OK pora wziasc byka za rogi ,szczerze  mowiac to ta  kolejka  jest jednym wielkim ???????  niby wszystko jasne  ,ale  jak sie przyjzec temu to ni wzab nic nie jest jasne :D:D
Pierwsze spotkanie  Indianapolis (13-4) at Baltimore (13-3)
jak dotej pory wlsny stadion to ogromny atut i tego bede  sie trzymal takze w  tej kolejce .Mimo tego ze  RAVES maja   slaby blans meczowy z IND wygrali usiebie 2  spotkania  jedno przegrali 9/11/05 IND 24 - BAL 7 -to ostanie ich spotkanie  i mysle ze RAVES beda  chcieli sie  ladnie odplacic i wygrac pewnnie.Hendi -4 do przeskoczenia  spokojnie ,overek 41  takze  wydaje sie ze peknie.
Jak narazie w tych finalach padaja same  Underki  ,chyba padl tylko jeden over za sprawa NE.Pora  odwrocic ta  tendencje  do gry wchodza  najlepszezespoly sezonu dotego wypoczete  i z wielkimi apetytami.
P.S. Raves  slaba  defensywa ,ale ofensywa very good 

oby wygrali 

Typ 
Raves-4 & over 41 Philadelphia (11-6) at New Orleans (10-6)
kusi mie  w tym meczu wygrana  PHILI i nie sa  to bezpodstawne pokusy :).PHIL wygrala  6  z 10 spotkan  w  tym 4  na wyjezdzie :)...... statystycznie zespolu  niemal takie same  EAGELS nieco lepsze  ofensywa  , SAINTS defa  lepsza.
Ale  strasznie podbal mi sie ostani mecz PHIL i kilka  akcji ofensywnych 

bylo na co popatrzec i dlatego  cos mnie popyycha w ch strone.
TYp 
PHILA & Phila+5& under 49I niech sie  dzieje  co chce  ,byle po mojemu :D:D:D: Pozdrawiam i powodzenia,