|  
| 
| 
| 
| #371013 - 09/07/2005 05:38  Z którymi ludźmi z forum poszedłbym na piwo? |  
|   Joker

Meldunek:  09/07/2002
 | 
Witam     ot taki sympatyczny myślę temacik, w sam raz na wakacje  prosze o kilka słów uzasadnienia przy każdej osobie   Zacznę od Siebie z Anią     - tu wyjątek , z nią umówiłbym się na szampana, bo jest piękna, inteligentna i w dodatku posiada duże wyczucie gry, coż wiecej trzeba od kobiety wymagać z Hpc    - bo bardzo przypomina mi bohatera z mego ulubionego  filmu "Dzień Świra", no i ta liga angielska z Biszopem    - bo bardzo przypomina mi siebie sprzed 10 lat ( tyle lat mają moje dzieciaki ) , a poza Tym to bardzo porządny gość mimo ,ze z Poznania   z DJ Sachi    - bo z nim nie można się nudzić   z Gato    - bo ciekawa wymiana myśli różnych pokoleń , byłaby przy piwku    To Tyle na razie    Pozdrawiam ELDORADO |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #371016 - 09/07/2005 07:08  Re: Z którymi ludźmi z forum poszedłbym na piwo? |  
|   Joker

Meldunek:  09/07/2002
 | 
Quote:
 Ja chyba z Eldorado - pogadalbym z nim i wytlumaczyl kto jest najlepszy w Rzymie.

|  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #371017 - 09/07/2005 07:13  Re: Z którymi ludźmi z forum poszedłbym na piwo? |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  07/03/2005
 | 
Quote:
 Ja bym sie na pewno nie umowil z omenem_kabaty bo zanim ja bym machnął 2 piwka to ten by już wychlał z 80

|  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #371018 - 09/07/2005 08:24  Re: Z którymi ludźmi z forum poszedłbym na piwo? |  
|   veteran

Meldunek:  15/08/2004
 | 
z lupusem - pogadal o najlepszym klubie   z PanemKasa - o pilce i o typach    z Conradem - na lekcje angielskiego   z bleblakiem - pogadac o ksiazce (ktorej nie moge nigdzie znalesc    ale caly czas szukam   ) i z melerem - zeby posluchac troche przeklenstw     |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #371019 - 09/07/2005 08:25  Re: Z którymi ludźmi z forum poszedłbym na piwo? |  
|   veteran

Meldunek:  15/08/2004
 | 
jeju.... DJ Sachi - komentarz zbedny   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #371021 - 09/07/2005 09:41  Re: Z którymi ludźmi z forum poszedłbym na piwo? |  
|   addict

Meldunek:  11/01/2005
 | 
Quote:
 Ja bym sie na pewno nie umowil z omenem_kabaty bo zanim ja bym machnął 2 piwka to ten by już wychlał z 80

hehe a umówilibyśmy sie że ja płacę za twoje a ty za moje
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #371024 - 09/07/2005 11:26  Re: Z którymi ludźmi z forum poszedłbym na piwo? |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  25/11/2003
 | 
  Ja bym na  poszedl tak... 

z Lopezem bo pilismy tylko wódke a piwa nie   

z Marcelem do ogródka piwnego w Poznaniu i Wrocławiu by popatrzec które laski sa fajniejsze  

ze Snajperem i Siwym ale to mam nadzieje w sierpniu bedzie mozliwosc  

z Latajaca Holenderka zeby zobaczyc jak mocna ma glowe  

z Cukrem Kondzikiem juz bylem wiec jeszcze raz moge isc   

z Benitooo pogadac o typach i laskach  

z Sachim bo chcialbym zobaczyc jaki to jest naprawde gosc  

z Rivaldinho zajarac jointa 

z Ziomkiem Wachosem Tureckim Dresem Fartem Citizienem Boozym Typkiem Okanem Layonikiem Bradkiem Sławkiem Bobsleyem Barca  bo to moje ziomy z GG   

z Rivaldinho zajarac dobry towar  

z Panem Ka$a zeby zajebac pozadny kupon za pozadna kase a pozniej opierdalac sie caly rok za wygrane siano  

z Ha$em i Miskiem bo dobre mody z nich  

z Hagim zeby zobaczyc czy naprawde takie dupy sa w tej Bydgoszczy jak opowiada  

z Carvenko Thunderem i Cuasmem za wspolprace jaka mielismy i mamy  

z Aresem96 zeby wyjasnic sobie kilka rzeczy na temat typowania  
 i z wszystkimi o ktorcyh moze zapomnialem a powinni pic ze mna

|  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #371028 - 09/07/2005 12:21  Re: Z którymi ludźmi z forum poszedłbym na piwo? |  
|   Pooh-Bah

| 

...  z z PanemKa$ą piłem już wszystko co się dało - szampany, piwa, wódkę, absynt  , driny, rum - tylko wina nie, ale w tanich nie gustujemy, więc dlatego   

A poszedłbym na piwko z Ronnim, Marcelem, Rivaldinho - to tak jak każdy pewnie - bo to zajebiści typerzy, z poczuciem humoru i z tego co można było przezytać w innym temacie, robią śmieszne rzeczy po pijaku, więc śmiechu by było  

z Loganem, bo to wg mnie niedoceniany przez wielu dobry typer

z Piaskiem i Nisakim, bo fajnie by się oglądało jak się kłócą po pijaku, który z nich jest najlepszy  

z qbasmuggy, bo jest z Krakowa, to blisko, nie lubi tych samych klubów co ja + jeszcze pomógł mi tam kiedyś, zapodał jakieś linki dobre

z miedziorytem, żeby zobaczyć tego gościa na żywo  

z Premem, Citizenem i Mtudorem pogadać o Conference Division i o Premiership też  

z Biszopem oblać narodziny Biszopa Jr

z Lupusem, bo to kibic Barcy, poza tym nie lubi tych klubów co ja 

z V3n0mem, bo mu obiecałem za parę tekstów, które mnie rozbawiły do łez

z Olechem, bo mi pomógł znaleźć piosenkę, której szukałem bardzo długo   

i z wieloma innymi         |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #371029 - 09/07/2005 12:22  Re: Z którymi ludźmi z forum poszedłbym na piwo? |  
|   Pooh-Bah

| 
Quote:
 ja z Gajwerem, wytrwały chłopak i z wyobraźnią (patrz: Znienawidzone Kluby
  ) czyli piłby do rana   

ja pije dopóki nie spadnę, to racja  Potem mnie można wrzucić do wanny albo coś - tak już robiono  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #371030 - 09/07/2005 12:48  Re: Z którymi ludźmi z forum poszedłbym na piwo? |  
|   Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek:  24/11/2003
 | 
Ja moglbym pojsc na piwo z kazdym, no prawie z kazdym, wychodze z zalozenia z wiekszoscia osob mozna miec wspolny temat przynajmniej na kilka kolejek zlocistego trunku. Oczywiscie jest kilka osob z ktorymi nie mialbym przyjemnosci spozywania, no ale nie o tym mialo byc   nawet z jednym jestesmy juz po slowie w kwesti piwa, pamietasz Eldorado??   kolejka dla wszystkich w ten upalny dzien   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #371031 - 09/07/2005 12:50  Re: Z którymi ludźmi z forum poszedłbym na piwo? |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  14/12/2003
 | 
Quote:

z Loganem, bo to wg mnie niedoceniany przez wielu dobry typer

a do tego bardzo piwo lubi jak juz zacznie je pic to wlewa w siebie do rana, mozna nawet powiedziec ze jest piwoszem

|  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #371032 - 09/07/2005 13:01  Re: Z którymi ludźmi z forum poszedłbym na piwo? |  
|   Pooh-Bah

| 
 Aha, ja jeszcze mogę z Juanem Romanem Riquelme...kiedyś się posprzeczaliśmy o głupi dowcip związany z Bayernem i SSmanami a mogę go zaprosić do jego ubpragnionego Meksyku ( tyle że nie jest to kraj Azteków ale knajpa za Hutą w Krakowie, nigdy tam nie byłem ale podobno niezła menelnia) - pogodzilibyśmy się jakoś tak przy piwku
   |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |