[QUOTE]Oryginalnie wysłał Wojtek78:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Arcyinkwizytor:
[qb]pojedynek(?) Wojtek78 - Arcyinkwizytor
awans: Wojtek78
Gratuluję Wojtek awansu do następnej rundy - szkoda jedynie, że przyjmujesz taka chamską taktykę i nie grasz w otwarte karty. Przykro mi, że miałem takiego pecha trafić na Ciebie - chciałem sie zmierzyć z kimś kto daje typy w miarę równocześnie, bez kalkulacji, a nie na ostatnia chwile, gdy wszystko jest juz jasne.[/qb][/QUOTE]Nie kalkuluje ledwo co zdażyłem podac te typy dlatego sam sobie napisałem :stop: . Choć prawde powiedziawszy przegrałeś zasłużenie i nie wiem o co te pretensje. Z moich kuponów wynika że miałbym lepsze typy niż te z wieczornej niedzielnej łapanki.[/qb][/QUOTE]Wojtek - nie mam pretensji o moją porażkę - moje typy były słabsze - jednak postaw się w mojej sytuacji - nie znam zamiarów przeciwnika, nie znam jego typów, a na przykład korzystam w tym czasie z kompa z kawiarenki - wchodzę w niedzielę, a tu znowu żadnych typów przeciwnika -czas kończy mi sie powiedzmy za godzinę(nieważne) i co robię? - wiem, że nie bedzie mnie juz do poniedziałku, wiec daje typy - ale niew wiem czy mają to byc typy o kursach 1,5 ,1,4, 1,7 czy 3,4, więc daje na przypał 3 mecze po kursach około 2, bo przecież nie wiem jakie zagrasz typy. I czy to jest sprawiedliwe? Przecież ktoś taki jak Ty startuje od razu z wielkim handicapem, gdy zna juz wszystkie typy przeciwnika. To ma być pojedynek - typy dawane w miarę na przemian - wtedy jest obopólna kalkulacja - Ty zagrasz tak, ja zagram tak - z zazdrością patrzyłem na prowadzone pojedynki w innych parach, gdzie tak właśnie były dawane typy - wtedy nawet porażka po takiej walce fair smakuje czasem jak zwyciestwo - przynajmniej ma sie satysfakcję z przebiegu obustronnej walki. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że przeciez byłeś w piatek na internecie (pisałeś posty), więc spokojnie mogłeś oddac chociażby 2,3 typy, a dopiero w niedzielę resztę. Potwierdzam jedynie słowa Bebu, że regulamin jest zły i nie ukrywajmy problem istnieje od dawna - tylko jedynie osoby, które ten problem dotknął potrafią o tym powiedzieć.
pozdrawiam