#956064 - 13/02/2007 12:28
Re: NBA 13/02/2007
[Re: Robak1984]
|
veteran
Meldunek: 13/01/2005
|
MIAMI-PORTLAND H(0-9) typ 1 kiedys portland musi wysoko przegrac i mysle ze to bedzie dzisiaj dlaczego? 1. ostatnia wysoka porazka 29.01.2007 z hornets 2. w styczniu porazka z heat 3 ptk ( heat bez o.neila ) 3. Heat maja sporo do odrobienia jezeli chca miec przewage własnego boiska w fazie play off jak na razie sa dopiero na 8 miejscu
CHICAGO-TORONTO H(0-5) typ 1 Ach te byki milosc do nich chyba jest wieczna nie zmnienia to jednak faktu ze graja coraz lepiej a ostatnia wygrana z suns powinna ich uskrzydlic. z drugiej strony stoja raptorsi co prawda lider atlantic division ale jakos zespol mnie nie przekonywujacy.Pierwszy mecz w tym sezonie byki win 11 ptk następny 3 i znow 10.
trzeci typ to K.BRYANT (LAKERS) PKT 28,5 over nie cierpie obstawiac meczy knicks gdyz sa nieprzewidywalni. Lakers 3 ostatnie mecze to porazki najwyzsza pora na win jednak do tego potrzeby jest skuteczny koby
pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#957333 - 13/02/2007 18:38
[Re: Ignorator]
|
veteran
Meldunek: 29/03/2005
|
Popieram typ Ignoratora. Memphis w rozsypce, atmosfera jest fatalna , a Hornetsi do premiowanego awansem do playoff miejsca potrzebują jednego zwycięstwa. Można również spróbować z handim -1 o 0.04 kursie wyższym. Dobry typ na nockę. Do tego Chicago z handicapem -4 w Pinnacle (jeszcze po południu był dostępny po takiej niskiej linii) . Byki zwykli dobrze radzić sobie na własnym parkiecie. Mają zdecydowanie więcej atutów niż Raptors. Dla odważnych za 1,5/10 można spróbować Portland 
|
Do góry
|
|
|
|
#957482 - 13/02/2007 19:07
[Re: Gogi]
|
addict
Meldunek: 08/11/2005
|
CHICAGO-TORONTO H(0-5) typ 1 Ach te byki milosc do nich chyba jest wieczna nie zmnienia to jednak faktu ze graja coraz lepiej a ostatnia wygrana z suns powinna ich uskrzydlic. z drugiej strony stoja raptorsi co prawda lider atlantic division ale jakos zespol mnie nie przekonywujacy.Pierwszy mecz w tym sezonie byki win 11 ptk następny 3 i znow 10.
Witam. Wogole nie zgadzma sie z tym typem. Wiem ze bulls maja jeden z lepszych bilansow w lidze jesli chodzi o gre na wlasnych smieciach ale wiele ludzi dalej nie docenia Toronto. Nie jest to druzyna z przed kilku sezonow, takze historia sie nie liczy (nawet ta z tego sezonu) bo jelsi mnie pamiec nie myli to 2 z 3 spotkan Bulls wygrali pod nieobecnosc Bosh'a w Toronto a takze Bullsi nie byli oslabieni brakiem Nocioni'ego. Do tego wszystkiego Toronto ostatniego czasu bardzo dobrze gra a jelsi przegrywa to raczej mecz jest i tak bardzo wyrownany. Ja daje tutaj 50/50. Dla mnie wartosc po stronie gosci  Poszukam rowniez zakladow na punkty Bosha. To bedzie jego noc(mam nadzieje)  P.S. Wygranna Bulls z Suns niczego nei odzwierciedla bo jak kazdy wie druzyna z Phoenix ma powazne problemy z kontuzjami.
|
Do góry
|
|
|
|
#957518 - 13/02/2007 19:16
[Re: Gr3g]
|
addict
|
Do Vantheman. Nie widze senzu inwestycji nawet 1.5 units w Portland. Tak, wygrali ostatni mecz na wyjezdzie i to dosc wysoko ale... Dzis graja z Miami i dalej im 0% szans gdyz roznica pomiedzy tymi dwoma druzynami jest kolosalna a jakw szyscy wiemy Miami bedzie odrabiac straty teraz. Ostatnie spotkanie z Suns, Miami kontrolowalo od poczatku do konca takz ejak dlamnie jest to zaklad. Miami ML 10/10 HC troszke zaduzy, ML niewysoki kurs ale do combo jakiegos jak znalazl.  Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#957546 - 13/02/2007 19:23
|
enthusiast
Meldunek: 28/08/2005
|
Do Vantheman. Nie widze senzu inwestycji nawet 1.5 units w Portland. Tak, wygrali ostatni mecz na wyjezdzie i to dosc wysoko ale... Dzis graja z Miami i dalej im 0% szans gdyz roznica pomiedzy tymi dwoma druzynami jest kolosalna a jakw szyscy wiemy Miami bedzie odrabiac straty teraz. Ostatnie spotkanie z Suns, Miami kontrolowalo od poczatku do konca takz ejak dlamnie jest to zaklad. Miami ML 10/10 HC troszke zaduzy, ML niewysoki kurs ale do combo jakiegos jak znalazl.  Pozdrawiam gr3g co sadzisz i jaka jest twoja opinia ? Miami - Portland 1 Houston - Sacramento 1 Wejdzie?
|
Do góry
|
|
|
|
#957612 - 13/02/2007 19:39
[Re: dono]
|
addict
|
Dono: O miami juz pisalem, a Houston sma gram z handi to klamalbym mowiac ze wydaje mi sie ze nie  Czy wejdzie to sie okaze, przyszlosci nie potrafie przewidziec. Nie lubie pytania "Wejdzie?" bo nie ma nic pewnego  Ale ja gralem te (o ktore zapytales) typy takze uwazam ze Miami i Houston dzis dadza rade. 
|
Do góry
|
|
|
|
#957642 - 13/02/2007 19:43
|
Profesor
Meldunek: 19/08/2005
|
Witam. Wogole nie zgadzma sie z tym typem. Wiem ze bulls maja jeden z lepszych bilansow w lidze jesli chodzi o gre na wlasnych smieciach ale wiele ludzi dalej nie docenia Toronto. Nie jest to druzyna z przed kilku sezonow, takze historia sie nie liczy (nawet ta z tego sezonu) bo jelsi mnie pamiec nie myli to 2 z 3 spotkan Bulls wygrali pod nieobecnosc Bosh'a w Toronto a takze Bullsi nie byli oslabieni brakiem Nocioni'ego. Do tego wszystkiego Toronto ostatniego czasu bardzo dobrze gra a jelsi przegrywa to raczej mecz jest i tak bardzo wyrownany. Ja daje tutaj 50/50. Dla mnie wartosc po stronie gosci  Poszukam rowniez zakladow na punkty Bosha. To bedzie jego noc(mam nadzieje)  P.S. Wygranna Bulls z Suns niczego nei odzwierciedla bo jak kazdy wie druzyna z Phoenix ma powazne problemy z kontuzjami. Ja również nie zgodze się z typen na Chicago -4 Oglądałem mecz z Phoenix i od początku wszystko ukladało się po myśli Bulls. Na zagrali Nash i Diaw a zaraz na początku meczu faule złapali Stoudemire Barbossa i Marion bodajże więc na parkiecie pojawili się zmiennicy a trzeba powiedziec że troszke im jednak brakuje to poziomu Hinricha Gordona czy Denga więc wynik był jaki był. Po przerwie Suns wyszli pierwszą piątką i zmiażdzyli Bulls i w ciągu jdnej kwarty odrobili strate 15 i dołożyli 5 pkt wychodząc na prowadzenie.Takiego przestoju w grze jaką mieli Bulls to dawno nie widziałem - ( chyba od czasu gdy Houston w jednym z meczy zrobili run 32-9 ) - mnóstwo strat , naprawde głupich bezsensownych strat , fatalna skuteczność i zero pomysłu na gre przy będących na fali graczy Suns. Gdyby nie złapane wcześniej faule wyżej wymienionych i konieczność zejścia ich na ławke oraz słabość zmienników mecz skoczyłby się odwrotnym wynikiem i to Suns byliby górą !!! W czwartej kwarcie obudził się Hinrich Gordon Deng i znowu pod nieobecność pierwszej piątki Słońc Bulls wyszli na wysokie prowadzenie które utrzymali do mety. Faktycznie Toronto chyba dalej jest niedoceniane nie tylko wsród booków ale to dobrze trzeba korzystać póki grają dobrą koszykówke. Zawsze przy okazji meczów Chicago powtarzam się że Bulls przeplatają dobry mecz z fatalnym.O ile mecz przeciwko Suns za wyjątkiem 3 Q można uznać za dobry to jak mi sumienie podpowiada dziś czas na słabszy dzien Bulls a przy równo grających Raptors z Boshem w składzie to ja dziś zagram Toronto ML lub z dodatnim handicapem.
|
Do góry
|
|
|
|
#958549 - 13/02/2007 23:00
[Re: KRAJAN]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/01/2006
|
 New Jersey Nets - San Antonio Spurs -4,5 --> 2 /@ 1,65 Betgun Dla koszykarzy San Antonio Spurs dzisiejszy mecz będzie 7 kolejnym rozegranym na wyjeździe. Do tej pory w tych 6 potyczkach wygrali zaledwie 2 razy (z Lakersami i Wizards), a przegrali 4 (z Utah, Phoenix, Orlando i Miami). Spursi grają ostatnio fatalnie, zwłaszcza w 3 i 4 kwarcie. O ile do przerwy jeszcze jakoś sobie radzą to w czasie ostatnich 24 minut całkowicie oddają pole swoim rywalom. Najbardziej frajerską porażką była ta poniesiona w Orlando, kiedy to do przerwy SAS prowadziło różnicą 11 pkt, a ostatecznie przegrali 102-106 tracąc decydujące pkt na 0,08 sek przed końcem meczu po efektownym slam dunku Howarda. Jednak z tej porażki nie wyciągnęli chyba zbyt wielu wniosków, bo w ostatnim spotkaniu z Miami ponownie prowadzili po pierwszej połowie, a w drugiej odsłonie przestali istnieć na parkiecie. Mam nadzieję, że dzisiaj w końcu zaczną grać tak, jak przyzwyczaili do tego swoich kibiców. Zadanie powinni mieć o tyle łatwiejsze, że w ekipie Nets nie zagra dzisiaj Jason Kidd. Ile ten zawodnik znaczy dla ekipy z New Jersey to chyba nie muszę nikomu mówić. Dodając do tego stare kontuzje: Jeffersona i Krstica widzimy, że ze składu gospodarzy wypada 3 zawodników z podstawowej piątki, których za bardzo nie ma kto zastąpić. Marcus Williams, który zapewne zastąpi Kidda, jest bardzo utalentowany, jednak wg mnie nie jest jeszcze w stanie poprowadzić drużyny do zwycięstwa przez cały mecz. Do tego wszystkiego dochodzi bilans bezpośrednich pojedynków między tymi drużynami: od 3 sezonów Netsi nie potrafią wygrać z San Antonio (3 porażki u siebie: -14, -10, -10 i 3 porażki na wyjeździe). Tak więc zdecydowanym faworytem tego meczu są goście i myślę, że poradzą sobie dzisiaj z osłabionymi gospodarzami. Chciago Bulls - Toronto Raptors --> 1 /@ 1,53 Betgun Toronto w tym roku nie przegrało jeszcze dwóch spotkań z rzędu - ostatni raz takie zdarzenie miało miejsce 30 grudnia i 3 stycznia. Dzisiaj Raptors zawitają do Chciago, gdzie przyjdzie im się zmierzyć z bardzo dobrze grającymi u siebie Bykami. Bulls powracają do domu po 7 wyjazdowych spotkań, których bilans wynosi: 3 zwycięstwa, 4 porażki. O tym, jak groźne u siebie potrafi być Chicago, przekonały się m.in. takie ekipy jak: Dallas, Miami, Cleveland czy Detroit. Do grania tego typu skłania mnie jednak przede wszystkim ta seria Toronto bez dwóch przegranych spotkań z rzędu. Ostatni mecz Raptorsi przegrali z Detroit, dlatego też dzisiaj zagram ponownie przeciwko nim. Dodatkowo za tym typem przemawia bilans bezpośrednich pojedynków między nimi. W tym sezonie spotkali się 2 razy i za każdym razem wygrywało Chicago. Podobnie było w grze przedsezonowej. Drużyna z Kanady ostatni raz w Chicago wygrała w kwietniu 2002 roku. Od tamtej pory Toronto przegrało wszystkie 9 spotkań rozgrywanych w hali United Center.
|
Do góry
|
|
|
|
#958575 - 13/02/2007 23:15
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Memphis Grizzles - New Orleans HornetsWiele osób widze, że 'grzeje' się na ten mecz i zagranie na zespół gości. Pewnie mają ku temu powody, ja takowych za dużo nie widze. Mem to obok Bostonu najgorsza ekipa w lidze. Bilans ten 'zawdzieczają' w dużej mierze długiej nieobecności w składzie lidera tego zespołu - Gasola. On jest motorem napędowym Mem, najważniejszym zawodnikiem. Gdy wrócił na parkiet zdecydowanie poprawiła się gra w ataku Grizzlies. Jednak w obronie nadal nie za dobrze. Ale NO do gigantów ligi nie należy i aby się nie pogrązać ekipa z Memphis takie mecze jak ten dzisiejszy musi wygrywać. NO w ostatnich dziesieciu meczach wygrał aż 8 ! Nie jest to drużyna, która przyzwyczaila kibicow do długich serii zwycięstw i dziś licze na L Gay i Miller w ostatnim czasie grają niezły basket i dziś powinni cieszyć się ze zwycięstwa. Niestety dopiero 14 w obecnym sezonie .. Typ : Memphis @ 1,98 4/10
|
Do góry
|
|
|
|
#958588 - 13/02/2007 23:26
|
Profesor
|
Chciago Bulls - Toronto Raptors --> 1 /@ 1,53 Betgun W tym sezonie spotkali się 2 razy i za każdym razem wygrywało Chicago. Podobnie było w grze przedsezonowej. Drużyna z Kanady ostatni raz w Chicago wygrała w kwietniu 2002 roku. Od tamtej pory Toronto przegrało wszystkie 9 spotkań rozgrywanych w hali United Center. Owszem przegrali (97-107) ale dlaczego nie napisałeś że Toronto grało bez C.Bosha który średnio zdobywa 23 pkt na mecz szkoda że nie napisałeś że nie gra dziś Nocioni który jest BARDZO ważną postacią w ekipie Bulls, dziś w gry wypadł również PJ.Brown. Poza tym jak można brać na poważnie fakt że Toronto nie wygrało w United Center skoro ni jak ma się obecna ekipa ( duzo mocniejsza ) do grającej kilka lat temu ? Chciałbym jeszcze tylko napisać że poraz kolejny Panowie Hinrich Deng i Gordon spędzą ponad 40 minut na parkiecie ... Hinrich z Suns grał 48 minut ... ciekawe jak długo pociągnie  I z innej beczki Bulls tuła sie po stanach, latają z meczu na mecz zwiedzając Ameryke a Toronto od 6 meczu zagrało sobie w Atlancie po czym udalo sie na mecz do stolicy ośmieszając Wizzards a następnie pojechalo do siebie by ogolić przesłabe Clippsy Orlando i Lakers ... Poza tym dziwi mnie troszke granie na Bulls.Fakt u siebie mają bardzo dobry bilans ale ogólnie forma jak dla mnie do tyłka Seria Bulls : WWWLWWLLLW... Seria Toronto : WWWLWWWWWL... Może Ja się poprsotu nie znam 
|
Do góry
|
|
|
|
#958595 - 13/02/2007 23:34
[Re: Stoin]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Stoin - wszystko co napisałeś ok  I się z tym zgadzam. Drużyna Toronto ostatnimi czasy bardzo mocna, nie ma sensu jej porównywac do druzyny grającej kilka lat temu .. Jak dla mnie ten mecz to = brak typu  Hinrich - ważne ogniwo i rzezywiście nie wiadomo czy długo pociągnie i wytrzyma do konca meczu na maxymalnych obrotach. Nie zdziwie się jesli ten mecz wygrają Byki np 10 ptk i nie zdziwie jeśli Raptors wygrają + 10 PS. Całe forum wie, że się nie znasz na NBA 
|
Do góry
|
|
|
|
#958605 - 13/02/2007 23:46
[Re: Platini]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 21/04/2005
|
W zwiazku z tym, ze pewnie nie wiele osob odwiedza moj temat w Private Picks; swoje analizy z NBA bede wklejal rowniez tutaj.
Memphis Grizzlies - New Orleans Hornets Over 206.5 @ 1.90
Obie druzyny spotkaly sie juz dwa razy w tym sezonie. Ich ostatni pojedynek ktory odbyl sie zaledwie 3 dni temu zakonczyl sie zwyciestwem "Szerszeni" 114:99. Swietny mecz rozegral Paul i West ktorzy rzucili odpowiednio 23 i 22 punkty. Odkad Paul i West wrocili do ekipy NO po kontuzji, zespol ktory mial najmniejsza srednia zdobytych punktow na mecz przerodzil sie w ekipe "overowa". Przed powrotem ww. dwoch zawodnikow, Szerszenie zdobywali srednio 92 punkty na mecz, a w ostatnich czterech meczach gdzie trener mogl juz korzystac z Paula i Westa ekipa NO zdobyla srednio 112 punktow. Dzis licze na kolejny dobry wystep Paula, Westa i Gasola, ktorzy wraz ze swoimi kolegami z zespolow powinni porzucac troche "Trójek" ;\)
San Antonio - New Jersey 1(-8) @ 1.92
W druzynie New Jersey zabraknie Jasona Kidda... I wlasciwie po tym zdaniu mozna by zakonczyc analize... Dzis NJ zagra po raz pierwszy bez Kidda w tym sezonie ktory do tej pory mial srednia 14 punktow, 8 zbiorek i 9 asyst na meczu. Zamiast Kidda, w dzisiejszym meczu ma zagrac Marcus Williams, ktory w tym sezonie zagral 11 meczy i zdobywal srednio 11 punktow dodajac do tego 4 asysty. Jesli ekipa San Antonio zajmie sie skutecznie blokowaniem Vince Cartera mysle, ze wtedy hc dla SA jest spokojnie do pokrycia.
|
Do góry
|
|
|
|
#958611 - 14/02/2007 00:01
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/01/2006
|
Owszem przegrali (97-107) ale dlaczego nie napisałeś że Toronto grało bez C.Bosha który średnio zdobywa 23 pkt na mecz
A dlaczego nie napisałeś, że Toronto z Boshem przegrało w Chciago 90-93? Szkoda, że nie napisałeś, że Toronto bez Bosha potrafiło wygrać u siebie z New Jersey albo na wyjeździe z Orlando, a z Bykami przegrało dość zdecydowanie. szkoda że nie napisałeś że nie gra dziś Nocioni który jest BARDZO ważną postacią w ekipie Bulls, dziś w gry wypadł również PJ.Brown. Występ PJ. Browna stoi pod znakiem zapytania Poza tym jak można brać na poważnie fakt że Toronto nie wygrało w United Center skoro ni jak ma się obecna ekipa ( duzo mocniejsza ) do grającej kilka lat temu ? Tylko weź pod uwagę, że Chciago też jest dużo mocniejsze niż np. sezon temu Chciałbym jeszcze tylko napisać że poraz kolejny Panowie Hinrich Deng i Gordon spędzą ponad 40 minut na parkiecie ... Hinrich z Suns grał 48 minut ... ciekawe jak długo pociągnie  Hinrich jak już coś to z Phoenix grał 43 min, najdłużej grał Deng 47 min. Jak długo pociągną? Mecz z Phoenix był 2 dni temu, poza tym to nie jest polska liga koszykówki tylko NBA, więc o ich kondycję aż tak bardzo bym się nie martwił. I z innej beczki Bulls tuła sie po stanach, latają z meczu na mecz zwiedzając Ameryke a Toronto od 6 meczu zagrało sobie w Atlancie po czym udalo sie na mecz do stolicy ośmieszając Wizzards a następnie pojechalo do siebie by ogolić przesłabe Clippsy Orlando i Lakers ... Z Wizards to akurat grali u siebie i to przed meczem z Atlantą. Zapomniałeś jednak napisać, że przed meczem ze "stołecznimi" zostali pokonani przez "średnią" Indianę... Poza tym dziwi mnie troszke granie na Bulls.Fakt u siebie mają bardzo dobry bilans ale ogólnie forma jak dla mnie do tyłka Seria Bulls : WWWLWWLLLW... Seria Toronto : WWWLWWWWWL... Może Ja się poprsotu nie znam Patrzysz na serie... fajnie... tylko weź pod uwagę, że większość ostatnich spotkań Byki grały na wyjazdach, a Toronto u siebie. A wiadomo, że Chicago znacznie lepiej gra u siebie niż na obcych parkietach, podobnie zresztą jak Toronto... No, ale nic zobaczymy rano kto ma rację... A tak poza tym to ja chyba też się mało znam na NBA...
|
Do góry
|
|
|
|
#958624 - 14/02/2007 00:20
[Re: zaper]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/10/2001
|
sie udalo z Detroit  Ostatnio: 1-0 (+9.9) Bilans: 48-41 (+124.06)Dzisiaj bez mocniejszych cudow...moim zdaniem 3 pewki do ako: Miami Heat 1.220 No coz Heat musza nieco podgonic zeby z awansem do play off nie bylo zadnych numerow. Z San Antonio zagrali kapitalnie o ile 1 polowa jescze byla wyrownana i Wade'owi nie dali porzucac przy jednej akcji sprowadzili go nawet do parteru gdzie po upadku myslalem ze chlopak se cos zrobil w 2 polowie wyszedl i byl nie do zatrzymania! Szaku nie zagral moze swietnie ale swoje pod koszem zrobil. Niezle zagral Kapono - zwlaszcza super zbieral. Walker tez se sypnal 2 troje  Ogolnie dosc dobra pomyslowa gra Miami , choc pierwsza postacia byl na pewno Wade mimo 6 strat i malej ilosci pktow do przerwy w 2 polowie byl najjasniejsza postacia. A Portland ogralo Wash ale bez Antawna i przy slabej formie Arenasa to zwyciestwo na mnie wrazenie nie robi. Izi Miami Dallas Mavericks 1.174 Bez komentarza. Dallas leja czolowke a co dopiero slabe Milwauke. Pewka...do kombo Houston Rockets 1.294Houston po mocnej porazce z Dallas zgniotlo Charlotte i zanosi sie na kolejny pewny win. Bo to co graja chlopaki z Sacramento to wola o pomste do nieba...na dodatek przegrac u siebie z beznadziejnym na wyjazdach Seatle ojjjj. Ciekawe co bedzie jak wroci Jajo Houston bedzie mialo jeszcze mocniejsza pake  Win mysle ze bedzie spokojnie ale z handi bym raczej uwazal predzej brac handi Dallas... Calosc daje ako 1.85 I chyba dzis mi starczy za FULL STAKE: 10/10Pozdro Ryan
|
Do góry
|
|
|
|
#958632 - 14/02/2007 00:33
[Re: RyanGiggs]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 21/04/2005
|
Lakers - Knicks 2 @ 3.86 i ewentualnie Dla osob nie lubiacych ryzyka; Lakers - Knicks 2 (+7.5) @ 1.92
Druzyna Lakersow jest aktualnie po po trzech ciezkich bojach stoczonych z dobrymi zespolami (Detroit, Toronto, Cleveland) i w zadnym z tych meczow nie sprostala rywalom. Po serii gier wyjazdowych wraca na wlasne smieci, aby zmierzyc sie z druzyna Knicksow. Knicksi w poprzednim meczu rowniez grali z zespolem z gornej polki i rowniez nie sprostali rywalom; ulegajac Utah po dogrywce dwoma puntkami (104-102). Do skladu NY powrocil po kontuzji gwiazdor zespolu Steve Francis, ktory gral juz w meczu z Jazz i w ciagu 21 minut zanotowal 7 zbiorek, 2 asysty i zdobyl 13 punktow. W tym meczu rownie dobrze zagrali Crawford ktory zdobyl 29 punktow jak i Eddy Curry ktoremu przypisano 27 punktow, a w ciagu ostatnich 3 meczy zanotowal srednia 25 punktow na mecz. Obie ekipy spotkaly sie juz w tym sezonie i gora byli Knicksi, lecz poprzedniego meczu nie mozna brac na serio pod uwage, gdyz w druzynie z LA nie mogl wtedy zagrac gwiazdor zespolu - Bryant, ktory byl zawieszony. Dzis droga do sukcesu Knicksow, bedzie wylaczenie Bryanta z gry, gdyz poza nim nie ma komu grac. Jak sam P. Jackson powiedzial po meczu z Cleveland "Oprócz Koby`ego, nie ma komu zdobywac punktow" i taka jest niestety prawda, gdyz zaden inny zawodnik nie przekroczyl w tamtym meczu granicy 12 punktow. W tym meczu przewiduje podobny scenariusz, a sam Koby nie sprosta calej druzynie Knicksow. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#958638 - 14/02/2007 00:41
|
Profesor
|
Długoby tak można ... 1) Przegrali ale grał Nocioni którego dziś nie ma 2) Nie zagra 3)Czy są mocniejsi niż rok temu to się okaże na koniec sezonu.Rok temu o tej porze Byki miały bardzo podobny bilans jak teraz a nie miały Bena i PJ.Browna 4)Może zle spojrzałem  w.g Ciebie 6 meczy w 10 dni to malo ? 5)Ta średnia Indiana ma raptem 2 zwycięstwa mniej niz Bulls ktore pokonała u siebie co prawda a na wyjezdzie przegrała 6) Zle spojrzałem Powodzenia 
|
Do góry
|
|
|
|
#958876 - 14/02/2007 03:35
|
addict
|
Jeszcze 5 minut do konca a Toronto ma przewage 12 pkt.  Dokaldnie tak jak przewidywalem, Bosh dobre spotkanie. Dalej ludzie nie doceniaja Toronto i dobrze, lepsze kursy  Graty Stoin
|
Do góry
|
|
|
|
#958892 - 14/02/2007 04:03
|
Profesor
|
Jeszcze 5 minut do konca a Toronto ma przewage 12 pkt.  Dokaldnie tak jak przewidywalem, Bosh dobre spotkanie. Dalej ludzie nie doceniaja Toronto i dobrze, lepsze kursy  Graty Stoin Ależ dramatyczna końcówka !!! Chicago - Toronto 111 - 112 FT W przebiegu całego spotkania to gościom należało się zwycięstwo ... Bosh dokończył dzieła i nawet własna hala nie pomogła Bykom 3 ludzi to za mało żeby wygrywać ... potrzeba drużyny i na tą chwile to Toronto ma drużyne a Chico ma Gordona Denga i czasem Hinricha Gratki Gr3g 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|