OK pora wziasc byka za rogi ,szczerze mowiac to ta kolejka jest jednym wielkim ??????? niby wszystko jasne ,ale jak sie przyjzec temu to ni wzab nic nie jest jasne :D:D
Pierwsze spotkanie Indianapolis (13-4) at Baltimore (13-3)
jak dotej pory wlsny stadion to ogromny atut i tego bede sie trzymal takze w tej kolejce .Mimo tego ze RAVES maja slaby blans meczowy z IND wygrali usiebie 2 spotkania jedno przegrali 9/11/05 IND 24 - BAL 7 -to ostanie ich spotkanie i mysle ze RAVES beda chcieli sie ladnie odplacic i wygrac pewnnie.Hendi -4 do przeskoczenia spokojnie ,overek 41 takze wydaje sie ze peknie.
Jak narazie w tych finalach padaja same Underki ,chyba padl tylko jeden over za sprawa NE.Pora odwrocic ta tendencje do gry wchodza najlepszezespoly sezonu dotego wypoczete i z wielkimi apetytami.
P.S. Raves slaba defensywa ,ale ofensywa very good

oby wygrali

Typ
Raves-4 & over 41 Philadelphia (11-6) at New Orleans (10-6)
kusi mie w tym meczu wygrana PHILI i nie sa to bezpodstawne pokusy :).PHIL wygrala 6 z 10 spotkan w tym 4 na wyjezdzie :)...... statystycznie zespolu niemal takie same EAGELS nieco lepsze ofensywa , SAINTS defa lepsza.
Ale strasznie podbal mi sie ostani mecz PHIL i kilka akcji ofensywnych

bylo na co popatrzec i dlatego cos mnie popyycha w ch strone.
TYp
PHILA & Phila+5& under 49I niech sie dzieje co chce ,byle po mojemu :D:D:D: Pozdrawiam i powodzenia,