Z racji tego ze dzisij pracuje nie bede mogl zobaczyc zadnego spotkania na zywo

typy podaje juz teraz .Niestety troche po omacku bo mam pare "?" co do typow ale musze podjac ryzyko.Z pewnoscia wszystkie moje "?" wyjasnia sie przed 19:00 ze swiezymi raportamiz poszczegolnych druzyn no ale nie bede mial mozliwosci tego przeczytac .....
Jacksonville -3,5Pitsburgh-3Minesota-3Denver-3,5W tej kolejce jest duzo mega HENDICAPOW np N0-10,Baltimore -11,5 , NE-11 , Chicago -13,5 z pewnoscia zespoly te wygraja swoje mecze ale nie taka iloscia punktow (no moze 1 czy 2 przeskocza granice )
Po co sie forsowac i gromic przeciwnika tracac przy tym sily ,ryzykujac kontuzje jak PO juz tuz tuz .Stawiam w tych spotkaniach na zachowawcza gre faworytow i kontrolowanie gry dystans jednego TD.
Z drugiej strony ekipy skazane na "kleske" napewno beda chcialy cos udowodnic i soje zapewne tez pokaza ,a w niektorych parach H2H jest na korzysc DOGOW ...

A i meczyk o piertuszke OKLAND-ST.LOUIS -Okland to najslabbsza ekipa w lidze kompletnie rozbici nie sadze ze pokonaja ST.Louis chociaz H2H maja z nimi kozysty ,ale ja biore
+2,5 ST.Louis