#85761 - 02/12/200204:52Re: II RUNDA: Kto się zakwalifikował do trzeciej rundy?
[T]-error
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
Gratuluję smoq34 Jak widać nie zawsze patriotyzm popłaca A Deportivo ... no coż ... zdarza się. Jeszcze raz gratki ! Powodzenia w dalszych rozgrywkach PlayOff iwo:
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Adpal: [qb]Gram dalej Dzięki za grę Vipek iwo: Do zobaczenia w nastepnej edycji .[/qb][/QUOTE]Gratuluje Adpal iwo: ...zycze powodzenia w dalszych rundach al:
Emocje były do końca. Widzę vodzior, że przy stanie +50 dla mnie, czekałeś na mój ostatni typ przy kompie. Więc musiałem lekko zaryzykować i udało się.
Kepucz-tOOmeq awans: tOOmeq kepucz byles naprawde w bardzo dobrej formie w tym tygodniu, ale mi wszedl dosyc przypadkowo jeden mecz po kursie @15, tak jak w pilce czesto bywa nie zawsze lepszy wygrywa... Zycze Ci powodzenia w realu i w nastepnych edycjach Play-off. iwo:
#85775 - 02/12/200213:21Re: II RUNDA: Kto się zakwalifikował do trzeciej rundy?
wesul
Pooh-Bah
Meldunek: 26/10/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Piwosz: [qb]@wesul
Tak na marginesie to twoim pierwszym 3 typom brakowalo daty. Pamietaj o tym na przyszlosc bo moze sie zdarzyc ze trafisz na jakiegos formaliste.[/qb][/QUOTE]Ciekawe co bys napisal, gdybys cos trafil i po odjeciu tych trzech typow to Ty mialbys awans. Podejrzewam, ze co innego, bo watpie abys brak daty zauwazyl dopiero teraz.