[QUOTE]Oryginalnie wysłał Arko:
[qb]mimo , że nie brałem jeszcze udziału w playoff to uważam , że jest ona nawet fajniejsza od zabawy w TT (nawet mimo tego , że dziś przejąłem fotel lidera TT)
saba muszę Ci w tym miejscu naprawdę mocno podziękować. Na okres świąt 30.10 i 01.11 wyjechałem i o promocji w STS w lidze brazyliskiej dowiedziałem się dopiero w piątek w południe dzięki twoim typom w TT. Zdążyłem jeszcze obstawić po zawyżonych kursach. Nieprawdopodobnie ale wszystko co wysłałem weszło, dzięki temu osiągnąłem największą wygraną w mojej karierze. Z przyjemnością oddaję więc fotel lidera w twoje ręce. Mam nadzieję że nie wysyłałeś tych typów tylko na sucho do TT i STSu też nie oszczędziłeś. Ciekawe też czy STS wyciągnie z tego jakies wnioski?[/qb][/QUOTE]
ARKO naprawdę się cieszę , że w tym tygodniu dzięki typom na Brazylię nie tylko ja zarobiłem sporo na bukach ale także Ty to zrobiłeś. Ja niestety zagrałem w realu trochę mniejsze stawki niż w TT ale i tak ten tydzień zakończyłem na ponad 10000 na plus i jest to 3 pod względem najlepszych tygodni w zarabianiu na bukach.
Fajnie , że skożystałeś z tych typów i nie musisz mi dziękować bo ja poprostu tylko jako pierwszy podałem te mecze na forum ale napewno wielu ludzi też zauważyło , że STS dał dupy z Brazylią w tym tygodniu (np. Ufo). Według mnie właśnie forum powinno polegać na tym , że jak np. ty nie masz czasu na szukanie meczy z zawyżonymi kursami to ktoś i tak te mecze znajdzie i oby jak najszybciej je podał na forum (bo np. kursy Brazyli w sobotę już spadły).Ja nie miałem czasu wcześniej i kożystałem też z Twoich typów .A , że akurat w tym tygodniu szukając sam STS zrobił taką niespodziankę z Brazylią to tylko mogę się cieszyć.
Mam wielką nadzieję , że nie tylko Arko skożystał jeszcze z błedu STS-u na Brazyli ,i w wiecej osób ich trochę walneliśmy po kieszeni.
A czy STS wyciągnie z tego jakieś wnioski to zobaczymy jutro po stawkach na wtorkowo-środową kolejkę Brazyli.
Cieszę się , że mogłem się choć trochę przyczynić do tego by walnąć trochę STS po kieszeni.