[QUOTE]Oryginalnie wysłał majox:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Olisadebe 11:
[qb]   [QUOTE]Oryginalnie wysłał Haz$:
[qb]trzeba byc naprawde idiota zeby korzystac z kodow do heroesa 
wypije jeszcze za dawne dobre czasy kiedy to dzien i noc przez kilka lat siedzialo sie przed heroesem 2 to byly czasy        [/qb][/QUOTE]Może ty jesteś idiota to przechodz sobie kampanie w której musisz wszystko pozajmować i wszystkie potwory zniszczyć!      [/qb][/QUOTE]olisadebe na tym polega urok tej gry     

PS ma ktoś może sposób (legalny    

)  na przejście kampanii, tej gdzie trzeba zdobyć miasto steatweak czy jakoś tak w ciągu 3 miesięcy, 
mam armię bardzo słabą bo wyniszczoną walkami z miejscowymi     a general gandal uzbierał sobie armię z 9 tyg     :eek:    brakuje mi złota węgla i drewna 
mam mało rozbudowane  zamki i nadodatek  4 różne      do tego limit czasu ... poziom gry trudny aż zniechęca już do grania      ...  to tyle zagadki, jak ktoś doszedł do tego i przeszedł to prosiłbym o rady...[/qb][/QUOTE]Majox ta misja jest bardzo ciekawa...
Sztuka polega na odowiednum wyborze zamkow w opcjach przed rozpoczeciem, wybierz czarne smoki i na dole masz dostakowo wylegarnie smokow, co w sumie daje Ci 4 smoki tygodniowo, dolacz do tego armie z gornego zamku...i w ostatnim tygodniu mozesz ruszac na gandala...