|  
| 
| 
| 
| #849657 - 10/01/2007 15:10  Re: Pointbet [7]
[Re: z o ® r o] |  
|   member

Meldunek:  05/12/2006
 | 
Ze jak? A po co mam grac i tracic to co zarobilem? W zime i na wiosne bryndza sie robi. Nie ma sensu przewalic tego co sie zarobilo. Ja obstawiam glownie pilke nozna - jest masa kontuzji, przemeczenie wchodzi w gre itp. - robi sie totolotek.Zobacz np. co sie z Chelsea robi.

Swoj plan zrobilem, chciwy nie jestem - mi wystarczy. Poza tym to wiele czasu zabiera.

Potem bardziej lajtowo moze - liga polska, norweska i brazylijska potem, jakas progresja na Gretne itp. - nie za takie stawki jak sierpien - grudzien. Te 5 miechow na bukmacherke jest najlepsze co widac po problemach pointbetu
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #850434 - 10/01/2007 19:25  Re: Pointbet [7]
[Re: aha'] |  
|   old hand

Meldunek:  29/05/2006
 | 
Ze jak? A po co mam grac i tracic to co zarobilem? W zime i na wiosne bryndza sie robi. Nie ma sensu przewalic tego co sie zarobilo. Ja obstawiam glownie pilke nozna - jest masa kontuzji, przemeczenie wchodzi w gre itp. - robi sie totolotek.Zobacz np. co sie z Chelsea robi.

Swoj plan zrobilem, chciwy nie jestem - mi wystarczy. Poza tym to wiele czasu zabiera.

Potem bardziej lajtowo moze - liga polska, norweska i brazylijska potem, jakas progresja na Gretne itp. - nie za takie stawki jak sierpien - grudzien. Te 5 miechow na bukmacherke jest najlepsze co widac po problemach pointbetu
stary masz głowę na karku - podziwiam - i najlepszą cechę gracza wiesz kiedy powiedzieć passe - gratulacje chłodna analiza to jest to -  ( u mnie z kolei raczej lepsza jest wiosna - po rozpoznaniu już konkretnym drużyn ) pozdro |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #851965 - 11/01/2007 09:16  Re: Pointbet [7]
|   Pooh-Bah

Meldunek:  30/11/2004
 | 
[...] Gracze zawodowi po dobrym dla siebie okresie zaczęli realizować zyski, podobnie jak w lipcu. Dodajmy jeszcze, że okres, o którym mowa był dla graczy zawodowych jeszcze lepszy niż ten z pierwszej połowy roku i stąd być może większe problemy finansowe Pointbetu niż w lecie. [...] Wg mnie w ostatnim okresie 2006 roku gracze grajacy "pod prad" stracili sporo w PB ale ci ktorzy grali "z pradem" tzn. jak kurs na cos spada to graja (albo graja cos i dlatego kurs spada) zarobili sporo. W czasach kiedy bylo odwrotenie nie mieli problemow z wyplatami wiec moze tych grajacych "z pradem" jest tam wiecej. Do tego dochodzi koniec roku - kasa potrzebna na swieta, Sylwestra itd. i jeszcze (a moze przede wszystkim przerwa w wielu ligach pilkarskich i wieksze kwoty ludzie przenosza gdzie indziej). Ja jeszcze troche poczekam ale dzialanie strony zaczyna byc zadowalajace i jak bedzie sygnal, ze jest lepiej z wyplatami robie depozyt. Wojtek |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #852295 - 11/01/2007 12:49  Re: Pointbet [7]
[Re: kazow] |  
|   Pooh-Bah

| 
Poradz im, zeby trzymali pieniadze w mbank albo Inteligo - nie beda musieli tyle jezdzic, zeby wyplacic i moze bedzie szybciej ;-)
 Wojtek
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #852347 - 11/01/2007 13:08  Re: Pointbet [7]
|   veteran

Meldunek:  11/12/2005
 | 
-ze wzgledow bezpieczentwa PB trzyma kase na jednym glownym koncie do wyplat, al wieksza czesc jest rozproszona po bankach w okolicznych zajatyckich krajach. Niestety jak glowne konto wskutek duzej liczny wyplat zaczyna wysychac, jeden z szefow PB musi osobiscie sie wybrac i pojezdic po tych bankach i zlecic przelew na glowne konto.
Nigdy nie gralem w pointbet, ale jak ktos pisze ze szef firmy musi pojezdzic po bankach  azjatyckich, aby zrealizowac przelewy to dla mnie jest to conajmniej smieszne    |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #852463 - 11/01/2007 13:40  Re: Pointbet [7]
|   Pooh-Bah

| 
Moze nie ma kogo wyslac bo byla redukcja etatow ;-) 
 A na powaznie to pewnie kasa nie jest na kontach na 2% tylko zainwestowana w cos bardziej dochodowego i trzeba na bierzaco podejmowac decyzje z czego sie wycofac, zeby zminimalizowac strate. Do tego kwoty tez sa wysoki i moze rzeczywiscie trwa to dlugo i wymaga obecnosci szefa firmy.

Wojtek
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #852541 - 11/01/2007 14:17  Re: Pointbet [7]
|   addict

Meldunek:  14/04/2004
 | 
Kazow....z calym szacunkiem....ale jak zaczynasz pisac "cos na uspokojenie" to moze lepiej wcale :).Czy my tam zostaniem to sprawa kompletnie nieistotna. Licza sie azjatyccy grcze. Oni zadecyduja co dalej.
 Z drugiej strony - jaki % z jakiejs wydumanej inwestycji ktora ograniczyla im plynnosc jest warty spalenia swojego wizerunku na ktory pracowalo sie latami? Jak inwestuja na taki magiczny % to po cholere sie brac za interes ktorego rentownosc operacyjna jest 2-3%?
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #852569 - 11/01/2007 14:34  Re: Pointbet [7]
[Re: Marcin] |  
|   addict

Meldunek:  14/04/2004
 | 
Z ta rentownoscia to troche splycilem temat    bo maja dzieki naszym depozytom darmowy kredyt i fajna dziwgnie finansowa ....ale to bez znaczenia w calosci problemu. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #854769 - 12/01/2007 08:23  Re: Pointbet [7]
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  18/11/2004
 | 
heh, dowiem sie gdzie mieszka    mze nawet on nas odwiedzi zeby wreszcie zalozyc to polskie konto w banku wymarzone ... a moze tylko tak dla uspokojenia   a tak na serio ... jak juz ktos zauwazyl nie mam wplywu na sprawy finansowe poza rodawaniem troche bonusow dla Polski troche sie tym juz zajmuje i poswiecilem troche czasu i energii ... dla niewtjaemniczonych ...robie to spolecznie czyli za friko ... po prsotu lubie i zal patrzec jak sa czasem jakies problemy  i praca z kilku miesiecy idzie sie pasc w kilka minut |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #855302 - 12/01/2007 14:24  Re: Pointbet [7]
|   stranger

Meldunek:  20/12/2006
 | 
Ma ktos alternatywny adres z ktorego teraz strona chodzi? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #855343 - 12/01/2007 14:55  Re: Pointbet [7]
|   Pooh-Bah

| 
U mnie dzisiaj dzialalo i moglem sie logowac. Teraz dziala www2 ale przekierowyje mnie na www i to nie dziala. Przyznam sie, ze mnie to bardziej martwi niz powolne wyplaty. Z wyplatami mozna zrozumiec, ze duzo, ciezko zabrac kase itd. Ale jak nie ma kasy i ochoty na zapewnienie normalnego dzialania serwera od ponad roku wlasciwie (kiedy to bylo, ze w weekendy wlasciwie nie dzialal) to trudno miec zaufanie, ze kasa bedzie w PB bezpieczna.
 Niestety powoli przechodze do konkurencji :-(((

Wojtek
 |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |