Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#91831 - 09/10/2003 21:31 OFICJALNE STANOWISKO
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/06/2001
Conrad jako głowny organizator całego konkursu łaskawie podałbyś przyczyne jaką było niewywiązanie sie sponsora wobec zwyciezcow z DWOCH edycji. Bo widze całkiem obojetny jestes by zajac stanowisko w tej sprawie.

Napisałes ostatnio: "Ostatnio (19.08) miałem od nich kontakt i czekam teraz na odpowiedź w sprawie freebetów za XII oraz XIII edycję. Mam nadzieję, że w ciągu kilku najbliższych dni wszystko zostanie pomyślnie rozwiązane."

Troszke czasu od tamtych słow mineło i dupa. Wiecjakie jest oficjalne stanowisko w sprawie przyznania nagród zwyciezcom edycji?

Do góry
#91832 - 10/10/2003 00:43 Re: OFICJALNE STANOWISKO
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Sponsor się nie wywiązał z obietnicy wypłacenia nagród. Na dodatek nie odpowiada na maile, tak więc przesyłam wczoraj potwierdzenie do Gamebookers, że akceptuję ich raczej skromną propozycję sponsorowania kolejnej edycji Playoff. Przykro mi, że BS tak postąpił, ale nie mam wpływu na takie zachowanie ich przedstawicieli.

W następnej edycji Gamebookers przekaże (jeśli dotrzyma słowa...) €25 dla zwycięzcy oraz €15 dla finalisty. Do tego dojdzie też dla zwycięzcy wieczyste konto email w home.pl warte 183 PLN. Zapisy zaczną się zaraz i potrwają do końca przyszłego tygodnia.

Do góry
#91833 - 10/10/2003 00:54 Re: OFICJALNE STANOWISKO
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Conrad to coś ci powiem. Wiem ze nosisz w sobie mala wojne z placowkami Unibetu i Expektu ktorych doslownie przegoniles z forum a przeciwko Expektowi prowadzisz polityke anty.

Dla przypomnienia podam iz Unibet dawal o ile pamietam 100$ dla zwyciezcy i 50$ dla finalisty. Expekt co miesiac fundowal chyba 100zł + 75zł + 25zł w Tabeli Typerow.

Powodem przegonienienia sponsorow byly Twoje powody osobiste. Dla Unibetu nie chciales o tym mowic dla expektu konfliktem sie okazal regulamin skokow narciarskich.

Patrzac na to ze strony zwyklych userow mysle ze dla nich lepsza byla stara polityka sponsorowania i za przeproszeniem głowno ludzi obchodzilo jak rozliczaja zakaldy.

Wiem jedno postapiles zle rezygnujac i maja doskonalych sponsorow. To jest moje zdanie i mysle ze wiekszosc by mnie poparla w tym co wyzej napisalem. :zobacz:

Do góry
#91834 - 10/10/2003 01:18 Re: OFICJALNE STANOWISKO
Conrad Offline

Expekt okazał się nieprzewidywalnym bukiem do którego ja i wiele osób (z różnych krajów) miało zastrzeżenia. Po prostu stracili swoją wiarygodność a takiej firmy nie potrzebujemy. W tej branży "credibility" to wszystko - niestety Expekt ją dawno stracił.

Co do Unibetu to pisali nieprawdę w mailach do userów (niby wypłata została dokonana, a tak naprawdę nie została) tak więc nastąpiło załamanie zauwania do sposobów działania firmy, i tylko przez to usunąłem ich z listy polecanych buków. Oczywiście częścią tego ruchu była swiadomość o utracie sponsora, ale nie chciałem postępować jak typowy poseł partii X i przymykać oko na wszystko pod warunkiem, że nagrody będą płynęły.

Tak przy okazji dodam, że z Unibetem jestem od kilkunastu dni w kontakcie i być może powrócą wkrótce jako sponsor konkursów.

Do góry
#91835 - 10/10/2003 01:50 Re: OFICJALNE STANOWISKO
Anonymous
Unregistered

CONRAD NA KAZDYM KROKU ROBISZ TO CO TOBIE ODPOWIADA A NIE TOCO WSZYSTKIM BY SIE PRZYDALO...GUWNO OBCHODZI WSZYSTKICH CO ROBI Unibet CZY JEST WIARYGODNY CZY NIE.. DAWALI KASE TO TRZEBA BYLO BRAC A NIE ZE TY GRASZ W GAMEBOOKERS TO TYLKO OD SWOICH FIRM BEDZIESZ BRAL. WEZ STARY JESTES DOROSLY A ZACHOWUJESZ SIE JAK DZIECKO. S PRZYKROSCIA STWIERDZAM ZE ADMINISTRATOR JEST OSOBAD NIEKOMPETENTNA I WCALE NIE BOJE SIE UZYC TYCH SLOW - BO NIE JSTEM BIODUSZA JAK PARE OSOB Z TEGO FORUM KTORE TEZ MA DO CIEBIE ZASTRZEZENIA.

CONRAD ZAWSZE CIE SZANOWALEM I BEDE SZANOWAL ALE STRACILES DUZO W MOICH OCZACH.

CIESZE SIE ZE SA TAKIE OSOBY JAK SZAKAL KTORE POTRAFACIA COS PIWIEDZIEC

PROSZE NIE SZUKAC ARGUMENTOW PRZECIWKO MNIE W STYLU,, ILE TY MASZ WIADOMOSCI CORNAD MA WIECEJ I JEST DLUZEJ ZAREJESTROWANY TO WIE LEPIEJ'' BO TAKIE ROZUMOWANIE TYLKO WAS KOMPROIMTUJE JAKO LUDZI ROZUMNYCH ( HOMO SAPIENS). MIMO TEGO UWIERZCIE MI.. JESTEM NA TYM FORUM OBECNY OD PONAD 3 LAT I JESTEM PRZY WSZYSTKIM CO SIE TU DZIEJE I NAPRAWDE WIEM CO MOWIE..

POZDRAWIAM Z WYRAZAMI SZACUNKU HI-FON

ps licze ze ze zlosci administrator nie zablokuje mi nicka

Do góry
#91836 - 10/10/2003 01:54 Re: OFICJALNE STANOWISKO
Szakal Offline
Carpal Tunnel

HiFon tobie sie przyda pranie mozgu bo widze powyciagales tematu nawet z 2001 roku na forum LOL!

Do góry
#91837 - 10/10/2003 01:57 Re: OFICJALNE STANOWISKO
Anonymous
Unregistered

chcialem sie dowiedziec czy owe promocje sa jeszcze nader aktulane. a co to taki grzech smiertleny i porazajacy moje dobre imie?? bez przeady...

Do góry
#91838 - 10/10/2003 02:12 Re: OFICJALNE STANOWISKO
lukboj Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/05/2002
HiFon -> jesteś beznadziejny bo myślisz tylko o jednym: kasa, kasa, kasa - odkopujesz tematy po to tylko aby sprawdzić czy dają jeszcze coś za darmo, krytykujesz Conrada tylko za to, że Ci nagrody nie odpowiadają bo mogła być większa "kasa" - czy Ty nie potrafisz zagrać tylko dla własnej satysfakcji i zabawy - no właśnie NIE i to jest najbardziej żałosne -> szkoda słów... :stop:

Do góry
#91839 - 10/10/2003 02:23 Re: OFICJALNE STANOWISKO
Anonymous
Unregistered

jezeli ty grasz za swoje pieniadze ciezko zarobione podejrzewam dla ,,zabawy'' i satysfakcji u bukmachera to rzycze powodzenia.. life is brutal... posluchaj tego i naucz sie paru madrych słów jeszcze zanim cokolwiek powiesz...

Pozdrawiam
iwo:

Do góry
#91840 - 10/10/2003 04:11 Re: OFICJALNE STANOWISKO
Gabriel Offline

Meldunek: 13/03/2002
Hajfon zapewne tylko ty grasz za gróboł kase, reschta gra z pinendze drobne typó 5 zeta

Do góry
#91841 - 10/10/2003 14:48 Re: OFICJALNE STANOWISKO
McKracken Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/10/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał HiFon:
[qb] (...) porazajacy moje dobre imie?? bez przeady...[/qb][/QUOTE]Twoje co??? No wlasnie, "bez przesady".

PS. Conrad jesli sponsor sie nie wywiazal to co jeszcze robi na stronie glownej???

Do góry
#91842 - 10/10/2003 15:11 Re: OFICJALNE STANOWISKO
Gabriel Offline

[QUOTE]Oryginalnie wysłał McKracken:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał HiFon:
[qb] (...) porazajacy moje dobre imie?? bez przeady...[/qb][/QUOTE]Twoje co??? No wlasnie, "bez przesady".

PS. Conrad jesli sponsor sie nie wywiazal to co jeszcze robi na stronie glownej???[/qb][/QUOTE]Jako firma bukmacherska nadal sa godni polecenia, wiec nie widze powodu aby usunac banner.

Do góry
#91843 - 10/10/2003 15:24 Re: OFICJALNE STANOWISKO
Ezquerro Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 28/11/2002
Akurat w tym przypadku stoje po stronie Conrada. Jeżeli buk straci swoją wiarygodność (zaufanie) to niech wy*****a. To jest jak z kobietą "raz zdradzi, zdradzi i drugi !!!" hiFon no i żeby sie sprzedawać za jakieś drobne. Gra się poto żeby wygraći dla zabawy/sławy . A jak liczysz na kasę to graj w d.lotka al:

Do góry
#91844 - 10/10/2003 15:25 Re: OFICJALNE STANOWISKO
McKracken Offline
Pooh-Bah

Chyba Gabriel zartujesz. Nierzetelna firma jest godna polecenia???? Umowa jest umowa, nie wywiazujesz sie to spadasz. Moze to dlatego w Polsce jest tak ch....owo, ze takie wałki nie maja swoich konsekwencji.

Do góry
#91845 - 10/10/2003 16:38 Re: OFICJALNE STANOWISKO
piil Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 07/01/2002
Sts, Unibet, Expekt spadly z listy polecanych (choc i tak sa najpopularniejsze..) z powodu przekretow jakie spotkaly kilka osob z forum, BSQ zrobil na szaro WSZYSTKICH uczestnikow dwoch kolejnych edycji konkursu. I nic sie nie stalo ?!

zgadzam sie z McKrakenem, z tematu 'zapisy', piil: [QUOTE] btw - dlaczego nadal sa polecanym bukiem? nie stracili zaufania ?[/QUOTE] :eek:

Do góry
#91846 - 10/10/2003 19:35 Re: OFICJALNE STANOWISKO
Conrad Offline

Promocją Blue Square zajmuje się spółka zależna, która jest odpowiedzialna za tego typu rzeczy. Ta firma się nie wywiązała z obietnic i z tego powodu nie będziemy już mieli styczności z BS przy kolejnych konkursach. Po prostu nie ufam tej firmie zależnej.

Jeśli chodzi o obstawianie to Blue Square jeszcze nigdy niczego złego nie zrobił i nadal jest to jedna z najsolidniejszych firm na świecie (tym bardziej po ostatnim przejęciu przez olbrzymi holding). Niestety tego samego nie możemy powiedzieć o firmie zajmującej się promowaniem Blue Square, ale jako bukmacher BlueSQ jest solidną firma.

Tak więc jeśli chodzi o obstawianie tam to wszystko jest ok, i z tego powodu nie chcę firmę karcić za zły marketing (wolę pisać dalej i przekazać dyrekcji jak oszykują ich "współpracownicy"). Inaczej to by była rekomendacja typu "Okocim to paskudne i niezdrowe piwo - trzymajcie się z daleka" tylko dlatego, że nie przyznała jakichś nagród.

Cztery osoby z poprzednich dwóch edycji zostaną nagrodzone z mojej własnej kieszeni - jedna już zresztą otrzymałą pieniądze.

Pill, tak jak wspomniałem Blue Square jako bukmacher jeszcze niczego złego nie zrobił. STS np. oszukał graczy i nie wypłacił kupony zawarte na słynne Lemgo. Expekt też przekręcał regulamin w trakcie trwania zakładów co dyskwalifikuje firmę kompletnie. Po prostu śmietnik a nie buk. Unibet wysyłał nieprawdę mailem o wypłatach a później się okazało, że pieniądze nawet nie wyszły.

Do góry
#91847 - 10/10/2003 19:56 Re: OFICJALNE STANOWISKO
McKracken Offline
Pooh-Bah

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad:
[qb]Promocją Blue Square zajmuje się spółka zależna, która jest odpowiedzialna za tego typu rzeczy. Ta firma się nie wywiązała z obietnic i z tego powodu nie będziemy już mieli styczności z BS przy kolejnych konkursach. Po prostu nie ufam tej firmie zależnej.(...)
Tak więc jeśli chodzi o obstawianie tam to wszystko jest ok, i z tego powodu nie chcę firmę karcić za zły marketing (wolę pisać dalej i przekazać dyrekcji jak oszykują ich "współpracownicy"). Inaczej to by była rekomendacja typu "Okocim to paskudne i niezdrowe piwo - trzymajcie się z daleka" tylko dlatego, że nie przyznała jakichś nagród.(...)
[/qb][/QUOTE]Conrad, tu nie ma znaczenia czy to wina firmy zewnetrznej. Faktem jest, ze sponsorem byla BlueSQ i chcac zachowac dobre imie powinna byla naprawic szkode wyrzadzona przez firme zewnetrzna.
Po drugie, nie chodzi mi o umieszczenie antyreklamy BlueSQ, a tylko o usuniecie reklamy (to ogromna roznica).

Do góry
#91848 - 10/10/2003 20:24 Re: OFICJALNE STANOWISKO
Conrad Offline

Ostatni banner Blue Square został przed chwilą zdjęty. Według mnie powinno się teraz promować głównie buków przyjmujących zakłady na naszą ekstraklasę i w tym kierynku będe teraz dążył.

Do góry
#91849 - 10/10/2003 23:01 Re: OFICJALNE STANOWISKO
Gabriel Offline

A ja się z Wami nie zgodzę
Jak gram w firmie jakiejś to oczekuje od niej, że jest rzetelna czyli: wypłąty docierają W UMÓWIONYM TERMINIE, nie zmieniają regulaminu w trakcie trwania zakładu, o zmianie powiadamiają.
Z bluesq nie słyszalem aby kiedykolwiek były problemy, są znani i polecani na całym świecie, a do expekt to sam mam obawe wpłacić. Zobaczcie, że nawet w Polsce są firmy zajmujące się reklamą i np. firma X jest reklamowana przez firme rekalmową Y. To tak jak mieć pretensje do blend a med ze dziecko zębów nie myje

Co do gamebookers to zgodzę się, że nagrody marne, ale dużo osób wypowiadało chęc grania za free dla satysfakcji wazne aby była oferta szeroka, a gb daje i oferte i nagrody.
Zobaczcie ile szumu wywołała promocja 3e w Mr bookmaker, to co dopiero 25e w GB

Koniec pisania pod wpływem

Powodzenia wszystkim życzę

Do góry
#91850 - 11/10/2003 13:26 Re: OFICJALNE STANOWISKO
Adolf 88 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/11/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Szakal:
[qb]HiFon tobie sie przyda pranie mozgu bo widze powyciagales tematu nawet z 2001 roku na forum LOL![/qb][/QUOTE]Ale sie uśmiałem jak tam zajrzałem
Ale jeszcze kolejne posty mnie rozbawiły: Hifon i jego przyjaciel (?)

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >