Konkurs się kończy po finale, tak samo jak każdy turniej czy impreza sportowa kończy się po zakończeniu finałowego spotkania. :rolleyes:
Trochę zabawne jest stwierdzenie, że konkurs trwa... aż do rozpoczęcia następnej edycji. Takich bzdur dawno nie słyszałem, ale przynajmniej działa to całkiem nieźle na humor.
Czyli według Ciebie konkurs cały czas dalej trwa i jeszcze się nie skończył??? Jeju, to chyba przedwczesne były te wszystkie gratulacje!
Czyli MŚ w Koreii/Japonii tak naprawdę się jeszcze nie skończyły i potrwają aż do rozpoczęcia się mistrzostw w 2006 r.? LMAO!!
iwo: dla pana, który nie potrafi się przyznać do zwykłego, małego błędu tylko za każdą cenę próbuję się wymignąć. I znów tu na myśl przychodzi pani Begger... choć w tym przypadku można to było od razu wytłumaczyć jako zwyczajny błąd bo za coś takiego nie grożą surowe konsekwencje prawne tak jak w przypadku nieszczęsnej pseudo-posłanki.
Na zakończenie - tak, nagrody zostaną przyznane mimo nie spełnienia wymogu podania ID przy zapisaniu się do konkursu. Mam nadzieję, że inni forumowicze nie będą mi mieli za złe za tę decyzję.