|  
| 
| 
| 
| #891053 - 24/01/2007 06:45  Re: PartyBets
[Re: bursztyk] |  
|   old hand

Meldunek:  11/10/2003
 | 
Heya ja tez miałem przeboje z tym shitem, zakładałem konto z promo newuser100, po poście Conrada, że obrót raz dep. i 3x bonus. Oczywiście warunki miałem 6x obrót 100$ i dopiero bonus dodają ( co stawia ten buk oj na szarym końcu bonusów), trochę osób pewnie sporo dopłaci zanim tą setkę wyciągnie, ale nie o tym. Jakoś tam zrobiłem obrót, bonus dodali z automatu, zleciłem wypłatę i zablokowali mi konto!!!. Ja dla odmiany miałem ezecash error, czyli skumałem, że coś z związane z wypłatą, a nie ogólnymi rulesami. Napisałem razem ze 6-7 mail ZERO odpowiedzi oczywiście, pisałen na wszystkie możliwe maile od account po cashier i pay-pro. Nic to nie dało. Wczoraj się wqrwiłem sam zadzwoniłem do pay-pro i okazało się, że w numerze tel. miałem pomyloną 1 cyfrę i nie mogli się dodzwonic z weryfikacją, ok mój bląd, ale chyba support cos powinien odpisac, a nie lac na klienta.Ogólnie nie polecam, trudny bonus, kursy...sami wiecie 3 liga buków, support dno.
 Pozdrawiam
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #891128 - 24/01/2007 08:12  Re: PartyBets
[Re: Mr Joke] |  
|   Zawisza Bydgoszcz

Meldunek:  11/02/2005
 | 
Heya ja tez miałem przeboje z tym shitem, zakładałem konto z promo newuser100, po poście Conrada, że obrót raz dep. i 3x bonus. Oczywiście warunki miałem 6x obrót 100$ i dopiero bonus dodają ( co stawia ten buk oj na szarym końcu bonusów), trochę osób pewnie sporo dopłaci zanim tą setkę wyciągnie, ale nie o tym. Jakoś tam zrobiłem obrót, bonus dodali z automatu, zleciłem wypłatę i zablokowali mi konto!!!. Ja dla odmiany miałem ezecash error, czyli skumałem, że coś z związane z wypłatą, a nie ogólnymi rulesami. Napisałem razem ze 6-7 mail ZERO odpowiedzi oczywiście, pisałen na wszystkie możliwe maile od account po cashier i pay-pro. Nic to nie dało. Wczoraj się wqrwiłem sam zadzwoniłem do pay-pro i okazało się, że w numerze tel. miałem pomyloną 1 cyfrę i nie mogli się dodzwonic z weryfikacją, ok mój bląd, ale chyba support cos powinien odpisac, a nie lac na klienta.Ogólnie nie polecam, trudny bonus, kursy...sami wiecie 3 liga buków, support dno.
 Pozdrawiam
a czy kase odzyskałeś w całości??? i pod jaki numer się dodzwoniłeś??? bo do mnie mogą wydzwaniać cały dzień to i tak się nie dodzwonią bo jestem cały dzień w pracy i nikt nie odbierze.... u mnie jest podobnie tylko że promo TAF15, na razie bez odzewu na meile, wpłaciłem tam około 70$, jak mi zamknęli konto wczoraj miałem na koncie 137$ i 40$ w grze, i tak się składa że Clijsters ładnie zakończyła dwa kupony i powinnienem mieć około 200$ albo i więcej, sam nie wiem ile, pisałem na różne adresy,  ale jak widać wogóle się tym nie przejmują,  NIE WPŁACAJCIE KASY DO TYCH OSZUSTÓW!!!!! |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #891136 - 24/01/2007 08:14  Re: PartyBets
[Re: Mr Joke] |  
|   enthusiast

Meldunek:  29/01/2004
 | 
Czyli jesli ktos byl wczesniej zarejestrowany w partypoker i teraz zarejestruje sie w partybets, to moze byc jakis walek z ich strony ? Blokady konta itd ? czy dotycza te blokady userow ktorzy wczesniej zalozyli konto w partybets i kombinowali z drugim... ? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #891148 - 24/01/2007 08:18  Re: PartyBets
[Re: loker] |  
|   Zawisza Bydgoszcz

Meldunek:  11/02/2005
 | 
Czyli jesli ktos byl wczesniej zarejestrowany w partypoker i teraz zarejestruje sie w partybets, to moze byc jakis walek z ich strony ? Blokady konta itd ? czy dotycza te blokady userow ktorzy wczesniej zalozyli konto w partybets i kombinowali z drugim... ? ja o ich istnieniu dowiedziałem się z tego tematu jakiś tydzien temu,  wcześniej nigdzie nie miałem u nich konta (ich pokery, kasyna czy co tam jeszcze mają)  ŻENADA |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #891464 - 24/01/2007 10:52  Re: PartyBets
[Re: monare] |  
|   old hand

Meldunek:  11/10/2003
 | 
 Pozdrawiam
a czy kase odzyskałeś w całości??? i pod jaki numer się dodzwoniłeś??? bo do mnie mogą wydzwaniać cały dzień to i tak się nie dodzwonią bo jestem cały dzień w pracy i nikt nie odbierze.... u mnie jest podobnie tylko że promo TAF15, na razie bez odzewu na meile, wpłaciłem tam około 70$, jak mi zamknęli konto wczoraj miałem na koncie 137$ i 40$ w grze, i tak się składa że Clijsters ładnie zakończyła dwa kupony i powinnienem mieć około 200$ albo i więcej, sam nie wiem ile, pisałem na różne adresy,  ale jak widać wogóle się tym nie przejmują,  NIE WPŁACAJCIE KASY DO TYCH OSZUSTÓW!!!!!Ta odzyskałem całą kasę, tą co masz w zakładach rozliczą Ci spokojnie. Dzwoniłem ze skypa na: +350 41003 no Giblartar ale za 10 min gadki grosze bierze. Pozdro |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #891649 - 24/01/2007 12:21  Re: PartyBets
[Re: loker] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  14/12/2003
 | 
Czyli jesli ktos byl wczesniej zarejestrowany w partypoker i teraz zarejestruje sie w partybets, to moze byc jakis walek z ich strony ? Blokady konta itd ? czy dotycza te blokady userow ktorzy wczesniej zalozyli konto w partybets i kombinowali z drugim... ? Jesli masz zalozone real money account w party poker, to mozesz na tym koncie obstawiac w partybets, ale zadnego bonusa nie dostaniesz |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #891679 - 24/01/2007 12:43  Re: PartyBets
[Re: Logan] |  
|   enthusiast

Meldunek:  19/07/2006
 | 
Zleciłem wypłatę (dokonałem 6 kronego obrotu i otrzymałem od nich 100 $ bonus coś tam jeszcze pograłem) i otrzymałem maila, że wypłata jest w trakcie że musi być zatwierdzona, że potrwa to ok 24 do 48 godzin i że mogę to przyśpieszyć wypełniając i wysyłając (wraz załącznikami) taki formularz:http://www.pay-pro.com/preferred_member.html Tam na górze pisze żeby wysłać skan karty kredytowej: ale ja nie mam, prawa jazdy też nie zrobiłem jeszxcze. Mogę im wysłać skan dowodu. W ogóle to wypełniał im to ktoś bo mi się troche nie chce i mógłbym poczekać kilka godzin dłużej. No ew. ten skan to wysłać im mogę, ale z tym faxem to bym musiał na poczcie się prosić i w ogóle    pogoda brzydka, nie chce mi się |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #891693 - 24/01/2007 12:51  Re: PartyBets
[Re: terkin] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  15/09/2006
 | 
ja wysylalem kiedys, nie trzeba skany karty, moze byc skan dowodu, nie trzeba, nie musi byc koniecznie fax, ja wysylalem skan tego formularza |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #892017 - 24/01/2007 15:29  Re: PartyBets
[Re: terkin] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  28/09/2004
 | 
Zleciłem wypłatę (dokonałem 6 kronego obrotu i otrzymałem od nich 100 $ bonus coś tam jeszcze pograłem) i otrzymałem maila, że wypłata jest w trakcie że musi być zatwierdzona, że potrwa to ok 24 do 48 godzin i że mogę to przyśpieszyć wypełniając i wysyłając (wraz załącznikami) taki formularz:http://www.pay-pro.com/preferred_member.html Tam na górze pisze żeby wysłać skan karty kredytowej: ale ja nie mam, prawa jazdy też nie zrobiłem jeszxcze. Mogę im wysłać skan dowodu. a wcześniej jakoś potwierdzałeś tożsamość wysyłając / dzwoniąc do nich ? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #892591 - 24/01/2007 17:56  Re: PartyBets
[Re: white_nyga] |  
|   "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek:  14/11/2000
 | 
jaka jest minimalna wplata aby otrzymać bonus ?? Bonus code (kod promocji) NEWUSER100  daje bonus 100% aż do $100, natomiast minimalna wpłata to $25. Wpłacając 100$ dostaniesz drugie 100$ gratis po spełnieniu warunków obrotu, natomiast wpłacając $25 otrzymasz drugie $25 gratis. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #894652 - 25/01/2007 10:55  Re: PartyBets
[Re: Scobas] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  11/10/2002
 | 
No niestety ten buk jest u mnie na szarym koncu w rankingu. Wyslaelm 2 razy skan dokumentu, prosilem o odblokwoanie konta. Wyplacili mi tylko kwote depozytu. Reszta pieniedzy lezy zablokwoana na koncie bez jakichkolwiek wyjasnien z ich strony. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #894658 - 25/01/2007 11:02  Re: PartyBets
[Re: Scobas] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  15/09/2006
 | 
Hmmm w dniu wczorajszym wydrukowalem, wypelnilem i wyslalem im formularz weryfikujacy (http://www.pay-pro.com/preferred_member.html). Nie blokneli mi jeszcze konta, a dodatkowo za weryfikacje otrzymalem bonus 10$. Jest cos takiego? Czy to jest bonus od 1 wtopionego kuponu?   tak za ta weryfikacje dostaje sie 10$ |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |