Z racji tego ze  dzisij pracuje  nie bede mogl zobaczyc zadnego spotkania  na  zywo 

typy podaje  juz teraz .Niestety troche po omacku bo mam pare  "?" co do typow  ale musze podjac ryzyko.Z pewnoscia wszystkie moje "?" wyjasnia sie przed 19:00 ze  swiezymi raportamiz poszczegolnych druzyn no ale  nie bede mial mozliwosci tego przeczytac ..... 
 Jacksonville -3,5Pitsburgh-3Minesota-3Denver-3,5
Jacksonville -3,5Pitsburgh-3Minesota-3Denver-3,5W  tej kolejce  jest duzo  mega  HENDICAPOW  np N0-10,Baltimore -11,5 , NE-11 , Chicago -13,5  z pewnoscia  zespoly te  wygraja  swoje mecze  ale  nie taka  iloscia  punktow (no moze  1 czy 2 przeskocza  granice )
Po co sie  forsowac i gromic  przeciwnika tracac przy tym sily ,ryzykujac kontuzje jak  PO juz tuz tuz .Stawiam w tych spotkaniach na  zachowawcza  gre  faworytow  i kontrolowanie  gry  dystans  jednego TD.
Z drugiej strony  ekipy skazane  na  "kleske" napewno beda  chcialy cos udowodnic i soje  zapewne  tez pokaza ,a w  niektorych parach H2H jest na  korzysc DOGOW ... 

A  i meczyk o piertuszke  OKLAND-ST.LOUIS -Okland  to najslabbsza  ekipa w lidze  kompletnie rozbici  nie  sadze  ze  pokonaja  ST.Louis chociaz H2H maja z nimi kozysty ,ale ja biore  
+2,5  ST.Louis