MATTAT
Pooh-Bah
Meldunek: 29/09/2006
Ja pisałem do nich na maila czy dostane 5$ .Odpiisali mi że mam im wysłać swój numer account .Teraz dostałem maila że trylko nowo zarejstrowani ale zaraz zerkne tez na uni moze dopisali.
Hehe, i tak dużo wygrałeś Co Ci robi róniża 5$, wplac 25$ na zaklady a za reszte sie baw dalej, bo na pewno jakbyś wplacil całe 30 na zaklady to i tak pewnie jutro bys wplacil znowu na pokera, wiec po co ryzykowac pozdro
jeżeli chodzi o te darmowe 5$ to dzisiaj otrzymalam maila od unibetu:
Kilka dni temu wysłaliśmy Ci informacje, o tym że otrzymasz od nas $5 jeśli ściągniesz oprogramowanie do gry w pokera. Oczywiście wiemy, że grasz już w pokera z nami od jakiegoś czasu i bardzo się z tego cieszymy. List ten wysłaliśmy przez pomyłkę i chcemy Cię uspokoić, że żadnego nowego oprogramowania nie musisz pobierać z naszej strony. Przepraszamy za zamieszanie!
Dobra wiadomość oczywiście pozostaje, $5 jest na Twoim koncie i możesz z nimi zrobić co zechcesz!
Na przykład zagrać o bilety na Finał Carling Cup, w naszym turnieju w sobotę o 4.00 CET.
hmm dzisiaj mi przyszedl nowy maila ze jednak dali mi te 5$ jakos staremu nie grajacemu uzytkownikowi wiec wy tez powinniscie miec 5$ na koncie bo ja mam
Dostalem maila ze mam 5$ bo jeszcze nie gralem u nich w pokera. Siec prima poker nie wiedziec dlaczego u mnie na kmpie nie dziala, no ale sprawdzilem jeszcze raz. Sciagnalem i zainstalowalem soft i o dziwo normalnie mi chodzi!! Inna sprawa ze tych 5 dolcow na koncie ni ma.