Strona 4 z 4 < 1 2 3 4
Opcje tematu
#84190 - 01/11/2002 19:12 Re: IV RUNDA: Kto się zakwalifikował do ćwierćfinałów?
Mailman Offline
enthusiast

Meldunek: 10/05/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał hpc:

"To jest prosty konkurs, a regulamin jest jasny"
PEWNIE ŻE TAK.

RUNDA I
20:40 6886 Maccabi Haifa - Leverkusen
Piłka nożna-Liga Mistrzów
Całkowita liczba strzelonych bramek. Under 2.5@2.0
wysłano 1.10 2002 godz 1:07
BRAK DATY

jo
Typ
15:25 8132 Bayern Monachium - Bochum
Piłka nożna-Niemcy-Bundesliga
Całkowita liczba strzelonych bramek. Over 2.5@1.60
wysłano 5.10.2002 15:23
BRAK DATY

RUNDA II
jo Klops
Klops dobrze zaczeles
TYP 1
18:55 Leksands IF - Timrå IK
Hokej na lodzie-Szwecja-Elitserien 1.90 4.15 3.00
TYP 2 TIMRA KURS 3.0
wysłano 8.10.2002 godz 10:55
BRAK DATY
BRAK NR.SPOTKANIA

Dalej nie będę sprawdzał
Szkoda słów
A taki łatwy regulamin
ZGADNIJ CZYJE TO TYPY

pozdrawiam[/QB][/QUOTE]Hpc, to bylo swietne. Szkoda ,ze nie bede mogl zmierzyc sie z Toba w SPORTOWEJ walce w cwircfinale! Moglbys nawet nie podawac daty

Do góry
#84191 - 01/11/2002 19:50 Re: IV RUNDA: Kto się zakwalifikował do ćwierćfinałów?
Gy_Gy_Crav[eel] Offline
veteran

Meldunek: 09/11/2001
cze hpc - a co do obburknol to powiedzialem w sensie zartobliwym:) ehhh hpc

To bylo hpc swietne dobrze typujesz:)

A tak na serio to jestem swiadomy ze zrobilem blad i przyznaje sie do tego, ze zlamalem regulamin znajac go!!! Za to przepraszam swojich przeciwnikow ,ale jestem dalej poniewaz nik z nich nie zglosil z przeciwu co do mojich typow...

No a ciebie hpc - przepraszam jezeli cie urazilem:)))

Pozdro...

Do góry
#84192 - 01/11/2002 20:00 Re: IV RUNDA: Kto się zakwalifikował do ćwierćfinałów?
Hubi Offline
addict

Meldunek: 25/06/2001
Oj kuba81 znowu usiłujesz mi dogryzć,tylko troche ci nie wychodzi.
Jeżeli na podstawie błędów ortograficznych oceniasz czyjeś wykształcenie to ja ci wspołczuje.
Nie wiem czy wiesz ale wielu geniuszy miało problemy z ortografią.
Data która podawana jest zazwyczaj na początku postu ma na celu poinformować przeciwnika kiedy dane zdarzenie się odbędzie.Jak napisałem w moim poście z typem "dzis" +dokładną godzine rozpoczęcia to już chyba wszystko jest jasne,czyżby dla ciebie nie?
A swoją drogą jeśli dla ciebie jestem Bogiem to juz twoja sprawa.

Do góry
#84193 - 01/11/2002 20:12 Re: IV RUNDA: Kto się zakwalifikował do ćwierćfinałów?
kuba81 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/11/2001
Pisalem pisz na priv a nie zasmiecaj tematu!!!Wlasnie rozmawialem z pewna osoba ktora takze pisala "na dzis"a nie daty i powiedziala mi iz mam racje ze fatycznie w regulaminie wyraznie napisane jest by napisac DATE!!!!!I ta osoba przyznala mi racje,nie bede pisal kto to bo nie chce aby miala pretensje iz bez jej pozwolenia to pisalem ale jest to jedna z osob ktore cie bronily wczesniej...A to juz o czyms swiadczy....Sam nie pisales Daty ale swoj cel osiagnales...Gratuluje...Tobie przeszkadzalo to iz ktos nie pisal daty a komus innemu moglo przeszkadzac slowo "na dzis"...Jednak nikt nie zrobil z tego afery...Ok koniec dyskusji dzieki i zycze powodzenia w nastepnej rundzie i pisz na priv jesli cos chesz wyjasnic..

Pozdrawiam bo ty tego nie umiesz zrobic iwo: iwo:

Do góry
#84194 - 02/11/2002 02:24 Re: IV RUNDA: Kto się zakwalifikował do ćwierćfinałów?
twist Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/09/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Hubi:
[qb]
Data która podawana jest zazwyczaj na początku postu ma na celu poinformować przeciwnika kiedy dane zdarzenie się odbędzie.[/qb][/QUOTE]To oto poszło?? Już naprawdę nie masz o co się drapać? No nie mogę, niektórym chyba baby brakuje. Następnym razem napisz mi na priv'a, jak twoj przeciwnik nie wpisze daty, to uzupelnie typy o te przeklete daty, skoro jestes taki wyjebiscie zajety/leniwy (niepotrzebne skreslic)

"Tylko dwa razy mnie zrujnowano: raz, kiedy przegrałem sprawę sądową i raz, kiedy wygrałem". Voltaire
Także drapcie się dalej

Do góry
#84195 - 02/11/2002 02:47 Re: IV RUNDA: Kto się zakwalifikował do ćwierćfinałów?
kuba81 Offline
Carpal Tunnel

A wiec jednak!!!!Hubi czekalem az podasz typy i czy napiszesz w nich date czy znowu napiszesz :na dzis"A WIEC CZY CHCIALES CZY NIE TO PRZYZNALES SIE DO BLEDU !!!!!ZACZALES PISAC WRESZCIE DATE CZEGO SAM WCZESNIEJ NIE ROBILES(SLOWO "NA DZIS" TO WEDLUG MNIE NIE DATA!!!!!A WIEC PO DLUGIEJ DYSKUSJI DOSZLISMY DO TEGO IZ OBAJ ZLAMALISCIE REGULAMIN!!!!!!CONRAD PROSZE WYPOWIEDZ SIE CZY SLOWO "NA DZIS "OZNACZA DATE?OSOBISCIE NIE ZNAM TAKIEJ DATY...CHCIALBYM TO WIEDZIEC NA PRZYSZLOSC...A TAK NA MARGINESIE HUBI TO DOTYCHCZASOWA REWELACJA GULCZAS KTORY MA BILANS 16:1 NIE PODAJE TAKZE DAT !!!A NIKT Z 16 PRZEGRANYCH (W TYM JA) NIE ZWROCIL MU UWAGI!!!!( I BARDZO DOBRZE PONIEWAZ MA SWIETNE TYPY!)CONRAD PROSZE WYPOWIEDZ SIE NA TEN TEMAT PONIEWAZ JESLI JUZ MAMY BYC TACY SZCZEGOLOWI TO BADZMY!ACZKOWLIEK JA NA PEWNO NIE BEDE MIAL PRETENSJI Z POWODU JAKIES DATY....TO NIE W MOIM STYLU...

POZDRAWIAM iwo:

Do góry
#84196 - 02/11/2002 03:56 Re: IV RUNDA: Kto się zakwalifikował do ćwierćfinałów?
Hubi Offline
addict

kuba81 ty człowieku szukasz sensacji weż przejrzyj moje wszystkie typy a pózniej się wypowiadaj pisze raz tak raz tak.Chyba mocno cię dotknęły moje posty skierowane do ciebie.Popatrz sobie na mój 2,3 typ z 4 rundy i się nie ośmieszaj.
Ja jak odpadłem przez regulamin to nie robiłem żadnej sensacji.

Do góry
#84197 - 02/11/2002 04:06 Re: IV RUNDA: Kto się zakwalifikował do ćwierćfinałów?
SebaS.... ... Offline

Meldunek: 30/01/2001
kuba81 nie musisz krzyczec i tak robisz tu tyle szumu o nic ze wielkie litery i tak ci nie sa potrzebne do tego zeby zobaczyc twoj post. "Na dzis" jest jak najbardziej data, zobacz sobie zapowiedzi w radiach, telwizji itp. uzywaja tego slowa. No chyba ze ty tego nie rozumiesz wiec dla twojej wiadomosci:
"Na dzis" - cos sie odbedzie tego samego dnia w ktorym nadawaca wiadomosci przemawia

I skoncz ta dyskusje bo nic dobrego w niej nie wnosisz tylko niepotrzebny szum. A regulamin jest regulaminem i sie od******* od tych ktorzy go przestegaja.
Paranoja!!!

Do góry
#84198 - 02/11/2002 04:14 Re: IV RUNDA: Kto się zakwalifikował do ćwierćfinałów?
kuba81 Offline
Carpal Tunnel

Heheheh dobra Sebas adwokacie...zrobie to dla ciebie....Tyle ze wiele szumu to zrobil Hubi a od******* to mozesz mowic do swoich kolezkow a nie do mnie...Brak kultury widze coraz wiekszy na tym forum....Sczerze mowiac nie widzialem w ostatnim czasie zadnych twoich propozycji typow wiec mnie nie ucz co mam robic na forum...Ok zamykamy ten temat jesli masz jakis problemik to pisz na priva....Moze wtedy troche kultury bedziesz mial...A wlasiciwe to przeczytaj privy bo juz cos tam masz...
Pozdrawiam

Do góry
#84199 - 02/11/2002 04:29 Re: IV RUNDA: Kto się zakwalifikował do ćwierćfinałów?
Hubi Offline
addict

kuba81 widze że lubisz gadać o kulturze osobistej ale urozmaicić tekst niecenzuralnymi wyrazami też potrafisz doskonale.
Szumu ja nie zrobiłem, zrobiły go osoby które nie są wogóle związane ze sprawą moją i mailmana,ja tylko odpowiadam na beznadziejne posty m.in w twoim wykonaniu.

Do góry
#84200 - 02/11/2002 04:34 Re: IV RUNDA: Kto się zakwalifikował do ćwierćfinałów?
kuba81 Offline
Carpal Tunnel

Hubi no to w takim razie ta rozmowa moglaby sie toczyc dlugo gdybym ja mial odpowiadac na twoje idiotyczne posty gdybys byl madry to bys przerwal te rozmowy tak jak ja to zrobie teraz...Milo cie bylo Hubi poznac szkoda ze nie byles na tyle odwazny by napisac priva...Ja to uczynilem do pewnej osoby....szkoda ze tylko przy publice umiesz wyrazac swoje poglady...No nic nie zasmiecam juz tematu aczkowliek z checia sledze twoje losy w play-off i z checia zobacze czy warto kazdego sposobu sie chwytac by dalej awansowac aczkolwiek to i tak w nie moim stylu...Pozdrawiam i zycze powodzenia! iwo:

Do góry
#84201 - 02/11/2002 04:47 Re: IV RUNDA: Kto się zakwalifikował do ćwierćfinałów?
Hubi Offline
addict

Czy ty człowieku żyjesz w swoim własnym świecie,zupełnie jak dzieci autystyczne.Nie mam zamiaru czytać twoich wypocin(z pewnością bardzo kulturalnych)na privie.
Powodzenia w następnych playofach.

Do góry
#84202 - 02/11/2002 04:47 Re: IV RUNDA: Kto się zakwalifikował do ćwierćfinałów?
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Zamykam temat, sprawa zakończona.

Hpc, iwo: za Twóje posty!

Do góry
Strona 4 z 4 < 1 2 3 4