Przeczytałem cały temat z ćwierć-finałowymi parami, oraz ten traktujący o awansach do kolejnej rundy i co mnie zdziwiło, chyba ponad wszystko chcemy promować super, bombastyczne typy ludzi - którzy nie szanują swoich przeciwników z pary - ponad kulturę osobistą. Fakt, faktem forum mecz.pl jest forum traktującym o bukmacherce i to powinna być myśl przewodnia we wszystkich działach, jednak jeżeli będziemy promować dobre typy przy podobnym zachowaniu, to wyrośnie nam całkiem spore stadko Rafterów, z tą różnicą, że oni będą potrafili dobrze obstawić wynik zdarzenia, w przeciwieństwie do naszego guru, jednak na każdym innym kroku będą właśnie przypominali niechlubną postać Makbetowskiego Raftera z dramatu Shakespear'a. Przez spory czas od kiegy Bogdan się zarejestrował na forum, uważałem (zresztą nadal tak uważam) iż jest całkiem niezłym typerem, szczególnie typy do tematu liga grecka były całkiem wysokich lotów, jednak to, że uważam go za solidnego typera nie oznacza w żadnym wypadku, że popieram i toleruje jego naganne zachowanie. Sam dokładnie nie wiem co napisałeś Bogdan, gdyż po Grecku umiem tylko mówić Kalimera, Kalispera i Kalinichta, ale cokolwiek to by było, forum jest po Polsku i jeżeli kierujesz swoją wypowiedź w stronę innego użytkownika, to nawet gdyby było to Good Morning, a on by nie znał angielskiego to miałby prawo się obrazić, pomimo swego braku wiedzy, gdyż wtedy zachowujesz się jak totalny snob, wykorzystując swoją wiedzę w ograniczonej dziedzinie, z której Ty jesteś dobry, jednak druga osoba nie koniecznie musi. Podsumowując, jak wiadomo decyzję o tym kto przejdzie dalej podejmie walne zebranie w składzie administratorów strony

, jednak jeżeli mogę dodać coś od siebie, to sadzę, iż nie sprawiedliwym do końca byłoby promowanie Bogdana do następnej rundy, tylko ze względu na lepszy bilans końcowy, czasami są takie sytuacje, gdzie nawet regulamin nie uwzględnia pewnych zachowań i wtedy ludzie którzy stanowią o nim muszą sami zadecydować o tym co jest właściwe, a co nie. Dla mnie awans Bogdana można by przyrównać do meczu piłkarskiego, gdzie sędzia troszkę przysnął w czasie meczu i jedyne co to wpisał do protokołu cztery bramki dla drużyny gospodarzy, gdyż tak właśnie mu mówili jej piłkarze, jednak nie uwzględnił faktu, iż gdy obrócił się do nich plecami, napluli mu na kołnierz i skopali połowę drużyny gości.
PS. Jak już wspomniałeś Bogdan to tylko gra, więc czemu tak mocno Ci zależy, aby awansować dalej, pamiętaj to tylko gra, tylko gra i nic więcej, więc bawmy się
Pozdrawiam
SLAV