Taka sytuacja zaistniała juz w 3 rundzie i :
xeo
Member
Użytkownik # 264
wysłano 20-10-2002 16:04
--------------------------------------------------------------------------------
Conrad proszę o wyjaśnienie .
Opis sytuacji .
Mecz z Asian Handicap 0-0 , wynik remisowy , zwrot stawki .
Mój przeciwnik , który podał taki typ , uznaje go za nieważny i podaje zastępczy .
Proszę o odpowiedz .
--------------------------------------------------------------------------------
Wiadomości: 1131 | Miejscowość: Zabrze | Zarejestrowany: Cze 2001 | IP: Zalogowany
Szakal
Member
Użytkownik # 333
wysłano 20-10-2002 18:22
quote:
Oryginalnie wysłał xeo:
Mój przeciwnik , który podał taki typ , uznaje go za nieważny i podaje zastępczy .
Patrz pkt. 5 regulaminu... No coz jak widac dalej ludzie nie czytaja REGULAMINU TT
Wiadomości: 2222 | Miejscowość: Legnica | Zarejestrowany: Cze 2001 | IP: Zalogowany
xeo
Member
Użytkownik # 264
wysłano 20-10-2002 18:30
Jakiego regulaminu TT ?
Regulamin Play Off czytałem , owszem , ale nadal prosze o jesne wyjasnienie .
Pytam dlatego , ze dotąd uważałem typ zastepczy tylko wtedy gdy buk zwraca stawki w wypadku odwołania meczu , a nie w wypadku bylo nie nylo nie trafienia typu .
Pozdrawiam Szakal
Wiadomości: 1131 | Miejscowość: Zabrze | Zarejestrowany: Cze 2001 | IP: Zalogowany
Conrad
Administrator
Użytkownik # 2
wysłano 20-10-2002 19:21
Tak, kiedyś braliśmy taki zwrot jako 'zero', ale gdzieś od dwóch edycji można (a nawet trzeba) wysłać typ zastępczy gdy następuje 100% zwrot stawki.