|  
| 
| 
| 
| #69989 - 05/10/2003 00:12    Re: FOREX - pytania, odpowiedzi, komentarze, prognozy |  
| Anonymous Unregistered

| 
Dzięki, tzn. że bez rejestracji nic po polsku nie poczytam. A czy rejestracja w Demo już wystarczy do tego? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #69991 - 05/10/2003 03:19  Re: FOREX - pytania, odpowiedzi, komentarze, prognozy |  
| Anonymous Unregistered

| 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał sznikers: [qb]zeby sciagnac VT potrzebna jest rejestracja. niestety nie ma mozliwosci wyboru jezyka polskiego zeby od razu sie uruchamial.docelowym jezykiem jest angielski. przy uruchamianiu VT wybiera sie demo albo live trading. [/qb][/QUOTE]Mozna zrobic zeby domyslnym jezykiem byl polski. Wystarczy w katalogu DICTIONARY przekopiowac pliki polskie do katalogu z plikami angielskimi. To samo trzeba zrobic w katalogu SETTINGS. Przy uruchamianiu dalej bedzie pisac j. angielski ale wszystkie tekstu beda po polsku     Pozdrawiam wszystkich i zycze udanych transakcji    iwo: |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #69993 - 05/10/2003 16:16  Re: FOREX - pytania, odpowiedzi, komentarze, prognozy |  
| Anonymous Unregistered

| 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał konkurs:[qb]Witam!

Pytanie natury technicznej: Czy u was Panowie strona CMS też otwiera się tak długo, bo u mnie to mozna znieść jajko, zanim się otworzy?

Pozdrawiam![/qb][/QUOTE]Na moim modemie strona ładowała się ok. 5 sek.

Pozdrawiam
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #69994 - 05/10/2003 18:00  Re: FOREX - pytania, odpowiedzi, komentarze, prognozy |  
| Anonymous Unregistered

| 
OK, dziękuję.    |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #69995 - 06/10/2003 04:29  Re: FOREX - pytania, odpowiedzi, komentarze, prognozy |  
| Anonymous Unregistered

| 
Dzień dobry,trochę byłem nieobecny a widzę, że tutaj gorączka forexu opanowała wszystkich, powodzenia serdecznie życzę i trochę żałuję, że nie mam coś pieniędzy na poważne granie, ale te ciągłe wakacje i inne wydatki kosztują.
 Dardaw, ta książka o Carolanie nadal leży na moim biurku. Nie myśl sobie, że jestem takim leserem, kiedyś się do niej dobiorę.
 Pozdrowienia
 Bebu
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #69996 - 06/10/2003 15:13  Re: FOREX - pytania, odpowiedzi, komentarze, prognozy |  
|   enthusiast

Meldunek:  31/08/2003
 | 
Znacie moze jakąs platforme w której byłbyalarm dźwiękowy po osiągnięciu danego poziomu ceny, bo CMS-Forex przynajmniej w wersji demo
 rozlancza mi co jakiś czas.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #69997 - 06/10/2003 16:38  Re: FOREX - pytania, odpowiedzi, komentarze, prognozy |  
|   addict

Meldunek:  25/06/2001
 | 
wersja demo chodzi na innym serwerze niz real. sproboj moze na Oandzie. A najlepszym wejsciem jest zalatwic sobie Metastocka i tam mozesz sobie siagac aktualne dane.dane mozna pobrac ze stronki www.akcje.net koszt to chyba 15zl miesiecznie. masz tam dae zaropwno do akcji indeksow walut itd. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #69998 - 07/10/2003 03:24  Re: FOREX - pytania, odpowiedzi, komentarze, prognozy |  
| Anonymous Unregistered

| 
W jaki sposób można przelać gotówkę do OANDy, czy można z konta Inteligo? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #70001 - 07/10/2003 20:46  Re: FOREX - pytania, odpowiedzi, komentarze, prognozy |  
| Anonymous Unregistered

| 
Jednak z Inteligo przelewanie na platformę EASY FOREX jest możliwe i następuje momentalnie, więc jak to jest? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #70002 - 08/10/2003 03:57  Re: FOREX - pytania, odpowiedzi, komentarze, prognozy |  
|   addict

| 
Mat-V robiles transkacje kartowa do nich czy zwykly przelew?? Easy Forex jest z teog co wiem jest polska platforma albo przynajmniej spolszczana wiec nie wykluczone ze maja konto gdzies w Polsce. jak bylo mi wiadomo do tej pory to Inteligo nie oferowalo za granice innych przelewow niz transakcje kartowe. McKraken nie wnikalem w ta platforme za gleboko. czy piszac "zostalo zrealizowane" miales na mysli otwarcie szorta czy ze go zamknales?? bo jesli to pierwsze, ze otowrzyles pozycje krotka i jak wnioskuje nie zostala zamkniete jak po raz kolejny dales jeszcze raz szorta ( w fachowym jezyku nazywa sie to "doszort"      ) raczej nie wydaje mi sie zeby wyniakalo to z faktu ze platforma nie pozwala potem dokladac pozycji.bo bylo by to dziwne. podobnie jak i z hedgingiem ktory pozawala jednoczesnie otwierac przeciwstawne pozycje.ale tylko niektore platofrmy cos takiego oferuja. moja rada sporoboj ptestowac sobie inne platformy to bedziesz mial wrazenie jakbys sie przesiadl z poloneza conajmniej bmw serii 5    |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #70003 - 08/10/2003 13:46  Re: FOREX - pytania, odpowiedzi, komentarze, prognozy |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  04/10/2001
 | 
Witam sznikers, Mialem na mysli otworzenie shorta, po czym chcialem, tak jak mowisz, "doshortowac". Przy otwieraniu longa nie mialem najmniejszych problemow z "dolongowaniem"     , dlatego wlasnie bylem zdziwiony, ze moje drugie zlecenie otwarcia shorta bylo ignorowane. Tym bardziej, ze powtorzylem je dzis przed chwila i tym razem zrealizowano je bez problemow. Pewnie "do konca zycia nie zrozumiem co sie tutaj stalo"      (cyt. Jacek Zytkiewicz "Zmiennicy") Pozdrawiam McKracken |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #70007 - 09/10/2003 21:28  Re: FOREX - pytania, odpowiedzi, komentarze, prognozy |  
|   addict

Meldunek:  16/01/2003
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #70008 - 10/10/2003 15:32  Re: FOREX - pytania, odpowiedzi, komentarze, prognozy |  
|   addict

| 
dla wszystkich milosnikow forexu ktorzy dopiero zaczynaja. nieco wiedzy merytorycznej odnosnie analizy technicznej pilk w formacia pdf,. i w wersji angielskiej. oto link:Analiza techniczna pozdrawiam i zycze milej lektury |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |