[QUOTE]Oryginalnie wysłał slav007o:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Ralf.:
[qb]Gratulacje trafnych typów, ja nie mialem dostepu do netu wiec dlatego typy dopiero teraz.
#5 dzisiaj 17.00
Aberdeen - Hearts HT/FT -2 kurs 3.50
Pozdrawiam
iwo: [/qb][/QUOTE]Witam Ralf. wszystko pięknie i cacy gdyby nie fakt że przez Twój ostatni zakład nasz pojedynek jest nadal nie rozstrzygnięty. Ja trafiłem wszystkie pięć typów z łącznym zyskiem około 300 j. Ty zaś nie trafiłeś swoich pierwszych 3, później trafiona Kopenhaga no i nie wiem co z tym meczem na ligę szkocką. Co to w ogóle za zakład ?? Pierwsza i druga połowa wygrana więcej niż 2 bramkami, czy też pierwsza i druga połowa wygrana dla Hearts. Jeżeli chodzi o pierwszą opcję to wtedy chyba nie ma zakładów na takie zdarzenia, a jeżeli brałeś pod uwagę opcję numer dwa to chyba zapisuje się to jako 2/2 a nie -2, dlatego jak możesz to wytłumacz mi bardzo proszę jak rozliczyć ten zakład. Po tym będzie wiadomo kto awansował dalej.
Pozdrawiam
SLAV[/qb][/QUOTE]witam - aby wyjaśnić o co chodzi z tym typem to podałem ze HEARTS wygra w pierwszej i drugiej połowie czyli HT/FT - 2 i tak było hearts wygrało pierwsza i drugą połowe wiec zakład uwazam ze wszedł.