#91833 - 10/10/2003 00:54
Re: OFICJALNE STANOWISKO
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/06/2001
|
Conrad to coś ci powiem. Wiem ze nosisz w sobie mala wojne z placowkami Unibetu i Expektu ktorych doslownie przegoniles z forum a przeciwko Expektowi prowadzisz polityke anty. Dla przypomnienia podam iz Unibet dawal o ile pamietam 100$ dla zwyciezcy i 50$ dla finalisty. Expekt co miesiac fundowal chyba 100zł + 75zł + 25zł w Tabeli Typerow. Powodem przegonienienia sponsorow byly Twoje powody osobiste. Dla Unibetu nie chciales o tym mowic dla expektu konfliktem sie okazal regulamin skokow narciarskich. Patrzac na to ze strony zwyklych userow mysle ze dla nich lepsza byla stara polityka sponsorowania i za przeproszeniem głowno ludzi obchodzilo jak rozliczaja zakaldy. Wiem jedno postapiles zle rezygnujac i maja doskonalych sponsorow. To jest moje zdanie i mysle ze wiekszosc by mnie poparla w tym co wyzej napisalem. :zobacz:
|
Do góry
|
|
|
|
#91835 - 10/10/2003 01:50
|
Anonymous
Unregistered
|
CONRAD NA KAZDYM KROKU ROBISZ TO CO TOBIE ODPOWIADA A NIE TOCO WSZYSTKIM BY SIE PRZYDALO...GUWNO OBCHODZI WSZYSTKICH CO ROBI Unibet CZY JEST WIARYGODNY CZY NIE.. DAWALI KASE TO TRZEBA BYLO BRAC A NIE ZE TY GRASZ W GAMEBOOKERS TO TYLKO OD SWOICH FIRM BEDZIESZ BRAL. WEZ STARY JESTES DOROSLY A ZACHOWUJESZ SIE JAK DZIECKO. S PRZYKROSCIA STWIERDZAM ZE ADMINISTRATOR JEST OSOBAD NIEKOMPETENTNA I WCALE NIE BOJE SIE UZYC TYCH SLOW - BO NIE JSTEM BIODUSZA JAK PARE OSOB Z TEGO FORUM KTORE TEZ MA DO CIEBIE ZASTRZEZENIA. CONRAD ZAWSZE CIE SZANOWALEM I BEDE SZANOWAL ALE STRACILES DUZO W MOICH OCZACH. CIESZE SIE ZE SA TAKIE OSOBY JAK SZAKAL KTORE POTRAFACIA COS PIWIEDZIEC PROSZE NIE SZUKAC ARGUMENTOW PRZECIWKO MNIE W STYLU,, ILE TY MASZ WIADOMOSCI CORNAD MA WIECEJ I JEST DLUZEJ ZAREJESTROWANY TO WIE LEPIEJ'' BO TAKIE ROZUMOWANIE TYLKO WAS KOMPROIMTUJE JAKO LUDZI ROZUMNYCH ( HOMO SAPIENS). MIMO TEGO UWIERZCIE MI.. JESTEM NA TYM FORUM OBECNY OD PONAD 3 LAT I JESTEM PRZY WSZYSTKIM CO SIE TU DZIEJE I NAPRAWDE WIEM CO MOWIE.. POZDRAWIAM Z WYRAZAMI SZACUNKU HI-FON ps licze ze ze zlosci administrator nie zablokuje mi nicka
|
Do góry
|
|
|
|
#91837 - 10/10/2003 01:57
|
Anonymous
Unregistered
|
chcialem sie dowiedziec czy owe promocje sa jeszcze nader aktulane. a co to taki grzech smiertleny i porazajacy moje dobre imie?? bez przeady...
|
Do góry
|
|
|
|
#91839 - 10/10/2003 02:23
|
Anonymous
Unregistered
|
jezeli ty grasz za swoje pieniadze ciezko zarobione podejrzewam dla ,,zabawy'' i satysfakcji u bukmachera to rzycze powodzenia.. life is brutal... posluchaj tego i naucz sie paru madrych słów jeszcze zanim cokolwiek powiesz... Pozdrawiam iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#91845 - 10/10/2003 16:38
|
Pooh-Bah
Meldunek: 07/01/2002
|
Sts, Unibet, Expekt spadly z listy polecanych (choc i tak sa najpopularniejsze..) z powodu przekretow jakie spotkaly kilka osob z forum, BSQ zrobil na szaro WSZYSTKICH uczestnikow dwoch kolejnych edycji konkursu. I nic sie nie stalo ?! zgadzam sie z McKrakenem, z tematu 'zapisy', piil: [QUOTE] btw - dlaczego nadal sa polecanym bukiem? nie stracili zaufania ?[/QUOTE] :eek:
|
Do góry
|
|
|
|
#91846 - 10/10/2003 19:35
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Promocją Blue Square zajmuje się spółka zależna, która jest odpowiedzialna za tego typu rzeczy. Ta firma się nie wywiązała z obietnic i z tego powodu nie będziemy już mieli styczności z BS przy kolejnych konkursach. Po prostu nie ufam tej firmie zależnej. Jeśli chodzi o obstawianie to Blue Square jeszcze nigdy niczego złego nie zrobił i nadal jest to jedna z najsolidniejszych firm na świecie (tym bardziej po ostatnim przejęciu przez olbrzymi holding). Niestety tego samego nie możemy powiedzieć o firmie zajmującej się promowaniem Blue Square, ale jako bukmacher BlueSQ jest solidną firma. Tak więc jeśli chodzi o obstawianie tam to wszystko jest ok, i z tego powodu nie chcę firmę karcić za zły marketing (wolę pisać dalej i przekazać dyrekcji jak oszykują ich "współpracownicy"). Inaczej to by była rekomendacja typu "Okocim to paskudne i niezdrowe piwo - trzymajcie się z daleka" tylko dlatego, że nie przyznała jakichś nagród. Cztery osoby z poprzednich dwóch edycji zostaną nagrodzone z mojej własnej kieszeni - jedna już zresztą otrzymałą pieniądze. Pill, tak jak wspomniałem Blue Square jako bukmacher jeszcze niczego złego nie zrobił. STS np. oszukał graczy i nie wypłacił kupony zawarte na słynne Lemgo. Expekt też przekręcał regulamin w trakcie trwania zakładów co dyskwalifikuje firmę kompletnie. Po prostu śmietnik a nie buk. Unibet wysyłał nieprawdę mailem o wypłatach a później się okazało, że pieniądze nawet nie wyszły.
|
Do góry
|
|
|
|
#91849 - 10/10/2003 23:01
|
Meldunek: 13/03/2002
|
A ja się z Wami nie zgodzę Jak gram w firmie jakiejś to oczekuje od niej, że jest rzetelna czyli: wypłąty docierają W UMÓWIONYM TERMINIE, nie zmieniają regulaminu w trakcie trwania zakładu, o zmianie powiadamiają. Z bluesq nie słyszalem aby kiedykolwiek były problemy, są znani i polecani na całym świecie, a do expekt to sam mam obawe wpłacić. Zobaczcie, że nawet w Polsce są firmy zajmujące się reklamą i np. firma X jest reklamowana przez firme rekalmową Y. To tak jak mieć pretensje do blend a med ze dziecko zębów nie myje Co do gamebookers to zgodzę się, że nagrody marne, ale dużo osób wypowiadało chęc grania za free dla satysfakcji wazne aby była oferta szeroka, a gb daje i oferte i nagrody. Zobaczcie ile szumu wywołała promocja 3e w Mr bookmaker, to co dopiero 25e w GB Koniec pisania pod wpływem Powodzenia wszystkim życzę
|
Do góry
|
|
|
|
|
|