=1tutaj są dwa różne kupony po 1000 i nie pisałem,żę pomyłka bo zagrałem za 200. Człowiek najeżdża na mnie więc się bronię.
|
Do góry
|
|
|
|
#769255 - 04/12/2006 22:15
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
dajcie obaj spokój .
rafik twoj skan niczego nikomu nie udowadni.Jesli mam ochote to mówie lasce w STS zeby mi puściła 5 kuponow po 300 a jesli o tym zapomne to program podzieli sam.
hehe no nie wierze acha to ja ja poprosilem by mi wysłała 10x 200 no nie badz śmieszny. Przecież wiedziałem,ze przegra Koeln i dlatgeo ja o to poprosiłem. CHyba to był żart z Twojej strony.
|
Do góry
|
|
|
|
#769257 - 04/12/2006 22:17
|
Carpal Tunnel
|
Kolego Rafik napisze ostatni raz moze zrozumiesz za 2000 zagral Misiek w Twoim imieniu oczywiscie nie mam dowodu ze to Ty byles na czacie Bwin wiec tego nie publikuje - tym bardziej ze tyle tam bluzgow ze nozyczki bym zuzyl zanim cokolwiek daloby sie zamiescic - ale nie mowiles nic dziwnym trafem az do stanu 0-2 pojawiasz sie i mowisz ze zagrales za 10 razy mniej przeciez to chyba nie tylko dla mnie jest smieszne i zalosne Moze powiesz panowi bukmacherowi ze sie pomyliles przy stanie 0-2 i chcesz obnizyc stawke dziesieciokrotnie - pewnie powie 'Dobrze synku, nie ma sprawy, oto twoje pieniadze z powrotem' znajdz mi takiego bukmachera albo powiedz gdzie grasz jesli juz znalazles - pewnie w totomixie o 22.00 Szkoda bo jestes dla mnie jednym z najlepszych typerow na forum ale osmieszasz sie takimi zachowaniami
|
Do góry
|
|
|
|
#769258 - 04/12/2006 22:18
|
newbie
Meldunek: 02/08/2006
|
Co do sprzedawania typow to wg mnie powinno byc to zabronione wogole pokazywanie takich tematow na jakimkolwiek forum, no wiem ze Admini maja duzo pracy i swoje obowiazki ale mozna by zbanowac tych iby "typerow" i wykasowac takie tematy i koniec, i nierobmy wiecej problema tam gdzie go nie ma  przypomne Wam wszystkim ze forum jest do dzielenia sie typami opiniami i wszystkim co potrzebne jest do wygarniecia pieniedzy z bukow  napisze dla niektorych ze: !!! FORUM JEST DO WSPOLPRACY I DO WALKI Z BUKAMI A NIE MIEDZY SOBA !!! tak ode mnie posluzylem byc zarzucona przyneta jak nigdy gdyz zazwyczaj rzuca sie cos rybce  no ale wracajc do tematu, powiem wam tak.Sa tacy ludzie nawet i na ty forum ktorzy wiedza wiecej niz my razem wzieci o jakims meczu ale napewno te osoby sie nie ujawnia i napewno niebeda chciec za to pieniedzy.Bo wiedza ze zdzierac kase z kogos to wstyd gdyz szanuja kazdego typera a zarobic przeciez mozna na bukach i wiecej niz od Nas amatorow. I chwala za to Wam ze niebierzecie pieniedzy za to bo jakby kazdy tak sobie kupowal typy od Was to buku by niewydawali lub zablokowywali te mecze ktore dajecie hehe proste.Niejeden wtykacz jest na forum ktory pracuje dla jakiegos buka i tylko wyszukuje takie osoby zeby wiedziec wiecej.To ode mnie  a co do Rafika to powiem tak: podoba mi sie jak typujesz ale takie stwierdzenie ze skana wam rzuce jutro to jest dla mnie amatorstwo, gdyz zrobic skana i rzucic w temat to od 3-10minut roboty dla takiego amatora jak ja a jak widze ze Ty jestes juz tyle na forum to cos jest nie tak niestety.Przez cala moc napewno znajdziesz u znajomego jakis kupon co gral to zdarzenie o tej stawce.Znam wszystkie sztuczki gdyz nauczylem sie odrozniac typerow od sciemniaczy.Mam nadzieje ze pokazesz honor i ze wrzucisz skan jak najszybciej a jak nie to sie przyznasz ze za tyle zagrales.Przeciez to niewstyd przyznacsie ze tyle sie przegralo, wstyd to nie przyznawac sie do tego  Pozdrowionka for all 
|
Do góry
|
|
|
|
#769260 - 04/12/2006 22:21
|
Carpal Tunnel
|
Człowieku jestem tu już sporo nie mam żadnego ostrzeżenia nie klnę tutaji większość widzi moją kulturę na forum. Ty nadal nie rozumiesz,ze człowiek nie siedzi cały czas na forum. Trudno nie przekonam Ciebie ale zakładasz ten temat i obrażasz mnie. Jeśli nei wierzysz masz prawo mogłeś to napisać w moim temacie i byłoby ok. Ale ty tutaj wyjechałeś z czatem Bwin a teraz ponownie się ośmieszasz,że to nie ja zagrałem tylko Misiek no daj spokój bo z każdym postem piszesz samą dziecinadę.
|
Do góry
|
|
|
|
#769262 - 04/12/2006 22:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
a moze zagrał 2 kupony, jeden za 2000 a drugi za 200 najlpiej byłoby ściąnąć na forum panią z okienka z Gniezna i ona rozwieje wątpliwości  no chyba że Rafik wysłał z karteczką i kasą kogoś znajomego :> a tak poważniej to sam utopiłem dziś na tym meczu 500zł.... ale nie grałem tego ze względów pozasportowych, o czym pisałem Rafikowi na priv jeszcze przed meczem Vendetta wróci do domu, poczyta i być może się wypowie, skoro mogę być że tak powiem jego rzecznikiem  w kazdym bądź razie każdy gra swoje i za swoje, więc myślę że nie można mieć pretensji do typerów z elity. aha, rafał08 akurat wydaje mi się że to za ile zagrał Rafik (nie podejrzewam, nie oceniam, tak jak już pisałem na quasi ziębi mi to) jest właśnie fundamentalne w tej kłótni, więc wydaje mi się że ma znaczenie wielu ludzi sugeruje się typami i stawkami innych stąd tak wielkie frustracje po meczu coniektórych generalnie życzę wszystkim celnych typów:>
|
Do góry
|
|
|
|
#769263 - 04/12/2006 22:23
|
newbie
Meldunek: 02/08/2006
|
sorki za bledy ortograficzne i wogole brak literek albo jakis jeszcze pierdol ale pisalem to pod presja gdyz nielubie sie wypowiadac na temat kupowanych typow. pozdrowionka
|
Do góry
|
|
|
|
#769265 - 04/12/2006 22:23
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
Quote:
a co do Rafika to powiem tak: podoba mi sie jak typujesz ale takie stwierdzenie ze skana wam rzuce jutro to jest dla mnie amatorstwo, gdyz zrobic skana i rzucic w temat to od 3-10minut roboty dla takiego amatora jak ja a jak widze ze Ty jestes juz tyle na forum to cos jest nie tak niestety.Przez cala moc napewno znajdziesz u znajomego jakis kupon co gral to zdarzenie o tej stawce.Znam wszystkie sztuczki gdyz nauczylem sie odrozniac typerow od sciemniaczy.Mam nadzieje ze pokazesz honor i ze wrzucisz skan jak najszybciej a jak nie to sie przyznasz ze za tyle zagrales.Przeciez to niewstyd przyznacsie ze tyle sie przegralo, wstyd to nie przyznawac sie do tego 
Pozdrowionka for all
Ale polewka, normalnie kolega blysnal jak kometa. Nie bronie Rafika ale slyszales moze kiedys o tym ze mozna zagrac "na telefon"??? i dostep do kuponu masz dopiero na drugi dzien bo nie po to dzwonisz zeby po chwili leciec po kupon 
|
Do góry
|
|
|
|
#769268 - 04/12/2006 22:24
|
podwórkowy attaché
Meldunek: 23/11/2004
|
Quote:
.
PS. Rafik pamiętaj że jeszcze jest Paint
Rozszerz swoją wypowiedź z paintem i co dalej??
Chyba wiesz co w nim można robić . Mógł by zara ktoś posądzić Cię , że zmieniłeś stawkę na kuponie . Zresztą temat można uznać za zakończony lekkie ciśnienie nie potrzebne powstało tylko . Na uspokojenie polecam nie którym napar z melisy 
|
Do góry
|
|
|
|
#769269 - 04/12/2006 22:24
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#769270 - 04/12/2006 22:26
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
Quote:
balcerowicz musi odejść!
To nie ten topic 
|
Do góry
|
|
|
|
#769272 - 04/12/2006 22:26
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
balcerowicz musi odejść!
no to mamy glownego winowajce
dziekujemy LAMIE i mozemy sie spokojnie rozejsc do domow

|
Do góry
|
|
|
|
#769273 - 04/12/2006 22:27
|
|
Quote:
Quote:
balcerowicz musi odejść!
To nie ten topic
Na to kazdy jest dobry 
|
Do góry
|
|
|
|
#769274 - 04/12/2006 22:29
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2004
|
Quote:
panowie ja już dawno napisałem,że wysłałem kupon o 17:10 czy wy ciągle będziecie to coraz nowsze zarzuty tutaj wrzucać. Dlaczego ludzie są tacy zawistni
...Bo niektórzy tylko moga sobie pomazyc o takich stawkach za jakie Ty grasz. Zawiść,zawiść i jeszcze raz zawiść ale tak to już jest.....
|
Do góry
|
|
|
|
#769279 - 04/12/2006 22:31
|
Carpal Tunnel
|
Proponuje zakonczyc dyskusje na dzis bo pozno juz sie robi poczekajmy az jutro wypowie sie w temacie najbardziej zainteresowany czyli Vendetta a z Rafikiem to kazdy bedzie obstawal przy swoim - odsylam do jego tematu niech kazdy wyrobi sobie wlasna opinie http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat....rue#Post3067639To pozdrawiam dobrej nocy wszystkim zycze i Rafik obys wzial srogi rewanz w najblizszych dniach i zaliczyl pieciocyfrowa sume na + conajmniej za ten tydzien czego wszystkim zycze Czekamy na wypowiedz Vendetty
|
Do góry
|
|
|
|
#769280 - 04/12/2006 22:34
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
offenbach - koln 1 [E-mail]ok.@.2.90[/E-mail]
gramy?
poczekamy na info od "naszych" znajomych z najdalszych zakatkow swiata czy juz "ustawili" mecz czy dopiero maja zamiar "ustawic" radzilbym ci sie mura wstrzymac do czasu "pewnego" info

|
Do góry
|
|
|
|
#769281 - 04/12/2006 22:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/01/2004
|
Quote:
Polak dla Polaka zazdrości zawsze jak mu się dobrze powodzi a jak źle idzie to się cieszy i tylko wbija szpilę by dobijać go .
Dokladnie 
|
Do góry
|
|
|
|
#769282 - 04/12/2006 22:35
|
enthusiast
Meldunek: 25/03/2006
|
I ja dorzucę swe trzy grosze... Panowie niech każdy gra za taką kwotę jaką uważa za stosowne i naprawdę nie wypominajmy nikomu, że zagrał za 100 pln czy za 1000 pln. Najważniejszą kwestią w dzisiejszym typie był fakt, że wszyscy zobaczyli, że jedni z najlepszych typerów postawili na Koln sporo kasy. Więc odpalili swoje konta internetowe i bez namysłu także skreślili "jedynkę" w tym meczu. I teraz zaczęły się bezsensowne rozmowy, że Rafik i Vendi to oszuści i tym podobne historie. Ludzie, przecież nikt Was nie zmusza do grania typów wyżej wymienionej dwójki. Naprawdę czasem warto pomyśleć i przeanalizować sobie dany mecz. Przecież myślenie nie boli, a może Wam sporo pomóc. Dlatego chłopaki nie zniechęcajcie Rafika i Vendiego, bo naprawdę robią kawał dobrej roboty. Lord, czytając Twoje posty także często doszukujesz się "ustawek" w meczach. I nikt nie komentuje tego, bo po co? Przecież każdy z nas może wybrać sobie mecz i dopisać w analizie: ten mecz to typowa ustawka, grajcie grubo remis  Dlatego Lordzie mam prośbę, nie rób niepotrzebnego zamieszania i rób dalej swoje i devastuj buki. Ja życzę Ci powodzenia z całego serca! Rafik i Vendi także proszę Was o niepodgrzewanie atmosfery bo to do niczego nie prowadzi. Przecież mogliście zagrać na Koln za 10000 PLN i tak naprawdę reszte powinno to jeb** bo to Wasza kase i Wasze życie. Życzę powodzenia w dalszej grze i róbcie to co umiecie najlepiej:) P.S. Proszę o nieatakowanie moje osoby. Poprostu wyraziłem to co czuję w danej chwili  Pozdrawiam antybooker
|
Do góry
|
|
|
|
#769287 - 04/12/2006 22:51
|
addict
Meldunek: 01/07/2005
|
No to z tego co widze chyba jako jedyny zgodze sie z autorem tematu. Do Rafika nic nie mam ale juz posty Vendetty od jakiegos czsu wydaja mi sie podejrzane.
Dla przykladu ten z tematu "Legendy bukmacherki":
Pewnie ze kazdemu zdarza sie czasami tzw. czarna seria czyli nie trafienie kilku typow z rzedu .Dobrego typera poznaje sie po tym ze umie wyjsc z takiej sytuacji umiejetnie dysponujac swoim kapitalem.Jesli Sosna sprzedawal swoje typy to nic nie mozna mu zarzucic.Wiem ze są ludzie ktorzy krytykuja platne typy a jestem pewien ze jesli znalazly by sie osoby ktore by chcialy je od nich kupowac sami by sprzedawali ....proste.Sam mimo tego ze sporo wychodze na graniu mialem krotki epizod gdzie "pomagalem" pomnozyc kapital starannie wyselekcjonowanej liczbie osob ktore same o to zabiegaly ... musze sie pochwalic ze bardzo dobrze mi poszlo i wedle umowy udalo mi znacznie powiekszyc ich kapital po czym zrezygnowalem z braku czasu.Ale wracajac do Sosny to jesli byli ludzie ktorzy chcieli kupowac jego typy to co w tym zlego? Natomiast jesli sprzedawal cudze typy nie wykazujac sie swoją wiedzą i umiejetnosciami analitycznymi a jedynie kserowal typy ktore przekazywal dalej naiwnym ludziom to takie zachowanie jest naganne ....zalosne ...smieszne itd hehe... moze niech sam Dj Sosna sie wypowie bo przyznam ze tez jestem ciekawy jak to do konca bylo...
I co wy na to ?
|
Do góry
|
|
|
|
#769289 - 04/12/2006 22:54
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
W "oskarach" powinna byc nominacja dla autora/autorow najglupszych tematow w To i Owo 
Swoja droga zyczylbym sobie zeby tematy rozrastaly sie w takim tempie na stadionie, no moze troche mniej glupot bym poprosil
Czy to taki glupi temat to sie okaze. Ja tylko lojalnie uprzedzam zeby nikt nie dal sie nacinac na jakies oszustwa z 'ustawkami' bo nie lubie oszustow mam to we krwi i nic na to nie poradze - a ze ktos bedzie mnie osmieszal prosze bardzo swoje powiedzialem Nikomu nie zazdroszcze sukcesow robie i bede robil swoje jak widze ze cos jest nie w porzadku to o tym pisze
|
Do góry
|
|
|
|
#769290 - 04/12/2006 23:00
|
addict
|
Nikt nie komentuje ??? No co jest tak wesoło przecież tu było?
|
Do góry
|
|
|
|
#769294 - 04/12/2006 23:15
|
|
Quote:
Quote:
W "oskarach" powinna byc nominacja dla autora/autorow najglupszych tematow w To i Owo 
Swoja droga zyczylbym sobie zeby tematy rozrastaly sie w takim tempie na stadionie, no moze troche mniej glupot bym poprosil
Czy to taki glupi temat to sie okaze. Ja tylko lojalnie uprzedzam zeby nikt nie dal sie nacinac na jakies oszustwa z 'ustawkami' bo nie lubie oszustow mam to we krwi i nic na to nie poradze - a ze ktos bedzie mnie osmieszal prosze bardzo swoje powiedzialem Nikomu nie zazdroszcze sukcesow robie i bede robil swoje jak widze ze cos jest nie w porzadku to o tym pisze
Myslalem ze jestes bystrzejszy;-) Ustawki, to slowo jest zdewaluowane juz dawno, jesli ich szukasz lub dajesz sie na to nabierac bo ktos tutaj napisal to wspolczuje 
Nie bede rozwijal, sam sie domysl co chcialem przekazac 
|
Do góry
|
|
|
|
#769295 - 04/12/2006 23:20
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Lordzie, 'pochwal' sie ile umoczyles na tym meczu?? jesli mowa o kuponach i skanach wklej go tutaj... kieruje mna czysta ciekawosc
Umoczylem na tym meczu 0 slownie ZERO gdyz lipe czulem na 3 kontynenty moze maly skanik rozmowy z gg z kolega:
kolega (19:04) mam kuponik brescia X mcity X reims 1 i koln x2 kurs 50 trzymaj kciuki Ja (19:04) oki Ja (19:04) koln jest silne lobby Ja (19:04) podejrzewam ze vendetta zalozyl nicka sportowiec Ja (19:04) wiesz ktorego kolega(19:04) ta kolega(19:04) wlsnie tak mysle Ja (19:05) pisal kolega(19:05) widziales moja wypowiedz kolega(19:05) i sie pytam co rajcie mam ? a on nie Ja (19:05) sam mialem epizod w ktorym "pomagalem" pomnozyc kapital pewnej starannie wyselekcjonowanej grupie osob. Ja (19:05) i mamy smród
KONIEC cytatu nicki zostaly zmienione na 'kolega' reszta wszystko autentyk
A poza tym gralem na wałek Valerengi dzis - zapraszam do tematu w Private Picks: http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat....rue#Post3067781
|
Do góry
|
|
|
|
#769297 - 04/12/2006 23:23
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
myslalem ze jestes bystrzejszy;-) Ustawki, to slowo jest zdewaluowane juz dawno, jesli ich szukasz lub dajesz sie na to nabierac bo ktos tutaj napisal to wspolczuje :gri
tak tak - to ja daje sie nabierac co tydzien Borussii Dortmund i gram grubo na ich wygrane u siebie 
|
Do góry
|
|
|
|
#769298 - 04/12/2006 23:25
|
member
|
niema tu nic smiesznego, ktos oszukuje i niechce sie przyznac i sciemnia i to ma byc smieszne??
|
Do góry
|
|
|
|
#769299 - 04/12/2006 23:27
|
|
Quote:
Quote:
myslalem ze jestes bystrzejszy;-) Ustawki, to slowo jest zdewaluowane juz dawno, jesli ich szukasz lub dajesz sie na to nabierac bo ktos tutaj napisal to wspolczuje :gri
tak tak - to ja daje sie nabierac co tydzien Borussii Dortmund i gram grubo na ich wygrane u siebie
Nie wiem co grasz i jak grasz, zreszta malo mnie to interesuje. Rozdmuchujesz sprawy oczywiste, ustawki i inne takie podobne tematy gdzie wiadomo ze to jest smut nad smutami, o to mi tylko chodzi.
Baw sie dalej 
|
Do góry
|
|
|
|
#769300 - 04/12/2006 23:28
|
Carpal Tunnel
|
Taki urok podawania typów na forum  Jak ci idzie to chwalą, jak ci się powinie noga to dostajesz po łbie z potrójną siłą  P.S Niektórym to się naprawdę ostro nudzi, polecam szydełkowanie, sklejanie modeli itp.
|
Do góry
|
|
|
|
#769302 - 04/12/2006 23:28
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
Quote:
Nie wiem co grasz i jak grasz, zreszta malo mnie to interesuje. Rozdmuchujesz sprawy oczywiste, ustawki i inne takie podobne tematy gdzie wiadomo ze to jest smut nad smutami, o to mi tylko chodzi.
Baw sie dalej
No to bawimy sie dalej i prosze nie osmieszajcie mnie juz wiecej bo jak sadze potrafie sie merytorycznie przed tym obronic i poczekajmy na wypowiedz zainteresowanego
|
Do góry
|
|
|
|
#769303 - 04/12/2006 23:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#769305 - 04/12/2006 23:32
|
addict
Meldunek: 14/09/2005
|
Quote:
Taki urok podawania typów na forum 
Jak ci idzie to chwalą, jak ci się powinie noga to dostajesz po łbie z potrójną siłą 
P.S Niektórym to się naprawdę ostro nudzi, polecam szydełkowanie, sklejanie modeli itp.
co racja to racja emrod 
|
Do góry
|
|
|
|
#769307 - 04/12/2006 23:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
|
Quote:
się pogubiłem - to co jest z tym Cologne - Przegrali??
Ja mam na jutro sprawdzone info - kolega dał cynka z Finlandii - wyjechał tam za chlebem bo jakoś w IV RP nie mógł się dorobić i uczepił się jako pomocnik kucharza w SaiPie - poinformował mnie, że po ostatnim treningu był wspólny obiad, ale kucharz coś namieszał i teraz 3/4 podstawowego składu ma sraczkę i do jutra tego nie opanują. Tak więc ja jutro walę grubo na Lukko coś około @2,5 bo wyobraźcie sobie hokeistów, którym zwieracze nie trzymają, przecież oni nie będą mieli głowy do tego żeby trafiać w krążek
lezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 
|
Do góry
|
|
|
|
#769308 - 04/12/2006 23:36
|
|
Quote:
Szkoda ze Biszop skasowalem posty z tematu o Oscarach mecz.pl , przeciez jeszcze kilka dni temu bylem w Twoich oczach pewniakiem do zdobycie nagrody na "odkrycie roku" skladales mi gratulacje..... jestes dla mnie zerem
Nie skasowalem, sa zarchiwizowane 
|
Do góry
|
|
|
|
#769309 - 04/12/2006 23:36
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Lordzie Devastatorze ... pamietasz Kravchuka ktorego zagrales po kursie kolo 3.2? wychwalales mnie wtedy pod niebiosa nazywales przyjecielem a teraz wyzywasz od najgorszych.....>Szkoda ze Biszop skasowalem posty z tematu o Oscarach mecz.pl , przeciez jeszcze kilka dni temu bylem w Twoich oczach pewniakiem do zdobycie nagrody na "odkrycie roku" skladales mi gratulacje..... jestes dla mnie zerem
hm wiec jednak mamy ostra reakcje a widzialem 20% szans na probe osmieszania mnie:
1. Prosze wskaz cytat gdzie Cie wyzywam 2. Rzeczywiscie jak najlepsza opinie o Tobie mialem (choc dziwila mnie ksztama z Alem Capone) ale jak widze takie posty jak jacusia az mi oczy z orbit wychodza - ten styl pisania mi kogos przypomina powiem wiecej pewnego płatnego typera - kij tam bylego czy aktualnego 3. Zwrotem 'jestes zerem' przypomniales mi przyslowie staropolskie 'Uderz w stol a nozyce sie odezwa'
|
Do góry
|
|
|
|
#769311 - 04/12/2006 23:41
|
Profesor
|
Quote:
Stoin chcesz mnei banowac... bardzo prosze.... nie raz pisales ze jestem dla Ciebei autorytetem jesli chodzi o tenis....widze ze to sie zmienilo
Chyba Cię poniosło
Dobranoc 
|
Do góry
|
|
|
|
#769312 - 04/12/2006 23:44
|
member
|
przykro mi widziec ta samo postawe rafika i Vendett'y naprawde bledy robicie jak kazdy rozumiem, chodzi oto zeby sie przyznac ...dalem wypowiedz do tego tematu ("100%...") w elite picks i dostalem super odpowiedz od Vendett'y ...wasza dwojka ma jedne z najlepszych wynikow na forum a takie zachowanie oj oj
|
Do góry
|
|
|
|
#769313 - 04/12/2006 23:45
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/01/2006
|
Nie osmieszaj sie Lordzie ... po przyjsciu do domu przeczytalem wnikliwie calą lektore quasi czatu  po co zakladales ten temat? Biszop nie ma sensu przypominac tego co on pisal nei chce tego , sam wie najlepiej. To moj osttani post w tym temacie , sam sie zastanawiam po co w ogole sie tu wpisywalem po raz pierwszy skoro znizam sie do poziomu tych dzieci. Kady ma swoj umysl i odbierze ta sytuacje jak chce.... mnie to juz przestalo obchodzic... zwiodlem sie strasznie choc moglem sie tego spodziewac.
|
Do góry
|
|
|
|
#769314 - 04/12/2006 23:46
|
Profesor
|
Quote:
Quote:
Stoin chcesz mnei banowac... bardzo prosze.... nie raz pisales ze jestem dla Ciebei autorytetem jesli chodzi o tenis....widze ze to sie zmienilo
Chyba Cię poniosło
Dobranoc
W ramach rewanżu podaje typy z enbieja na dziś i to nie sa żarty :]
NY,Chi, Milw, Sac
Was over,Chi over,Sac over,NY under,Milw over, Ind under, GS under
|
Do góry
|
|
|
|
#769317 - 04/12/2006 23:50
|
Carpal Tunnel
|
No to co komisja śledcza  Ja się piszę do składu, tylko że w ramach wynagrodzenia proszę o 3 pewne ustawki tygodniowo! Tylko nie takie jak Koeln  P.S Błędów nie robi ten, kto nic nie robi Misiek, Vendetta i Rafik czyli bohaterowie dzisiejszej aferki do tej pory (a na forum napisali już sporo!) grali całkowicie fair. Nie widzę więc żadnego powodu, żeby nie wierzyć im teraz 
|
Do góry
|
|
|
|
#769319 - 04/12/2006 23:51
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/10/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#769320 - 04/12/2006 23:54
|
member
|
zapomniales dodac Vendetta v 'vel' sportowiec v 'or obronca' sportowca;] wspomagany rafikiem ktrory przy stanie 0-2 zmneijsza stawke z 2000 na 200 (rubli moze?) ;]
|
Do góry
|
|
|
|
#769322 - 04/12/2006 23:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
Jaki gruby temat  ... a już miałem iść spać. Najlepszy jest w tym wszystkim jak dla mnie Devastator. Mocno zbulwersowany ustawką, na którą postawił ZERO zł... jasne  Gdybyś tego nie grał, to poszedłbyś uradowany spać ,że ominąłeś taką bombę  zamiast siedzieć tutaj i ciągnąć głupi temat. Jeśli faktycznie nie grałeś tego meczu, w co szczerze wątpie, to odwal się od tych co to grali za własne pieniądze. PS. Pozdro dla Rafika!
|
Do góry
|
|
|
|
#769323 - 04/12/2006 23:57
|
|
Niespelna 3 godziny:ponad 100 odpowiedzi i ciagle rosnie, 6 stron, ponad 1000 odwiedzin...  Polowa tematow o LM tyle nie ma  Jak widac wiekszosc jest madra po fakcie, szkoda  Jak juz skonczycie to dajcie znac, jutro wywale to swinstwo  edit: jeszcze musialem dopisac, Lord pierwszy raz widzial post Miska  O czym ta dyskusja?? 
Edited by Biszop (04/12/2006 23:59)
|
Do góry
|
|
|
|
#769324 - 04/12/2006 23:59
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Jaki gruby temat ... a już miałem iść spać.
Najlepszy jest w tym wszystkim jak dla mnie Devastator. Mocno zbulwersowany ustawką, na którą postawił ZERO zł... jasne  Gdybyś tego nie grał, to poszedłbyś uradowany spać ,że ominąłeś taką bombę zamiast siedzieć tutaj i ciągnąć głupi temat. Jeśli faktycznie nie grałeś tego meczu, w co szczerze wątpie, to odwal się od tych co to grali za własne pieniądze.
PS. Pozdro dla Rafika!
Zbulwersowany bylem tym ze naganiano owieczki przez caly dzien do grania na jedynke - polecam lekture tematu i cytat z rozmowy gg - a przytoczony cytat z rozmowy z gg swiadczyc powinien o tym ze skoro jest namowa to warto rozwazyc X2 i jesli moge sobie pluc w brode to tylko dlatego ze nie zagralem 'Koln nie wygra' - ale przegrana Valerengi mi wystarczy na dzis nie moglem podzielic uwagi na oba mecze za duze emocje 
|
Do góry
|
|
|
|
#769325 - 05/12/2006 00:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2003
|
Quote:
Jak juz skonczycie to dajcie znac, jutro wywale to swinstwo
zrob to teraz  bo widze ze pisanie o glupotach zamiast o typach przed meczami jest na topie na forum  forum siega dna 
|
Do góry
|
|
|
|
#769326 - 05/12/2006 00:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Quote:
Jaki gruby temat ... a już miałem iść spać.
Najlepszy jest w tym wszystkim jak dla mnie Devastator. Mocno zbulwersowany ustawką, na którą postawił ZERO zł... jasne  Gdybyś tego nie grał, to poszedłbyś uradowany spać ,że ominąłeś taką bombę zamiast siedzieć tutaj i ciągnąć głupi temat. Jeśli faktycznie nie grałeś tego meczu, w co szczerze wątpie, to odwal się od tych co to grali za własne pieniądze.
PS. Pozdro dla Rafika!
Myślę podobnie, o czym napisałem parę postów wcześniej. Kolega pewnie skusił się na dzisiejszą "ustawkę", przegrał "parę" groszy i próbuje jakoś wyładować tą frustrację. Przecież gdyby nie zagrał tego typu, to nie drążyłby tak tego, skądinąd nic nie wnoszącego do zawartości forum, tematu 
Od teraz każdy, kto pisze analizy albo w jakikolwiek inny sposób nakłania do grania typów X, Y czy Z może czuć się podejrzanym o chęć wyciągnięcia kasy od naiwnych userów 
Strzeżcie się, boska ręka sprawiedliwości czuwa i w odpowiednim czasie wymierzy karę 
|
Do góry
|
|
|
|
#769327 - 05/12/2006 00:03
|
addict
|
Quote:
To moj osttani post w tym temacie , sam sie zastanawiam po co w ogole sie tu wpisywalem po raz pierwszy skoro znizam sie do poziomu tych dzieci. Kady ma swoj umysl i odbierze ta sytuacje jak chce.... mnie to juz przestalo obchodzic... zwiodlem sie strasznie choc moglem sie tego spodziewac.
"wpisales sie" bo gdybys tego nie uczynil byloby to rownoznaczne z przyznaniem sie do winy. Niestety twoje tlumaczenia sa...nijakie
Nie trzeba byc wybitnym psychologiem by z latwoscia dostrzec ze masz o sobie wysokie mniemanie w dodatku probujesz podbijac autorytet tekstami rodem z gimnazjum i chyba nikt nie ma watpliwosci jaki jest twoj prawdziwy cel...
|
Do góry
|
|
|
|
#769328 - 05/12/2006 00:04
|
rzut rozny
Meldunek: 10/05/2005
|
Robimy komisje śledczą mecz.pl i koniec zabawy. a swoją drogą Lord devastator mnie irytuje : Nic ni epostawił na ten mecz a szumu robi, jakby 10000 tys przegrał....więc coś jest na rzeczy  Dobranoc
|
Do góry
|
|
|
|
#769329 - 05/12/2006 00:05
|
member
|
Ludzie sami powinni wyciagnac z tego wnioski,ale wiedze ze admin raptownie zmienia zdanie co do zamykania tematu...komus jest niewygodny?
|
Do góry
|
|
|
|
#769330 - 05/12/2006 00:08
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/03/2004
|
Quote:
Niespelna 3 godziny:ponad 100 odpowiedzi i ciagle rosnie, 6 stron, ponad 1000 odwiedzin... 
Polowa tematow o LM tyle nie ma  Jak widac wiekszosc jest madra po fakcie, szkoda 
Jak juz skonczycie to dajcie znac, jutro wywale to swinstwo 
edit: jeszcze musialem dopisac, Lord pierwszy raz widzial post Miska 
O czym ta dyskusja??
a ni mi się waż muszę jutro jeszcze raz poczytać
a tak na serio ,czytałem na szybko wspomniany czat i chyba były 3/4 wypowiedzi Vendetty,a raczej przyznanie się ,że zagrał ów mecz,bo dostał typ od znajomego.Polecania go,nie zauważyłem.
|
Do góry
|
|
|
|
#769331 - 05/12/2006 00:11
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Emrod nikt nie krytykuje tego ze zagrali na Koln nie wiem juz raz wyrazilem watpliwosci czy za to co robisz ktos ci placi czy to tak z przekonan piszesz (tym gorzej dla ciebie) - nikogo nie obrazilem tylko napisalem (a juz Rafik mi zarzuca ze obrazilem Miśka - to kpina jakas - znajdzcie dowod - pierwszy raz widzialem jego post dzis na forum) co mysle o takich praktykach i jako forumowicz mam do tego demokratyczne prawo. Nikogo nie zaatakowalem tylko napisalem ze byla smierdzaca otoczka tego meczu przez caly dzien sie przewijaly namowy do grania na Koln i kto nie wierzy niech czyta temat uwaznie Pozdrawiam

Mnie też ktoś płaci, też mam nieczyste intencje 
Niedługo strach będzie napisać, że zawodnik X jest kontuzjowany bo jak jednak zagra to mnie na forum zagryzą 
P.S Temat zostawić! W Oscarach mamy pewniaka do Maliny Specjalnej 
|
Do góry
|
|
|
|
#769334 - 05/12/2006 00:23
|
Carpal Tunnel
|
Ja tylko nie rozumiem 1 rzeczy! Tyle jest dyskusji na forum o zarządzaniu kapitałem, manupulacjach kursami, szukaniu wiarygodnych buków, progresjach i sławnym p*k. A jak przychodzi co do czego to dajecie się omamić jakimś "super pewniakiem", "typem z zagranicy od informatora"  No litości! Czy wy naprawdę po kilku latach grania nie rozumiecie, że jeśli są ustawki ( a to że są to wiemy - przykład Włochy, Niemcy, Polska  ) to wie o nich kilka osób -jakaś mafia albo coś w tym stylu i nie wydaje mi się żeby odwiedzali nasze forum i dzielili się informacjami. W ogóle śmieszą mnie gadki, że ktoś dostaje typy z Moskwy, ktoś z Niemiec itp. Przecież tutaj wypowiada się lub daje typy naprawdę sporo osób znających się na tym. Wystarczy się rozejrzeć: mtudor, misiek, tomo, rafal08 i wielu wielu innych! A najlepiej to grać swoje typy, czerpać z tego radość, nie liczyć że da się z tego wyżyć  ... bo bukmacherka to takie drogie hobby i tyle - przynajmniej dla 90% obstawiających. Pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#769335 - 05/12/2006 00:23
|
addict
|
Ludzie ale wy jestescie naiwni I to nicki ktore nigdy bym o to nie podejrzewal A wiec kawa na ławę... Niejaki Vendetta entuzjasta płatnych typow (jako ten sprzedajacy)kombinował kombinował az wymislił sposob ktory mial mu nagonic tlumy jeleni. Po swoim nickiem nie chcial tego robic bo plan byl dosyc ryzykowny( praktyka to potwierdzila) a nick w razie kupy bylby na forum spalony. A wiec wymyslil niejakiego "sportowca" ktorego zachwalal wszem i wobec bo ...kazdego nowego usera tak ceni  Polecam wszystkim jeszcze raz przeczytac wywody nt tego meczu w temacie Vendetty - jedna wielka beczka smiechu
|
Do góry
|
|
|
|
#769336 - 05/12/2006 00:32
|
Carpal Tunnel
|
Jeszcze jedna mala uwaga - porownajcie sobie nominacje do Oskarow: http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat....rue#Post3034097Davida Beckhama i Ala Capone 7 minut pozniej wnioski mozecie wyciagnac sami smacznych smow ale to wszystko jest banalne
|
Do góry
|
|
|
|
#769337 - 05/12/2006 00:34
|
old hand
Meldunek: 13/12/2005
|
Wpisze sie w tym temacie bo tutaj tworzy sie historia  Lord Devastator... pisales ze nic nie wtopiles na tym meczu UDOWODNIJ TO!! czekam na skan  jego zrobienie zajmie Ci 3-10minut Czas start Rozmowa z kumplem na gg nie jest zadnym dowodem, jeszcze latwiej ja 'podrobic' niz scan w paint'cie. Rafik rulezzzz 
|
Do góry
|
|
|
|
#769338 - 05/12/2006 00:38
|
Carpal Tunnel
|
no ale jak mam udowodnic przyslac skan ktorego byc nie moze bo nie zagralem moze pare wypowiedzi. np ta Vendetta mecz Koln jest w Top Five w Bwin (wczoraj Schalke np tez bylo a jak sie skonczylo wiemy - nie mowie ze nie wejdzie ale warto grac na odwrot na dluzsza mete to co poleca w Bwin poza tym jest pare bukow czeskich czy slowackich w ktorych mecz Valerengi jest tez zdecydowanie polecany - zaraz obok Koln ja nie krakam ze nie wejdzie ale sami wiecie obserwuje jak zmienia sie sytuacja czy nie wycofuja Valerengi - jeden z nich przesunal ja do zakladow 3-kombinacje minimum Koln poki co normalnie jest tylko kursy leca link http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat.php?Cat=0&Number=3066144&page=0&fpart=1&vc=1polecam lekturze inne wypowiedzi i zycze powodzenia w dalszym wmawianiu mi ze zagralem
|
Do góry
|
|
|
|
#769339 - 05/12/2006 00:47
|
Carpal Tunnel
|
Korzystając z popularności tematu mam małe pytanko raczej do starszych użytkowników Wie ktoś może co słychać u kolegi o nicku Mondex ?? Pamiętam że jego gra natchnęła mnie do rozpoczęcia przygody z bukmacherka 
|
Do góry
|
|
|
|
#769340 - 05/12/2006 01:22
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Dobra a teraz pytanie przewodnie: co sie stao?
Czy mamy sie uzalac, ze banda gowniarstwa i nie tylko nie znajaca sie kompletnie na rzeczy poszla i zagrala na koln, tylko dlatego, ze ktostam z EPP tak zagral.
A co mnie to obchodzi?
Nie od dzis wiadomo, ze bukmacherka to nie sport dla wszystkich, wielu sie przez to wyleczy.
Czy to takie wazne, ze ktos zagral za 2000 czy za 200? fakt...godzina sprostowania jest srednio udana, ale moze tej osoby nie bylo przy kompie...co nas to obchodzi?
Nawet jak zagral za 2000 to co nas to obchodzi?
Dajmy spokoj temu meczykowi, kto chce bedzie dalej slepo ufal jakims typom, kto nigdy nie ufal, ten dalej nie bedzie ufal.
Kazdy gra jak uwaza.
|
Do góry
|
|
|
|
#769341 - 05/12/2006 01:38
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2004
|
Czy to jakaś zorganizowana akcja ???
|
Do góry
|
|
|
|
#769342 - 05/12/2006 01:48
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
a już myślałem, że będzie tu ubaw po pachy, a tu jednak trochę inaczej... ...czytając ten temat przypomniała mi się anegdota o tym jak dwóch robotników komentowało przemówienie Wałęsy. Jeden opowiada jak to Lechu przez bite 3 godziny mówił do tłumu. - a o czym - pyta drugi? - a tego to nie powiedział. Przeczytałem te 7 stron - niektórzy się solidnie naprodukowali, a co z tego ma wynikać to nie wiem. Widzę tylko jakieś oskarżenia i obrony przed nimi. Jak tak ma być po każdym meczu, który nie wchodzi to polecam po kubełku zimnej wody na głowy  P.S. Ja rozumiem, że wiele osób mogło dojść do wniosku, że Koln dziś wygra (czy to analizując tabelę czy też po namowach innych, którzy to grali. Sam widząc, że ludziska to grają dałem ten mecz do rankingu.), ale czy ktoś naprawdę uwierzył, że gość który ledwie co się rejestrował na forum ma jakieś "ustawki"?. Już wielu było tu ustawkowiczów (najsłynniejszy to Eugeniusz), a większość z nich znikała po pierwszym typie bo okazywał się wtopą. Naprawdę nie trzeba wiele rozumu, żeby się domyślić, że nawet jeśli są jakieś szwindle w sporcie, to wie o nich garstka ludzi (raczej nie z gatunku tych co się produkują na forach internetowych). Była afera we Włoszech - ile z tych ustawionych wyników przeciekło do publicznej opinii (pewnie na palcach jednej ręki można policzyć, a te co do których były podejrzenia to wynikało to z tego, że buki obniżały kursy). O Polskich meczach to samo... W Niemczech też tam jakieś szwindle robili w 2 i 3 lidze. O ilu z nich było wiadomo przed faktem? A tu co rusz wpadają jacyś cudacy na forum i wrzeszczą, że mają info z 10 ręki - supertajne, superpewne i kupili je za milion dolców i łaskawie się nim z nami podzielą. Toż to kabaret... Jeśli ktoś się daje ponieść owczemu pędowi, to jest to jakaś nauczka. Ale jeśli ktoś naprawdę uwierzył, że to ustawiony mecz i info jest na 100% pewne, to już niech nie ma do nikogo pretensji. Tylko do siebie za naiwność... Pozdrawiam Dobranoc
|
Do góry
|
|
|
|
#769343 - 05/12/2006 02:56
|
Carpal Tunnel
|
Czas na powazny wpis dobrze ze Bzyku zaczal pisac do rzeczy. Przeanalizujmy cytat Vendetty: ,Dlaczego udzielalem sie w temacie Sportowca? bo mysallem ze typ wejdzie....szczerze powiem ze uwierzylem ze koles kupuje typy od powaznych ludzi i chce w ten sposob zarobic na abonament i w ten sposob wyjsc wiecej " na czysto". Pomylilem sie ... popelnilem blad wpisujac sie tam ... nie pierwszy i nie ostatni - jestem tylko czlowiekiem.' KONIEC CYTATU I teraz wyobrazmy sobie sytuacje - jeden z nie wiem jak to nazwac top forumowiczow, toptyperow pisze ze dal sie omamic jak dziecko osobie ktorej post zobaczyl pierwszy raz bodaj dzisiaj - powiedzmy dosadniej taki megatyper dal sie tak dziecinnie zrobic jakiemus lilkowi ktory na forum zawital w ostatnich dniach i napisal ze ma pewne info? Malo tego goraco popieral typ w temacie sportowca i rzucal sie do ludzi ktorzy namawiali do zejscia na ziemie z tymi rewelacjami o ustawce. Wskazcie mi tutaj logike bo albo ja jestem głupi albo cos smiesznego jest w tym tlumaczeniu. Oczywiscie na forum bylo wielu 'Filipow z konopi' ktorzy wyskakiwali z info o ustawionych meczach (niektore nawet wchodzily  ) tyle ze pierwszy raz z ich poparciem wyskoczyl tak znany i szanowany forumowicz jak Vendetta no i tym sie cala sytuacja rozni od tlumu'Filipow z konopi' jak widze pare osob podziela moje spostrzezenia, ze cos tutaj jest nietak, moze logi sportowca, skad zakladano nick lub wysylano posty wyjasnilyby cos wiecej, moze nie - ale nawet jesli sa inne to przeciez nie problem poprosic kolege z drugiego konca swiata o umieszczenie na mecz.pl tego i tego Poza tym pelna zgoda z bzyku jak mecz jest ustawiony wie o tym garstka, o wiele wiecej jest 'naganiaczy' na manowce, szperalem po swiatowych forach i niemal wszedzie namawiano do gry na Koln wiec mecz.pl nie jest tutaj ewenementem jakims Jeszcze raz pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#769344 - 05/12/2006 05:35
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
Nie chce dostać bana za to że wklejam link z innego forum! Chce tylko pokazać że można znaleźć takie mecze o których info jest 100%
Proszę sobie przeanalizować kilka typów użytkownika o nicku Mucha
Można powiedzieć że kolega miał szczęście bo podał tylko kilka typów i nie wiemy jak by to na dłuższy okres wyglądało no ale...
Nic zmykam do roboty
|
Do góry
|
|
|
|
#769349 - 05/12/2006 07:51
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/01/2006
|
ciekawe czy Kłapone i Vendetta to te same ludki...Vendetta uważa sie za STRASZNEGO PROFESJONALISTE KTORY UTRZYMUJE SIE Z BUKMACHERKI. pewnie z tego co ugra płaci sobie NFZ i ZUS  ten STRASZNY PROFESJONALISTA podaje typy na forum...jaki ma w tym cel ? jakbym ja sie z tego utrzymywal a nie bawil, zachowałbym typy dla siebie ale coz..moze niektorzy odczuwaja silna potrzebę ekshibicjonizmu, jak również drugą potrzebę - czucia się WIELKIM WSPANIAŁYM, na których typów widok spuszczają sie 14 letni poczatkujacy gracze. Salve hehe :>>
|
Do góry
|
|
|
|
#769350 - 05/12/2006 07:52
|
Carpal Tunnel
|
a juz uważanie mnie za Lorda a Lorda za mnie jest szczytem idiotyzmu :> gratuluje autorowi tego pomyslu niestyknięcia sie kuleczek w odpowiednim momencie
|
Do góry
|
|
|
|
#769351 - 05/12/2006 08:08
|
Pooh-Bah
Meldunek: 02/10/2003
|
Quote:
Taka akcja, żebyś dał piątaka! 
|
Do góry
|
|
|
|
#769353 - 05/12/2006 08:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Quote:
Quote:
Quote:
Chyba Cię poniosło
Dobranoc
W ramach rewanżu podaje typy z enbieja na dziś i to nie sa żarty :]
NY,Chi, Milw, Sac
Was over,Chi over,Sac over,NY under,Milw over, Ind under, GS under
Cztery tysiące popłynąłem w nocy

Bana Stoinowi ! Miłay być ustafffffffffffffki, a tu ...
Jakby ktoś miał info z toto-lotka to na pw walić, zapłace.
|
Do góry
|
|
|
|
#769354 - 05/12/2006 08:38
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/02/2003
|
Quote:
Jakby ktoś miał info z toto-lotka to na pw walić, zapłace.
W jutrzejszym losowaniu wypadnie liczba 14. Mam info od pewnego człowieka pseudonim "Ryszard". ... ... ... ... ... ... ...
Należy się tysiąc pinćset 
Zamknijcie już wreszcie ten temat 
|
Do góry
|
|
|
|
#769355 - 05/12/2006 09:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/01/2005
|
Quote:
Quote:
Oboje sa zalogowani...
skubany ma 2 kompy 
|
Do góry
|
|
|
|
#769356 - 05/12/2006 09:03
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
Quote:
Oboje sa zalogowani...
skubany ma 2 kompy
jeden z nich to Commodore i gram w Barbarian 
|
Do góry
|
|
|
|
#769357 - 05/12/2006 09:11
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/02/2004
|
Quote:
Quote:
Quote:
balcerowicz musi odejść!
To nie ten topic
Na to kazdy jest dobry
i "skandalista" lepper flynt 
|
Do góry
|
|
|
|
#769358 - 05/12/2006 09:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/07/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#769359 - 05/12/2006 09:36
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Konik by sie usmial jakby to przeczytal  Ustawki sa ale tylko na piastki ,sprzet  to jest Pewne Info. Kozlem ofiarnym padl Rafik 25 i Vendetta. Glowny Sierzant Komendy Stolecznej Policji ,Lord_Devastator ,ktory szuka winnych po tym jak niespodziewanie ustawke odwolano telefonicznie ,co bylo nie zgodne z prawem ,oszukujac setki fanow Policja zamierza postepowac dalej w tej sprawie bo podejrzewa ze oszukali klientke w sts.Jak poinformowala asystentka komendy glownej Policji ta sprawa nie moze sie zkonczyc porazkom Stolecznych i szukaja jakichkolwiek argumentow na tych 2 podejzanych Panow za popelnione krzywdy.Grozi im 20 lat wiezienia za wstepna klauzulom opuszczenia celi za podanie trafnych typow. CO wiecej Policja nie ma zadnych przekonujacych dowodow na tych 2 Panow i sprawa najprawdopodobniej zostanie umorzona przez sad najwyrzszy w Warszawie.
|
Do góry
|
|
|
|
#769361 - 05/12/2006 09:38
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/03/2006
|
Quote:
To jaka na dziś ustawka bo mam trochę kasy i chciałbym ją pewnie pomnożyć
Werder izi 
|
Do góry
|
|
|
|
#769362 - 05/12/2006 09:40
|
podwórkowy attaché
Meldunek: 23/11/2004
|
Quote:
Quote:
Werder izi
No to stawiamy , kto może niech korzysta do woli 
|
Do góry
|
|
|
|
#769363 - 05/12/2006 09:46
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
Werder izi
skad masz info ?????? z madagaskaru kolega dzwonil ?????

|
Do góry
|
|
|
|
#769364 - 05/12/2006 09:53
|
|
Quote:
Quote:
Taka akcja, żebyś dał piątaka!
Kurde, tez sie na to zlapalem, dzwonek do drzwi, otwieram i... reszte juz znacie 
Mam na dzis odbitke, super pewne info rozmawialem dzis rano z jednym, z graczy Barcelony, znany jest pod pseudonimem operacyjnym "Koń", zapewne pamietacie jego wybryki podczas MS w Niemczech, pukal tam jedna modeleczke ktora mu podeslalem zeby ustawiac mecze. Teraz powtorzylem ten numer, znow sa razem i moj kontakt operacyjny nie schodzi z niej od rana do wieczora, sam mialem problem zeby sie dodzwonic 
Ledwo zipal chlopak, az mi sie go zal zrobilo, dzis przyprowadzila w nocy 2 kolezanki 
Sami rozumiecie ze dzisiejszy wystep jest raczej towarzyski dla niego  Po boisku bedzie sie poruszal jak "dziki jezdziec z Arizony w ostrogach"  To super pewne info, zainteresowanych zapraszam na priv, za 12,50 (koszt smsa netto) otrzymacie dostep do informacji gdzie i o ktorej zostanie wystawiony kurs na Werder. Bedzie to handi: Barcelona - Werder (-1,5) 2 kurs nie jest jeszcze ustalony, wszystko zalezy od wplywow z smsow, sprawa dogadana z pewnym koreanskim bukiem (ich oczywiscie krece w druga strone )
Tak wiec panowie zapraszam, taka okazja trafia sie raz na kilka lat, ostatnia byla w w finale LM Milan - Liverpool na wynik 3-3 

|
Do góry
|
|
|
|
#769365 - 05/12/2006 10:01
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#769366 - 05/12/2006 10:06
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Ja dalej nie rozumie dlaczego tak deceniacie Werder ??
|
Do góry
|
|
|
|
#769368 - 05/12/2006 10:11
|
journeyman
Meldunek: 14/11/2006
|
Z tego, co zdążyłem się zorientować, to kolejny raz część forumowiczów na zasadzie "owczego pędu" dała się zmanipulować na niby ustawkę.
Wszyscy czytają różne mądre tematy. Jest wyraźnie napisane, przez naprawdę mądrych userów, żeby uważac na super okazje, żeby grać za ustalony procent budżetu, a poza tym powinno się grać za taką kwotę, jaką mogę przegrać bez poważnych komplikacji zdrowotnych. Powinno sie grać według planu, bez napalanie się na super okazje. Po jaką cholerę te wszystkie pożyteczne myśli, skoro i tak wielu czeka na mega okazje i puszcza pokaźną część swojego budżetu w błoto.
Przeczytałem cały temat i powiem szczerze, że raz chciało mi się śmiać a raz "płakać". Uważam, że na userach, którzy mają na tym forum opinię najlepszych ciąży wielka odpowiedzialność i nie zgodzę się z tym, że to "jego sprawa za ile zagrał". Taki typ za, powiedzmy 2000zł działa bardzo sugestywnie na młodych wiekiem userów, albo na takich co to chcieliby jednym strzałem odrobić wcześniejsze straty. To nie jest sprawą wyłącznie Rafika, którego osiągnięcia szanuję, ale którego typów nie grałem i nie gram. Poza tym ten typ naprawdę nie pasuje do wcześniejszych, gdzie grał wysoko ale w zasadzie tylko bardzo prawdopodobne typy. TYp na Koln mógł i z pewnością wprowadził w błąd wielu żądnych szybkiego zarobku userów.
Ludzie, opamiętajcie się. Bukmacherka to nie jest sprint na skróty, ale wyczerpujący maraton. Poza tym nie ma ludzi nieomylnych (o czym świadczą wpisy niektórych uznanych userów w tym temacie) i nie ufajcie żadnym cynkom iwanów, wasylów, helmutów, sportowców i im podobnych. Ani na tym, ani na innych forach nie ma żadnych nieomylnych guru, są tylko typerzy którzy mają dabrą passę lub jej nie mają. Czas to w końcu zrozumieć.
NIe potępiam Lorda, że założył ten temat. Może wreszcie ludzie zmądrzeją. Na temat Vendetty się nie wypowiem, bo nie zdąrzyłem przeczytać wszystkiego co na ten temat zostało napisane. A poza tym jego typów również nie grałem i grać nie zamierzam.
Zanim zagram, mocno się zastanowię co i za ile puszczam. A jak czuję, że szczęscie się do mnie odwraca plecami robię sobie przerwę i dobrze mi z tym.
Pozdr. i GL.
|
Do góry
|
|
|
|
#769371 - 05/12/2006 10:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#769373 - 05/12/2006 11:04
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
Quote:
Skonczie juz ta żenade :/
E tam żenade 
Temat jest dobry co sie budze to nowe odcinki mozna przeczytać
Wczoraj miała być ustafka z Setubalem ,ale BAW zrobiło ustsfke ustafki i lipa Maritimo wygrało 
|
Do góry
|
|
|
|
#769374 - 05/12/2006 11:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
dorzuce swoje trzy grosze miałem sie nie wypowiadać i skwitować wszystko głośnym śmiechem ale co mi tam jedni płaczą bo rzucili się na ten typ pod wpływem niejakiego sportowca inni skorzystali z dobrodziejstw topicku Rafika i po prostu się zasugerowali, teraz wszyscy biadolą, zganiają winę na kolejne osoby, nie dają żyć Rafikowi, zarzucają oszczerstwa Vendettcie... ŻENADA... a ile osób tak naprawdę próbowało podjąć polemike o tym spotkaniu w dziale 2 BUNDESLIGI ? około 6-7 razem ze mną i sportowcem który skwitował to wszysko "HW ustawka" a wszyscy poszli za tym niczym stado owiec na łąke zamiast przed meczem spóbować ustalić argumenty i wszelkie za i przeciw i wyciągnąć jakieś wnioski to większość z klapą w du... bo chyba nie na oczach, sugerując się tym albo owym poszła do buków i wtopiła takich sytuacji było wiele, mądry polak po szkodzie ? widać że nie... http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat.php?Cat=0&Number=3016687&page=0&fpart=2&vc=1
|
Do góry
|
|
|
|
#769376 - 05/12/2006 12:27
|
member
|
nono kolejny zapatrzony ślepo w kolesi z Elite....
|
Do góry
|
|
|
|
#769377 - 05/12/2006 12:35
|
Meldunek: 17/06/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#769378 - 05/12/2006 13:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Quote:
Reszta to taka elita, jak ta którą tworzy Michnik z Mazowieckim
hahaha nie no leze 
|
Do góry
|
|
|
|
#769380 - 05/12/2006 13:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
Quote:
Wszyscy macie swoj rozum, i wszyscy powinniscie sami analizowac, a nie kopiowac typy i pozniej lamentowac ze sie nie udalo...
a jezeli juz wzieliscie typ i nie udalo sie, to nalezy miec pretensje tylko i wylacznie do siebie
powtarzam drugi raz, tak jak na pierwszej stronie
temat jest zbedny...
i tym trafnym wnioskiem i podsumowującym powinniście skończyć
a pytanie czy chociaż 5 % grających na Kolonie, zagrało by na nich bez "pomocy" czy też wskazania na ten pick przez sportowca, pozostawiam bez komentarza 
|
Do góry
|
|
|
|
#769382 - 05/12/2006 14:00
|
|
Dobra, koniec zarcikow, ustawkowiczom polecam LEGO, mozna niezle sobie pustawiac, raz wyjdzie zamek, a nastepnym razem stacja benzynowa 
Zamykam temat bo tylu fachowcow tu widze ze w niecala dobe zrobili temacik z 10 stronami, a o LM jakos nikt nic nie pisze tylko pozniej na czacie beda lecialy albo ohy i ahy albo kurwy i dziwki w zaleznosci od tego ile pewniakow akurat bedzie moczyc kolejne pociagi 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|